Előzetest kapott a Lost Planet 3

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 20.
  • Videó
Link másolása
Noha a Lost Planet 3 játékmenetét a múlt heti E3-on is huzamosabb ideig bámulhattuk, a játék megjelenése viszont vészesen közeleg, úgyhogy a Capcomnak annyit kell mutogatnia, amennyire az idejébe belefér.

A Lost Planet 3 augusztus 30-án landol az európai boltok polcain, PC-n, PS3-on és Xbox 360-on kereshetjük majd. És valószínűleg Lost Planet 3-trailerben még nem láttunk akkora akridot, mint amilyen ez itt:

8.
8.
spikee576
Az 1ső rész nagyon jó volt többször elő lehetett venni remélem nemcsak 1szer játszható kategória lesz mint a 2k rész.Csak olyan ne legyen mint a deadspace3 mer az egy rakás fosvolt.
7.
7.
kár a sok ds3 hasonlóság, mert a ds3 nagyon gyengus lett...egyedül a néhol felbukkanó A Dolog hangulat miatt játszottam végig!
6.
6.
Type R
Jaja az első rész nagyon jó volt 360 on még régi tv-n:-)) első 'nextgen' játèkom volt
4.
4.
drat576
az első részt nagyon szerettem, a másodikat utáltam, ez meg ismét elég gyengének tűnik nekem, de majd meglátjuk a kész produktumot..
2.
2.
piskóta
#1: A kiadóknak ennyi elég is : meg venni, egyszer kijátszani aztán őket az már nem érdekli, hogy mennyire fog porosodni a sarokban a játékuk és itt kezdődnek a problémák. Ritkaság számba megy az olyan fejlesztő/kiadó, akit az foglalkoztat, hogy a játékos hányszor fogja elő venni a játékukat.
1.
1.
DON GONDOCS
Tipikusan az a játék amit egyszer végigjátszol és a sarokban porosodik. Na azért várom hogy kipróbálhassam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...