Új Tomb Raider muvi?

  • Írta: Gamekapocs
  • 2005. november 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A The business szerint tárgyalások folynak a Tomb raider harmadik muviját illetően, melyben ismét Angelina kapná a főszerepet.
(gamecluod) - A The Business nevű brit weboldal szerint a SCi, az EIDOS alapítója tárgyalásokat folytat a Paramount Picturessel, a Tomb Raider játéksorozat harmadik filmadaptációja ügyében. A hírek szerint Angelina Jolie szeretné eljátszani Lara Croftot a harmadik részben is. Egyelőre több információ nincs birtokunkban a projecttel kapcsolatban, de reméljük, hogy ismét kijön egy újabb jó kis film, melyben harmadjára is megcsodálhatjuk Angelina formás idomait.
3.
3.
Ford Fairlane
Egyetertek Shifty-vel, gyenge volt az elso ket Tomb Raider film, de persze ez meg lehet jo.



Az SCi az EIDOS tulajdonosa nemreg ota, valoszinuleg Varticew kollega felreolvasta, felreforditotta vagy csak felregepelte a cuccot.



Mondjuk en sem tudok egy jo jatekadaptacio filmet sem megnevezni (konzolost es arcade-ost sem, emlekezzunk peldaul vissza a siralmas Street Fighterre), de talan a nagy szorasban (ugye most mar szinte minden jatekbol es kepregenybol keszul film, raadasul sorozat) csak lesz majd jo, en a Gans fele Silent Hillben bizom.
2.
2.
Drago
Nem igazán tudnék jó pcgame filmadaptációt említeni. Legalábbis most nem emlékszem egy igazán jól sikerültre sem.
1.
1.
Shifty
Jó filmet?:S Szerintem mindegyik nagyon gyér volt...Az SCi mióta az EIDOS alapítója?:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...