Látnivalókon a The Bureau: XCOM Declassified

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 19.
  • Videó
Link másolása
Egy új trailert és négy képet kaptunk az XCOM-ra már túlzottan nem hasonlító XCOM-játékról, ezen felül a DLC-tervekről is hallottunk ezt-azt. Például azt, hogy az első kiegészítő Xbox 360-exkluzív lesz.

A trailer a játék Battle Focus nevű funkcióját mutatja be, ez képezi gyakorlatilag a játékmenet alapját, ami megvalósítja a valós idejű játék és a folyamatos taktikázás összhangját: ha előhívjuk a kör alakú menüt, az idő lelassul, mi pedig kényelmesen adhatunk utasításokat az ügynökeinknek:

A The Bureau: XCOM Declassified augusztus 23-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a 2K Games pedig már most megígérte, hogy a megjelenés után történetalapú DLC-kre számíthatunk. Az első Xbox 360-exkluzív lesz egyébként.

Az előrendelők is kapnak ajándékot persze, a Light Plasma Pistol mellett a Codebreakers nevű bónuszkampány is az övék lehet, amiben egy titkos kormányzati létesítménybe kell ellátogatnunk, amiért az jó ideje nem hallatott magáról.

8.
8.
Cipo3
Az milyen már, hogy 41. másodpercnél az ellenség feje ki van satirozva a trailerből, mert még nem publikus? Akkor mért ilyen trailert csináltak?
7.
7.
BrockSamson
Pont most tolom az uj XCOM-ot: hangulatos kis jatek, szoval ez is johet.
Viszont feltetelezem ez egy kulon vilagban jatszodik, mert nem sok ertelme van, hogy a hatvanas evekben osszeszedett idegen technologiaval a jovoben jatszodo elozmeny reszben mar nem rendelkeznek az embereknek. :D
6.
6.
DevilGamer
Nagyon fájen kis játék ez. Én nekem már az első pillanatoktól (na jó, nem a legelső, de mióta TPS lett) megtetszett.
5.
5.
KeXxX
ez nem is olyan rossz :D még nekem is tetszik pedig nem vagy az ilyenek kedvelője.
3.
3.
Dercsi
Jó lesz ez! Ha nem is az első nap, de mikor lejjebb megy az ára kötelező vétel :)
2.
2.
Peterbaan
Nekem is nagyon bejön ez a hangulat. Alig várom!
1.
1.
Gr4t15
Azt azért látom, hogy ugyanazt a játékot kapjuk, mint amit anno FPS-ben megígértek! Akkor az egyik demo videón is volt egy pálya ahol egy egyetemre kellett egy professzorért bemenni...egy az egyben ilyen volt az a pálya is:D

Mindenesetre nálam hozza a hangulatot és nagyon várós...fel is telepítem gyorsan az XCOM-ot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...