Jimmy Fallon és a Call of Duty: Ghosts

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Folytatódik a Jimmy Fallon-féle videojátékos hét, a Knack és a Watch Dogs után a showman az új Call of Dutyt próbálja ki. Szórakoztató öt perc következik, tuti, hogy eltereli a figyelmed a melegről!

A műsorban egyébként az E3 előtt is látott kutyás pályát mutatta be Mark Rubin producer, Jimmy Fallon és az oldalán álldogáló Frodó pedig szerencsére az összes scriptelt jelenetre úgy csodálkozik rá, mintha először látott volna videojátékot életében. Csekkoljátok!

61.
61.
NereusLaceee
Ez a mozgás ami ebben a játékban van... darabokra esik. Szerencsétlen kutya is az elején a rohanó futás és a séta között úgy vált, hogy az animáció felénél vált a másikra... tök mindegy hogy a mancsa épp a szeme előtt volt és zihált, a következő pillanatban már kecsesen sétál... a társunk meg helyben forog a bakancsával anélkül hogy megmozdulna, 2013-ban! Ezzz igen! És el lehet hitetni hogy ezzz valami nagyon új! Ez a szép!
Elképzeltem a meetinget: mi legyen az új CoD-ban?
- Szerintem tehetnénk bele kutyát amivel meg lehet haraptatni egy embert!
És mindenki felüvölt hogy ez annyira zseniális hogy kész is a játék!
60.
60.
Kougat
#59: mi volt benne nagy fejlődés?
59.
59.
Ghost26Dave
Már a black ops 2 is nagy fejlődés sztem
58.
58.
Kougat
#54: És igen, ilyen feladatkörre a rendőrség használj, mert az elkapandó személyeknél gyakran max egy kés van. Katonaság bombakeresésre, felderítésre használja, és e mellet a kutyák ki vannak képezve személyi védelemre, de amit a videóban látunk az hülyeség (a valóságban, ettől még szerintem 6 év után ez lesz az első jó cod :) )
57.
57.
Kougat
#54: nem, nem értettem félre, a kutyákat ilyen feladatkörökre használják, meg személyi védelemre. Olyan feladatra, mint amit a játékban látunk (beküldik a kutyát, az meg mindent elintéz) nem használják, mert hülyeség. Ha valaki menekül pl, akkor a kutyát küldik rá, de nyílt harcba egy kisebb kiképzett csoport ellen nem, max nagyobb falkában, de azok meg nem kiképzett kutyák. A harci kutyákat nem erre képzik ki, nem tudnak több embert legyőzni, akiknek fegyvereik vannak.
56.
56.
szuja
#1: annyira nem ronda bazdmeg xD
55.
55.
KUTYA! xD

Jaj, a kedvenc kis K9-es kutyusaink... Imádom ezt a Scorestreaket COD: BO2-ben. ;)

Remélem a Ghost multijában szintén te irányíthatod majd az egyik ebet.
54.
54.
SLi
#47: szerintem félreértetted, ez nem drogkereső kutya vagy ilyesmi, ezeket harci cselekményekre képzik ki, sokkal másabb (és sokkal drágább) mint mondjuk egy rendőrkutya
52.
52.
Ghost26Dave
Ha viszont a játékot veteranra allitod akkor az már kihívás sztem próbáld ki egyszer :D
51.
51.
Kougat
#49: először meglökik, aztán az egész darabokra esik mindenütt, nem egyszerűen kicsapódik, vagy középen széttörik, hanem olyan, mintha egy lökéshullám szétfeszítené az egészet
50.
50.
Kougat
#48: ezzel egyet értek
másik apróság: "miért nem halunk meg az első bekapott golyótól" azokat a töltényeket, amit a mai katonaságok használnak pont arra tervezték, hogy ne halj meg tőle egyből. széttörik apró darabokra és megáll benned, de nem öl egyből általában (persze fejre igen), egy lesérült katonával sokkal több embert lehet kivonni a harcból mint egy halottal
egyébként tök jó ötlet lenne, és sok játékban benne is van, hogy egyszer-kétszer eltalálnak, akkor vége, de ma már ez az öngyógyulásos izé miatt nem túl nagy kihívás így játszani egy játékot...
49.
49.
Ghost26Dave
Ti milyen robbanasról beszéltek egyszerűen kitornek az ajtóból
48.
48.
Mr. Wagner
#45: Nem egyszerű kilőni, de akkor is 2 vagy 3 katona (nem emlékszem már mennyien ROBBANTAK KI azon az ajtón) első dolga, hogy menekülő útvonalat keres amint meglátnak egy kutyát? Elsősorban nem azzal van bajom, hogy képzett katonák összeszarják magukat egy kutyától, hanem, hogy hogy a picsába robbant ki az az ajtó attól, hogy a kutya nekiugrott? Persze tudom, hogy ez egy játék, és vannak hibái, és ennyi erővel azt is megkérdőjelezhetném, hogy miért nem halunk meg az első bekapott golyótól, csak ez annyira feltűnt és olyan random jött. :D De a lényeg, hogy a szuperkutya mindenek felett.
47.
47.
Kougat
#45: ezekt az embereket erre képezték ki (ha a valóságról beszélünk)
ezeket a kutyákat nem konkrétan arra képezték ki, hogy fegyveres őröket hatástalanítsanak, hanem pl: egy menekülő terrorista elkapására, személyek védésére, felderítésre bomba, drog, és fegyverkeresésre, szóval ilyen szempotból ez hülyeség volt (de ismétlem magam, ez csak egy játék)
46.
46.
nukleotid
#42: Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy ez egy játék.
Miért kellene a játéknak élethűnek lennie?
Miért keresi valaki egyáltalán egy játékban?
45.
45.
SLi
#41: Nem vagyok szakértő de szűk térben egy ilyen villámgyors gyilkológépet, pláne ha meglep nem olyan egyszerű kilőni.
44.
44.
dave1986hun
Csak szerintem szebb az új box játékborítója? Mert 360-on ocsmány volt szerintem az a rikító szín.
43.
43.
goblinfing
42.
42.
Kougat
#41: ne keress logikát, sajna nem csak ebben a játékban vannak ilyen hülyeségek, ez másnál is meg van, nekem már fel sem tűnt :)
41.
41.
Mr. Wagner
A végén az az ajtó mitől robbant ki? A kutya robbantotta ki, vagy a bent lévő katonák voltak úgy, hogy "FUCK THIS SHIT! IT'S THE DOG!" ahelyett h simán lelőtték volna?
40.
40.
Kougat
#37: egy kicsit sem elfogult kommentet olvashattunk -.-
a story nem rossz, de elég sablonos (mi fasza amcsi katonák mindent feláldozunk a zászlónkért..., a bf3 storyja szar, de ott az oroszok legalább nem voltak rosszak, hanem ők is jók voltak)
a multi meg egy káosz, ha nem csapatban játszol, míg a bf3 multija csapat nélkül is élvezhető (nem 64 fős metro-ra gondolok, hanem pl 48 fős capianra ;) )
MINDEZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM mielőtt bárki virtuálisan kasztrálna engem
39.
39.
Kougat
#35: az dagadhatatlanul egy taktikás játékmód, amikor codoztam, akkor csak azzal játszottam :)
38.
38.
SLi
:D Elijah, hogy örül mikor a kutya elharapja a torkukat :D
37.
37.
Ghost26Dave
Nálam az fps játékok királya a cod jó grafika kiválló sztori és mindezek melett jó multi
36.
36.
Ghost26Dave
Ps3 van vagy xboxod?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...