Így játszottam együtt anyámmal

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Még egy Jimmy Fallon-videó, aztán becsszó, befejezzük. A legújabb szösszenet nem konkrét játékot mutat be, hanem egy vicces összeállítást arról, ahogy a játékosok az édesanyjukkal együtt ültek le a konzol elé.

Ha anyukáddal együtt játszol, valószínűleg nem érti majd, hogyan működik a kontroller, nem érti, miért alienek vannak a játékban virágok helyett, és bármennyire is ügyetlen, úgyis ő győz a végén. Jimmy Fallon showjába készült az alábbi felvétel, ahol arra kérték a műsor nézőit, rögzítsék, milyen volt az anyjukkal játszani.

39.
39.
#36: De am. jó-jó, ha nem akarom elbagatelizálni akkor oké, van még jóindulat az emberekben. Csak sajnos ez a hétköznapokban nem mutatkozik meg, csak vész esetén, mikor is elvárják egymástól a kölcsönös segítségnyújtást, s ezért mindenki tenni is kényszerül...
38.
38.
#36: A legnagyobb segítsék a kormány üzenete volt:

"Ne szálljanak ki a kocsiból / *kontra / szálljanak át másik gépjárműbe"

xD
37.
37.
Zombiekiller6
Én azt sem tudom ki, azon kívül, hogy játszott az amerikai taxiban XD
36.
36.
Makknyusz
#34: Idén, 2013 március 15-re gondoltam, az emberek összefogtak és segítettek egymásnak.
Még mindig nem értem mi a francnak kommentelek Magyarországról, meg március 15-ről egy ilyen videónál...
35.
35.
#34: Hogy lásd hogy igazat beszéltem, személy szerint végeztem az egész üggyel.
34.
34.
#33: "Exinornak pedig annyit az összefogásról, hogy március 15-re emlékszel??? Az mi volt ha nem összefogás?"

Az 200 éve volt, és azok a magyarok most okádnának tőlünk. Letagadnák azt is, hogy egyáltalán bármi közük van hozzánk... Ezt hidd el nekem.

Azóta a magyarok legalább kétszer súlyosan agymosva lettek, és a nemzeti öntudatunkat is teljesen eltiporták. Ami pedig 56 után maradt a népből, az egy meggyötört, megerőszakolt nemzet, amelyik már fél hallatni a hangját, általános a bizalmatlanság egymással szemben, az internet világa pedig egy erre még teljességgel felkészületlen nemzetnek szakadt a nyakába, amelyik 20 év alatt nem volt képes egy, a demokráciára akár csak nyomokban is hasonlító rendszert létrehozni az előzőből, inkább csak kicsiben másolja azt. Ami akkor államosítás volt, az ma a privatizáció maszkja alatt zajlik. Miután azonban vállalkozók a politikusaink, így úgyis belterjes az egész üzleti élet. Ugyanazon emberek között jár a pénz körbe-körbe.

Ez a joggal bizalmatlan és gyanakvó nép xenofób lett, előítélettel kezel mindent ami nem hazai, ami "kinti".

Képtelen az egyik ember a másik véleményét (akár ezzel kapcsolatban) végighallgatni, elolvasni, anélkül hogy arra végül ennyit reagálna: "Aha, szóval neked ez a véleményed. Én nem értek veled egyet, de elfogadom azt amit te gondolsz erről."

Ebből a fohyatékosságból fakad a felkészületlenségünk, az internet használatára való totális alkalmatlanságunk, hiszen vegyük az alaphelyzetet: Itt van nekünk Jimmy Fallon, a showman, sokak kedvence. Valóban jópofa videó ez, és az ilyenkor csak ritkábban frissülő GK-ra is sikerült így feltenni egy újabb, játékokhoz lazábban de kapcsolódó videócskát.

Jön a nép és beszólogat (immáron több videón keresztül) a GK-soknak, amiért ilyeneket tesznek fel az oldalra.

Van amivel én sem értek itt egyet, de ez aztán nem tartozik azon problémák közé. Könyörgöm, mit tegyenek ki? Ami game mostanában kijött, az le lett tesztelve, a hírek is jönnek, most a GK tényleg csak ennyit tehet az ügyben. Örüljön mindneki hogy frissül az oldal.

Mivel már megint minősíthetetlenül primitív idiótaként viselkedtek a hazai internetes közösség itt összegyűlt díszpéldányai, így ne lepődj meg azon ha páran értetlenkedve figyeljük a Jimmy személye kapcsán kirobbant fikaháborút. Jellemző hogy úgy hárítgatják a felelősséget, tologatják a xart jobbra-balra ebben az országban az emberek, hogy végül mindenki felelős most is, csak éppen az a pár humortalan gyökér nem aki nem bírta ki beszólogatás nélkül, mert neki nem szipatikus a csávó... De én veled ellentétben még ezt is elviselném, mert én tiszteletben tudom tartani azt is, aki egy ízléstelen barom állat.

Nem kattint ide, azt kész!

Bexarok nektek, komolyan mondom!



Jellemző egyébként ez is: idejössz te, mindkét oldalnak beszólsz mint überokos külső szemlélő, magáról a problémáról nem nyilatkozol saját véleményt, ergo állást nem foglalsz, csak a nézőpontokat és a kialakult "vitát" szapulod.

Ez egyébként a legnagyobb jóindulattal sem volt vita, mindössze megjegyzéseket tettünk, én meg levontam néhány távolra vezető következtetést. Ennyi.
33.
33.
Makknyusz
Srácok ezt tényleg nem hiszem el.
Itt egy tök jó, vicces video ami persze, hogy kint van az oldalon elvégre gémelésről szól...de amit ti itt műveltek, hogy egy ilyen videónál is képesek vagytok vitázni, meg Magyarországot szapulni... szégyen....
Exinornak pedig annyit az összefogásról, hogy március 15-re emlékszel??? Az mi volt ha nem összefogás?
A video nagyon jó, remélem lesznek még hasonlók.
32.
32.
Adamknight
#30: Az elmondottaid 90%-val egyet értek, viszont Puzsér napjainkban megjelenő viselkedését nem nagyon szívlelem. Ő már szerintem "átesett a ló túloldalára", és már azt is szarnak látja, ami valójában csokiból van :). Persze nekem még nincs akkor élettapasztalatom, hiszen, csak tegnap volt a szóbeli érettségim, de valahogy azt látom, hogy ahogy te is mondtad, kortársaim fele bunkó, másik fele meg sznob. Nehéz manapság értelmes embereket találni :S.
31.
31.
Exinor
#30: Teljes mértékben egyetértek veled, de ez egy olyan harc amit nem tudunk megnyerni. Egyszerűen hiányzik az emberekből az összefogás, mindenki elvan a maga kis világában.
Én még emlékszem amikor anno karácsonyra megkaptuk öcsémmel a PS1ünket és apánkkal toltuk a Tekkent meg a Gran turismot. Tekken nagyon bejött neki Law volt a kedvence, GTben meg forgatta a kontrollert, mint a kormányt, vicces volt:)
30.
30.
#29: Nem rám van szükségetek, hanem arra aminek én csupán egyetlen képviselője vagyok. Arra van szüksége ennek az országnak hogy végre megtanuljon felelősséggel élni egy igényes életet. Úgysem jutunk előre ha ennek felelőssége elől elfutunk, sajnos a béka s*gge alatt a közízlés, az emberek nagyrésze a TV által megvezetett műveletlen ostoba tirpák, a kivétel pedig embertelen sznob, aki még köszönni sem tud, csak az ilyen-olyan iskolákban szerzett papírjait tudja lobogtatni. Ideje lenne felnőnie az országnak.
29.
29.
naab
#27: "Valakinek ezt is kell" Miért is kéne ? Ki mondta ezt ? Úgy beszélsz,mintha nekünk feltétlenül szükségünk lenne rád...Légy szíves hagyd abba a gyalázkodást. Lehet,hogy sok benned a keserűség személyes élményekből fakadóan, ki vagyok én,hogy ezt vitassam,de azért talán mégsem kéne blődségeket írkálni és ezt a sok szennyet egy-az-egyben ráhúzni a saját hazádra. Nem így fogunk előrébb jutni..
28.
28.
aRkye
Most komolyan, még ebbe is bele lehet kötni?
Tök aranyos video, Fallon meg csak másodpercekig látható.
Nem értem azokat, akiknek semmi sem jó...
27.
27.
#26: "Csak nem kéne örökösen magunkat tiporni."

Valakinek ezt is kell, hiszen egyébként ez egy következmények nélküli ország.

Azért ne érezzük már magunkat jól egy percig sem.

Kevés nép tűr el ennyi seggfejséget önmagával szemben, s mit csinál?

Csak panaszkodik. Ha valaki fel mer szólalni az elnyomás ellen, teszem azt egy munkahelyen, és még el is ér önmagára vonatkozóan némi eredményt, azt meg egyesek irigyen kinézik maguknak.

Személyes tapasztalat...
26.
26.
naab
#23: Rengetegszer lehet látni,hogy a seggfej-mentalitást sokan tipikus magyar vonásnak állítják be,de ez nem igaz ! Az ,hogy valakit balszerencséjéből adódóan különösen sok gyökérrel hoz össze a sors,az még nem saját néped hibája...Ezzel magadat,engem,és rengeteg embert megsértesz...DE ! Az összes többi dologban egyet értek veled ! Csak nem kéne örökösen magunkat tiporni. SZVSZ
23.
23.
#22: Ne is mondd, a legtöbb emberrel képtelenség elbezsélgetni filmekről, zenéről, játékokról, mert ha valami nem egyezik az ő érzékeny kis ízlésvilágával, akkor máris hangot ad a nemtetszésének. A nagy átlag azt sem tudja hogy a tolerancia fogalmát eszik-e vagy isszák...

Különösen fájó ez akkor, ha valaki egy full retardált igénytelen filmet magasztal, azt meg fikázza ami neked tetszik. Mivel te vagy az intelligensebb, így ráhagyod, de valahol legbelül érzed azt hogy ez nincs így rendjén.

Sajnos ez mind abból fakad, hogy durvára szar szülők a magyarok. (Tisztelet a kivételnek.)

Képtelenek a gyerekeiket megtanítani a legalapvetőbb dolgokra.

Nem az a baj ha valaki egy ízléstelen gyökér, mert Istenem, vannak ilyenek, de az nem frankó ha ezek akarják diktálni az értelmesebbjének hogy mi a jó.

Sajnos a beilleszkedési kényszer olykor sokakat tévútra visz, láttam már nagyon jó koponyákat a mocsárba süllyedni, csak hogy elfogadják az adott közösség tagjai...

Én azért azt mondom, hogy ha nem tetszik valakinek amit Jimmy csinál, NEM KELL NÉZNI.

Ennyi.


UI: Uborkaszerzon van faxom, túl vagyunk az E3 hírein is, ráadásul generációváltás előtt állunk, mit rakjanak ki szerencsétlen GK-s srácok?

Nem hogy örülne a nép hogy van frissítve a főoldal...

Tényleg úgy van ahogy a vízről írtad...
22.
22.
SLi
#19: Ennél sokkal egyszerűbb a válasz, nem arról van szó, hogy fiatalok, hanem arról hogy Magyarországon ez a néplélek része, az hogy a többség MINDENRE húzza a száját, lehet az Jimmy Fallon vagy bárki és bármi más.
Komolyan, ha a szomjan halás határán van és vizet adsz neki, akkor is panaszkodik, hogy miért ilyen meleg a víz
21.
21.
metercsiken
#11: Ezt kérdeztem volna én is( nem pont így ) : ), de már láttam a válaszokat!
20.
20.
adam6751
#15: Puzsér Robival semmi baj.
16.
16.
#15: Nézzél utána Puzsér teljes munkásságának mielőtt a TV-s szereplései alapján kezded őt megítélni...

Ennek a faszinak gyakorlatilag minden rádióműsorát lelőtte korábban az ORTT, mert az aktuális kormányt, politikusokat, a médiát meg celebecskéket oltogatta rendesen.

Néha túljátssza magát, de alapvetően messze a leghitelesebb közéleti figura manapság. A politikai nézeteivel pedig szerintem csak egyetérteni lehet.



UI: Egyébként meg:

http://puzser.postr.hu/post-010
15.
15.
Ra1D3n
Nem tudom mi baja itt sokaknak Jimmy Fallon-nal. Örüljetek neki, hogy nem Hajdú Pétert meg Puzsér Róbert meg a hazai celebvilág krémjeit kell néznetek(akiktől alapjáraton elfog a hányinger). Szerintem ez a Fallon fazon egész jó figura. Persze tudom, hogy sokatoknak az lenne a megváltás(függően attól, hogy Sony vagy MS fan az illető), ha Majos Nelson-tól vagy Jack Tretton-tól látnának új videókat bizonyos meg nem jelent játékokból. Nem kell tagadni, sok az ilyen elvetemült fan errefelé...
14.
14.
Neo1989
#11: Egy amcsi csávó aki minden új játékot beszokott mutatni/kipróbálni a műsorában.
Pl ilyen volt az mw3 kz shadow fall...
Ilyen showman féle v mi csak játékkal.
Többet én se tok róla :)
13.
13.
#11: Ja, ezt sem érdemes kihagyni:

http://www.youtube.com/watch?v=rAGMQQefj38


xD
12.
12.
#11: http://www.youtube.com/watch?v=B8wfWO06yp8

;)

Ha a hazai sztárocskáknak csak fele akkora forma lenne mint ez a csóka, én is éjjel-nappal a tévén csüngenék :D
11.
11.
adam6751
Oszt ki tököm ez a "Jimmy Fallon" ?! Mer' én még nem halottam róla, az hótziher...
8.
8.
Simonus18
Jimmy-t valóban nem bírjuk, de ez a videó jó volt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...