Szokásos: később jön a PC-s Assassin's Creed IV

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 20.
  • Csúszás
Link másolása
Pontos dátum még nincs, de borítékolható, hogy néhány hetet csúszik az Assassin's Creed IV PC-s változata a konzolos játékok megjelenéséhez képest. A next-gen gépeken nyitócím lesz a Black Flag.

Noha az Assassin's Creed-játékok mindig megjelennek PC-re is, a Ubisoft rendre kisebb-nagyobb késéssel adja ki a számítógépes változatot. Valószínűleg nem lesz ez másképpen most sem.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag direktora, Ashraf Ismail szerint a játék a PS3-as, Xbox 360-as és Wii U-s változatok után "néhány héttel" jelenik majd meg. Mint mondta, aggodalomra azért nincs ok: "keményen dolgoznak a PC-s változaton, az egyik fő fejlesztési platformjuk a PC, és amúgy is, a játék remekül néz ki".

Az Assassin's Creed IV egyébként november 1-jén jelenik meg Európában, a PS4-en és az Xbox One-on nyitócím lesz a játék.

27.
27.
Baysi
#24: Szerintem árakat nézegetve simán összerak, akár ma is egy olyan gépet az ember, ami egy konzol erejét játék szempontjából vissza képes adni. Én is pont nemrég vettem egy 7870-es 2g-s vga-t 41ezerért. Jó üzlet volt és mázlim is volt, de ha az ember fordít rá időt csúnyán erős gép jöhet ki 150k alatt is, ami csak azért nem tudja majd azt mint a konzol, mert nincs annyira optimalizálva a játék.

Na de visszatérve , hogy ne offoljak ennyit én bízok a Ubisoft-ban, hogy minőségi játékot kapunk pc-re is. :D Ha ehhez késnie kell, ám legyen úgy...
26.
26.
#17: Na, itt egész faszán néz ki a város.
25.
25.
moonborn
#1: Például azért mert olcsóbbak rá a játékok,nekem ez már nagyon nagy plusz,és aki türelmetlen az nyugodtan vegyen konzolt
24.
24.
mrfire
#20: Valóban nem lehet mérni az új konzolok erejét puszta számokban, pl. a procijukat is megnézve azt gondolná az ember, hogy 1.6 Ghz mi az, semmi... De ugye 8 magos, és egy PC-n nincs játék, ami kihasznál 8 magot, max 4-et, konzolon meg biztos lesz, nem hiába ezt a procit választották neki. Cserébe egy jó kis 3. generációs i5-ös röhögve kiad magából 4,2Ghz felett. A RAM kérdésben Fontos 96-nak teljesen igaza van, nekem is mindenki az 1333-as RAM-okat ajánlotta anno. Viszont szeretném azt hinni, hogy nem csak villogás miatt tette bele a SONY a DDR5-öket a PS4-be, remélem meglesz a módja, hogy kihasználják.

Az új konzolról annyit tudunk pl. hogy a PS4 VGA-ja egy 7870-esnek felel meg. Egy komolyabb PC-ben is simán előfordul ilyen kártya. Hozzátenném, hogy én úgy terveztem meg a gépemet, hogy igény esetén még két VGA-val bővíthessem (szintén a PC előnye, ami miatt a konzolok grafikai teljesítményben sosem lesznek előtte). Nem állítom, hogy olcsóbb egy high-(end) PC, mint egy friss konzol, sőt ugyanannyi keretből nem rakna össze az ember egy hasonlóan erős PC-t. Azt viszont kár tagadni, hogy aki akar, nem vehet magának már ma is egy új generációs konzolnál erősebb gépet, hisz csak videó kártyából lehet olyat venni, ami 2 konzol teljes árát teszi ki.

Úgy vélem a konzolok előnye az ár/érték arány marad, és a rájuk írt játékok, amiket nagyobb gonddal fejlesztenek, esetenként jobban optimalizálják őket (hogy most mi lesz a PC-hez hasonló új generációkkal majd meglátjuk, lehet a végén még eltűnnek a gagyi PCs átiratok), és persze az exclusive címek.
23.
23.
donaukinder
Már nem azért, de nekem 8gb gddr5 ram van a gépemben.
20.
20.
RangerFox
#5: Azért lehet hogy erősebb sok dologban egy ps (szinte mindenben) de nem hiszem hogy 8Gb GDDR5-ös ramod vanm a gépedben! :)) :D Jó tudom az semmit nem jelent de amúgy engem ez különösebben nem érdekel már csak azt kell eldöntenem hogy melyik platformra vegyem meg..
19.
19.
adam6751
#12: francba...belegondoltam...
17.
17.
eximmice
Amúgy egy kis extra gameplay,aki esetleg még nem látta:

http://www.youtube.com/watch?v=Cz7Vd9leBtg
16.
16.
Raatkainen
Ahogyan megszokhattuk:) Mindegy hogy később, csak jöjjön egyáltalán.
15.
15.
Tokodboy
#5: Erősebb az álmaidban.
Bírom ezeket a marha kijelentéseket.
Ahhoz, hogy realtime olyan grafikát produkáljon a géped mint PS4-en a The dark sorcerer várhatsz még pár évet és tolhatsz bele pár százezret :D
14.
14.
eximmice
Én nem vagyok annyira türelmetlen,hogy a nextgen címeket megvegyem jelen generációra...szépen kivárom míg lesz egy ps4-em és csak úgy ruházok be rájuk.Az ac4 lesz az első természetesen :D
12.
12.
adam6751
#10: Bele se merek gondolni hogy fog ez kinézni X360-on...
11.
11.
Necreon
Keményen, aha, ahogy azt megszoktuk az előző 5 játék esetében is, a rengeteg PC-s extrát, úgy mint az előttünk 2m-el rajzolódó árnyékok és a bűn ronda textúrák minden falon ami 10m-nél távolabb vannak.

Gondoltam, hogy nem a PS4-es / X1-es változatot portolják...
10.
10.
Uhu123
De k*va jól néz ki az a kép!
9.
9.
KASBEJ
#3: Ja, nekem is ugyanez a bajom, nagyon vártam a 3-at és aztán elbaszták az egészet a rossz optimalizációval pedig bőven el kéne vigye fullon. Késsen a 4, csak akkor csinálják meg rendesen.
8.
8.
BrendOoN
#7: Az kimaradt, hogy valószínűleg ez lesz a Watch Dogs-al is: előbb az összes konzol aztán a PC.
7.
7.
BrendOoN
Ha az ACIV PS4-es verziója már a konzol megjelenése napján kapható lesz és még nem jelenik meg a PC-s ellőhetem azt, hogy "Addig kitolom azt a plusz tartalmat amit a PS4-esek kapnak! :) "
6.
6.
giga321
Már vártam a hírt :D
5.
5.
mrfire
#1: Hát, ha neked az a két hét annyira fontos, hogy ne vedd észre egy PC előnyeit, akkor jó játékot. Nekem is meglesz, nem halok bele :d
Egyedül az exclusive címek miatt vennék konzolt, amúgy pénzkidobásnak látom. Ha van már egy működő rendszerem, ami most erősebb az új generációs gépeknél, milyen előnyét lássam annak?
A gyártók elérték, hogy ahány játékkal akar játszani az ember, annyi gépe legyen, le a kalappal előttük, mi meg csak fizetünk. Jó ki van ez találva.
4.
4.
#3: Valószínűleg az lesz pedig.
3.
3.
Dark_Temptation
"keményen dolgoznak a PC-s változaton, az egyik fő fejlesztési platformjuk a PC, és amúgy is, a játék remekül néz ki". de ha nem fog elfutni fullon, mert olyan fos lesz az optimalizáció mint a 3-nak akkor tutira nem veszem meg.
2.
2.
DarkLord
Sokat nem vesztünk vele ez a kalózos dolog olyan "sehányasnak" tűnik úgyis ..a hajós részek meg egyenesen a dögunalom kategória lesznek , ha olyanok lesznek, mint a 3-ban.
1.
1.
AIlspah
No... akkor mért is jobbak a pc-k mint a konzolok ?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...