Launch traileren a Company of Heroes 2

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 25.
  • Videó
Link másolása
A lelendő karosszék-tábornokok legnagyobb örömére, végre a boltokban van a Relic Entertainment második világháborús stratégiája, a Company of Heroes 2. A keleti front csak arra vár, hogy az uralmad alá vond.

Megjelent a Company of Heroes 2, ám a fejlesztők még most sem lazíthatnak: folyamatos frissítés és hibajavítás, ingyenes multiplayer térképek és prémium tartalmak készítése vár rájuk. Addig is vessétek bele magatokat a kampányba és többjátékos módba, amely hosszú órákra lefoglalja majd a háborús téma iránt érdeklődőket. Zimankó, Sztálin-orgonák, tankok és bajtársiasság vár az RTS-ek szerelmeseire.

Ráadás trailer:

16.
16.
JBoy
15.
15.
Hondoro
Mert neked a telefon alahuzza a mondatokat igaz? Mindegy, latom ugyse fogod fel. Sok boldogsagot a kommentek helyesirasi ellenorzesehez. Remelem boldog vagy tole :))
14.
14.
randall13
#13: Hát az első mondatod első felét még mindig nem sikerült dekódolnom... xD Ha már a hozzászólásnak meg van az az előnye, hogy a küldés gomb előtt nem látja rajtad kívül senki más, akkor már illik élni a lehetőséggel és végigolvasni a kommentet. Meg az a sok bunkó piros aláhúzásnak sem az a jelentése, hogy a szavakat alulról melegítik.
13.
13.
Hondoro
Es most ugye megint jon h mennyi hiba van az elozobe. Ki a f..t erdekel???
12.
12.
Hondoro
Ezt vallalim is de egy szoval se mondtam h magyar vagyok es lehet a srac se. Ez ez egyaltalan nem ide tartozik a helyesiras ebbe a topikba de meg a GK-ba se hogy ki milyen betut vet el. Ha bele akarsz kotni valakibe emiatt keress mas oldalt. A a jatekokro, filmekrol kommentelsz semmi problema.
11.
11.
#8: Látjuk, hogy neked teljesen mindegy mert te magad se tudsz rendesen írni. Járj inkább suliba GK helyett...
10.
10.
randall13
#8: Azért jó lenne tudni elsőre is megérteni az irományokat. Na meg ki vesz komolyan olyan embert, akiről csak azt tudni hogy funkcionális analfabéta?
9.
9.
Donpedro
#8: Igazad van, legyünk igénytelenek! A megfelelő helyesírás valóban luxus, csak azoknak kell elsajátítani, akik tanárok akarnak lenni...

Aki egy épkézláb kommentet nem tud megfogalmazni (nem feltétlen a helyesírásról van most szó), pl. egy önéletrajzot is igen nehezen fog majd tudni összerakni. Az ő érdeke is hogy az őt körülvevő közösség ezt nehezményezze, és ne elfogadja.
8.
8.
Hondoro
Nem tokmindegy neked? Ez nem helyesiras topik. Mit kell allandoan a helyesiraba kotni? Tanar akar mindenki itt lenni vagy mi?
Kommenteld a hirt inkabb.
7.
7.
nosocsi
#5: Szerintem elég nyilvánvaló, hogy csak véletlen hagyott ki egy betűt.
6.
6.
JBoy
Rafferd mindig így ír, mi értjük mit akar mondani. xD
5.
5.
DxGSedo
3# Illetve a szavak helyes leírása is nagyban elősegíti ezt...nem értem, hogy miért kell ebbe is beledumálni? Értetted, hogy mire gondol, nem? Gyakorold még egy kicsit az 'értsük' szó írását, aztán gyere vissza..
4.
4.
Donpedro
Az open beta felfedett némi balance-beli hiányosságot, de ettől függetlenül korrekt volt. Csütörtökön már tolhatom is ha minden igaz :)
1.
1.
RangerFox
Hm nem is rossz. Mi több, tetszetős. Beszerzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...