2,5 millió példány ment el a Mirror's Edge-ből

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 25.
  • Hír
Link másolása
Az EA szerint 2,5 millió példányt adtak el az eredeti Mirror's Edge-ből, és bár mindig akartak új részt csinálni hozzá, hosszas kísérletezés után olyan koncepciót álmodtak meg, ami csak next-gen konzolokon működik.

Patrick Söderlund, az EA egyik igazgatója a CVG-nek árulta el, hogy 2,5 millió példányt adtak el az eredeti Mirror's Edge-ből. A számok tetszettek a cégnek, Söderlund szerint sosem volt kérdés, hogy készüljön új rész a címhez, azonban ennek megvalósítása már korántsem ment zökkenőmentesen.

"Hogy őszinte legyek, sok éven át foglalkoztunk a Mirror's Edge-dzsel, kis csapatok ötleteltek azon, hogy milyen lehetne a folytatás. Végül Sara Jansson, a jelenlegi producer odajött hozzám, és felhívta Karl-Magnus Troedssont is, majd azt mondta: figyeljetek van egy ötletem, hogy milyennek kéne lennie."

Az EA számos prototípust megnézett, végül Jansson - eddig nem túlzottan részletezett - koncepciója nyert, amit viszont csak az újgenerációs konzolokon lehetett megvalósítani. Söderlund szerint éppen ez volt benne az érdekes, és mint mondta, az EA biztos benne, hogy az új Mirror's Edge sikeresebb lesz, mint az eredetije volt.

Az új Mirror's Edge egyébként az idei E3-on mutatkozott be PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, reboot lesz, és nem közvetlen folytatás.

16.
16.
Drazhar
2,5 millió? Hát ez a SquareEnix-nek bizony a kukázásra meg a sírásra lenne csak elég :D
15.
15.
mrfire
#14: Igen, érdemes lett volna belinkelniük az open-world hírt, mert páran nem követik a híreket. Az hogy csak a next-gen konzolon fog működi az új koncepció bizonyára ezt takarja, de lehet mást is magába foglal majd.
Ha szabad belinkelnem, akkor korábban már olvastam erről bővebben máshol: www.computerandvideogames.com/413881/new-mirrors-edge-more-action-adventure-than-original-says-ea-exec/
Nem túl jó az angolom és a sok semmitmondás mellett is igazából annyi lényeget szűrtem le, hogy több akció lesz benne. Nyilván próbálnak ezúttal egy nagyobb réteget lefedni a játékkal. Talán ez is közrejátszik a next-gen döntés mellett.
Amúgy én innen szoktam tájékozódni, itt minden szösszenetet lehoznak a játékkal kapcsolatban:
http://n4g.com/channel/mirrors-edge-2
11.
11.
Type R
Persze belejön az ember utána màr gördülékenyebb de pont az a tökölés csinált ki ,èn rambózni szeretek:-D de az ötlet nagyon egyedi ès a csaj is vagány:-) na majd ps4 en jobban ráfexem
10.
10.
Rakottkrumpli
#9: "Az új Mirror's Edge egyébként az idei E3-on mutatkozott be PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, reboot lesz, és nem közvetlen folytatás."

Szerintem ezt nem lehet máshogy értelmezni ;)
9.
9.
BalEee
Jól értelmezem, hogy PC-re ugyanúgy jön, csak kellett a konzolosoknak a nextgen technológia?
8.
8.
mrfire
#6: Az csak a játék egy része, hogy keresed a pirosat. Akik végig viszik heti kétszer háromszor és rekordokat állítanak fel, már nem a piros utakat követik, rengetek trükk és alternatív út van, amit én pl. a youtuberól lestem el.
Elsőre végigviszi az ember szaladgál a földön és ugrándozik, egyik pontról a másikra közben hosszú másodpercekig azon gondolkodik, hogy "na, innen hova tovább".
Aztán ha ismered a pályát, betanulod az útvonalakat már az a kihívás, hogy minden egyes lépést pontosan kivitelezz, és rögtön tudd, mi a következő.
Először végig vittem, egy normális játékidő alatt, mondjuk tíz óra, napokra lebontva. Ha viszont beletanul az ember a játék mélységeibe, egy óra alatt végig viszi az egész játékot, amin korábban tízszer annyi ideig tökölt. Szerintem hatalmas.
7.
7.
Rakottkrumpli
#4: http://www.gamekapocs.hu/hir/35088/e3_2013_nyitott_vilagu_jatek_az_uj_mirror_s_edge
6.
6.
Type R
Lehet nálam volt a hiba de nagyon nem jött be ez a műfaj. Tudom mérőben új ès nagyon egyedi stb. Fél óra után elakadtam.. Keresd a pirosat mondta a haverom akiről sose gondoltam volna ,hogy ilyenekkel is játszik ès csodák csodájára az egyik kedvence... Azért a második résznek adok majd egy esélyt:-)
5.
5.
Scoo
#4: Szerintem is open world. Persze más cégnél ez nem volt akadály.
4.
4.
SSJ Gábriel
Szerintem open world lesz.Lesz benne fegyverkezelés, millió parkour, és megmászandó falak. Ha nem open world lenne, és nem magunknak kéne a küldetéseket megcsinálnunk, akkor a next-gennek nem lenne ekkora szerepe. Kell valami nagy, és egy ilyen játéknál csak ez jöhet szóba. De ez csak feltételezés.
3.
3.
RangerFox
Nekem az első része nem tetszett, de várom a folytatást! :)
2.
2.
mrfire
Remélem ha már ilyen nagy reményeket támasztanak mellé, akkor kapunk pár szép gyűjtői kiadást is. Biztos vevő lennék rá.
1.
1.
Scoo
2,5 millió nem rossz. Persze abszolúte nem kiemelkedő teljesítmény, de azért nem rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...