Blogszerkesztőt keres a Gamekapocs

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 24.
  • Hír
Link másolása
Ennek is eljött az ideje, bővítenünk kell a csapatot! Elképesztően sok blogbejegyzést írtok, ráadásul szép számmal akad közöttük minőségi munka, mi pedig mindenképpen azt szeretnénk, ha ezek nyomot hagynának GK-n.

Viszont miután a mi időnkbe nem fér bele ilyen mennyiségű bejegyzés feldolgozása, önkéntes blogszerkesztőt veszünk fel a Gamekapocs csapatába, aki segítene nekünk ebben a feladatban!

Mit csinál a blogszerkesztő? A blogszerkesztő rendszeresen figyeli a bloggerek munkáját, segít formálni a blogközösséget, a legjobb és legérdekesebb bejegyzések alapján heti blogajánlót készít, a még annál is jobb bejegyzéseknél pedig külön kiemelést is javasolhat. Ezen felül technikai javaslatokat is tehet a blogok szebbé, jobbá és kényelmesebbé tételére.

Mit kell tudnia a blogszerkesztőnek? Nem árt, ha tudsz írni és olvasni, és így a heti egy blogajánlót színvonalasan tudod összeállítani. Nyilvánvaló, hogy a közösséget is ismerned kell, ha nem vagy aktív GK-s, ebbe a feladatba nehezen tudsz belerázódni.

Miért jó ez nektek? Ő lesz a Gamekapocs-stáb és bloggerei közötti szócső, mindent tudunk majd rólatok, tudjuk mire lesz szükségetek, és így igyekszünk majd minden kívánságotoknak eleget tenni. Továbbá nem elhanyagolható, hogy a legjobb írások külön megjelenést kapnak a Gamekapocs hírei között, ahol azok még nagyobb olvasottságot kaphatnak.

Hogyan választunk? Szeretnénk durván egy hét alatt lezavarni a blogszerkesztő kiválasztását, két fordulót tartunk, tessék figyelni:

  1. Kommentben világosan jelezzétek felénk, hogy blogszerkesztők akartok lenni. Elég mondjuk annyit írni, hogy "blogszerkesztő akarok lenni", de ha gondoljátok, írhattok magatokról pár sort, az könnyít a mi dolgunkon is. HATÁRIDŐ: szerda, 23 óra 59 perc.
  2. A jelentkezőket lecsekkoljuk, megnézzük mennyire aktív tagjai a közösségnek, és kiválasztunk közülük hármat. EZUTÁN RAJTATOK A SOR! Végül ti fogtok választani, a három kiválasztottra szintén kommentben adhattok le szavazatot. Nyilvánvalóan a kiválasztottak is kampányolhatnak magukért, ennek a mikéntjéről később beszélünk velük. Izgalmas lesz!


Ha minden jól megy egy hét múlva már blogszerkesztője is lesz a Gamekapocsnak, mindenkit csak buzdítani tudunk a jelentkezésre! Hajrá!

149.
149.
Berencsit
#148: Miért fizetne bárki is azért, hogy dolgozzon...? Jó.. "hatalom" meg minden. De nem hiszem hogy rögötön jogokat fog kapni... (bann, comment törlés, blog törlés) gondolom ez a moderátorok stb feltada lenne továbbra is.
148.
148.
#147: Lehet hogy csak a kenőpénzeket várják, hihi xD


-sarcasm**
147.
147.
vaba29
Lassan letelik az egy hét és még csak a három kiválasztottról se tudunk.
146.
146.
DevilGamer
#141: Inkább te kapod be, de jó mélyen. :)
145.
145.
DevilGamer
144.
144.
#141: Jaj de magasról lefoslak hallod ... :D

142.
142.
Yanez
141.
141.
QuartoDestra4
#125: *kiemelkedik egy pentagrammából*
annál te hozzám nem leszel közelebb mint amikor ledugom torkodra a véreres faszom :3

a golyóimat pedig a szerkesztőség fogja szopogatni

most pedig ha megbocsátotok vár a túlvilág meg a hetven szűz
*felszívódik*
138.
138.
Yanez
#137: Remélem azért frissen regisztrált tagok szavazata nem számít! Mert így bárki megkérheti haverjait egy kis segítségre...
137.
137.
fojesz
Nemsokára jövünk a három kiválasztottal. A félreértések elkerülése végett: egy külön hírt nyitunk nekik, és csak a rájuk érkező szavazatokat számoljuk el.
136.
136.
Solid Snake1984
Én nem jelentkeznék. Szavaznék. Yanez-re és Scoo-ra. És természetesen Norbira:)
128.
128.
RangerFox
#126: Na jó de attól hogy valaki nem felnőtt még lehet hogy tud felnőttként viselkedni, gondolkodni. Inkább legyen elég érett ahhoz hogy vállalja a munkát.
126.
126.
Berencsit
#123: Rád főleg az xd-s részt értettem, de arrol le lehet szokni. A többi naggyábol másoknak szolt.

Egyébként egy korhatár vonalat meg lehetne húzni. 18-alattiakat csak kivételes esetben "türnék meg" blogszerkesztőként... Tul nagy hatalom lenne ez neki, és valószinüleg a nép is szétszedné... (már ha tud róla)
A lényeg, hogy ne legyen elfogult, (nagyon) ne legyen bunkó, ne Kis Pista alatt legyen az IQ-szintje, szeresse amit csinál, vagyis csinálni fog, és olyan aki hosszab ideig tudja vállalni. Ne kelljen 2-hónap mulva ujra szavazni.
125.
125.
#121: Én Shido szellemi utódja vagyok! Egy szigorú faxfej! Szavazz rám!

És tessék:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
124.
124.
Norbiii
#123: Bocsánat, jelentkezésről szól. Elnézést kérek.
123.
123.
Norbiii
Nagyon Szépen Köszönöm a sok támogató sorokat, itt is és levélben is. Ez a cikk egy szavazásról szól, de sajnos pár ember tényleg elment személyeskedő magatartásba, amit sajnálok. Sokan ajánlottak engem, de megszeretném nyugtatni, a kritikusokat, hogy nagy örömükre NEM INDULOK, ezért nem is értem, hogy pár komment, miért velem foglalkozik. Én nem fogok személyeskedni senkivel sem, nem tisztem.

Az igaz, hogy a helyesírásom eléggé gyengus volt, mikor idekerültem, és most sem tökéletes, de azért sokkal jobb, mint az elején. Persze ettől függetlenül, sokszor hibát hibára halmozok.

Én szívből kívánok MINDENKINEK szerencsés jó indulást, sok-sok sikert, és drukkolok nektek. HAJRÁ! :) :) :)
122.
122.
apostoll
Az latszik hogy nehany ember nem allta meg szo nelkul az odaszolast, gyalazast, piszkalast masok fele. Sajnalom hogy errol szolt a hozzaszolasok egy resze. Itt jelentkezni kellett es nem a masikrol elmondani a negativ velemenyt!!!
121.
121.
Berencsit
Hát... megmosolyogtam pár ember javaslatát. :) Főleg, hogy olyanokat ajánlanak, akik két sornyi xddddd-t irnak minden egyes kommentjeikben, helyesírásrol nem is beszélve. Ha ilyen embert választotok meg, az igényesebb blogírók elhúznak a ****ába egy másik oldalra, vagy végleg feladják pályafutásukat, mert csak ezen oldalon "szeretnek" blogolni.

Yanez-t, Socco-t és talánt még Espiot is el tudom képzelni, mint blogszerkesztőt.


Ha Shido még itt lenne, akkor rászavaznék. Garantáltan törölne minden idiótaságot. Könnyebb lenne megcsinálnia az ajánlót, heti egyetlen egy bloggal. ;)
(Ez kicsit tulzás, de néha sajnos igaz, hogy csak ennyi igényesebb munka születik.)

Ja és mégvalami... bírom az olyan "emberkéket", akik össze copyznak valahonnan egy rakás szemetet, jön nekik 200-komment (amit 10-15 ember irt), és akkor azt gondolják magukrol hogy "Húúúú de istenkirály vagyok..." Az ilyenektöl rövid úton megszabadulnék. Mi az, hogy más munkáját ellopja, és úgy tesz mintha az övé lenne?! Vagy hogy "ír" 10-en akárhány blogot, ami full képekböl áll.... ami ugyebár minden szennyoldalrol összeszedett.... Jó. 1-2x elmegy még, de hogy 1-hét alatt ezt valaki 10x megcsinálja, ahoz már tényleg retardáltnak kell lenni.


Sok sikert az indulóknak! ^^
120.
120.
Skyer
#119: Általában ellentétben állunk, de most egyetértek.
119.
119.
Quent1n
Hát elnézve a blogokat nem sok jelentkező üti meg a szintet szvsz. Praesagus és Scoo akik szerintem alkalmasak a feladatra első körben.

Egyébként én jobban örülnék ha a moderáció aktív lenne és pl. az apróhirdetéseket törölnék még akkor is ha haver rakja ki ugye.. Ld a múltkori XBOX játékos hirdetés meg az eladó VGA-k...

Illetve örülnék egy kis leírásnak a kezdőknek, hogy mégis hogyan kezdjenek neki a blogolásnak ha már 2-3 ember megszívlelne bizonyos tanácsokat már sokkal színvonalasabb bejegyzések születnének szerintem :)

Egyébként meg jó, hogy önkéntes munkaerőt kerestek de talán akkor jó lenne annyit megtenni a közösség felé, hogy befejezitek az oldalt hivatalosan is és látunk valami fejlődést, valamit valamiért ugye. Izgalmas nem egy buta "kommentkampány" meg szavazósdi lenne hanem pl. ha Ca$ht sikerülne egy hasonló színvonalú szerkesztővel pótolni és több játékot tesztelnétek.
118.
118.
Scoo
Áh, kösz szépen a támogatást srácok! Baromi jólesik :)
117.
117.
Urahara
#116: még fizessek is?

ez megtiszteltetés, Giga
116.
116.
Giga0509
#115: Mennyit fizetsz? akkor nem keresek nyárra munkát. :D
115.
115.
Urahara
#113: köszönöm, Giga

megteszlek internetközi kapcsolattartási- és kampánymenedzseremnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...