A jövő héten jön a Gran Turismo 6 demója

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 26.
  • Letöltés
Link másolása
Váratlanul szembesültünk a hírrel: a PS3-tulajok már a jövő héten rátehetik a mancsukat a Gran Turismo 6 kipróbálható változatára, amely a GT Academy-stílusú vezetési tréning-koncepcióra épül.

A Gran Turismo 6 demója július másodikán landol a PlayStation Networkön, de a Sony jóvoltából már most tisztában lehetünk azzal, hogy mi vár ránk a próbaváltozatban, amely a GT Academy-stílusú vezetési tréning-koncepcióra épül.

Fokozatosan tanulhatjuk meg azokat a készségeket, amikkel tökéletesen vezethetjük ezeket a drága gépeket. A demóban a silverstone-i pályán körözhetünk, s ha szépen menetelünk előre, akkor a ranglistára is felkerülünk, hiszen a demóban kezdetét veszi a GT Academy selejtezője is. Ha a fordulók során egyszer már bizonyítottad szakértelmedet, akkor speciális bónusz tartalmat nyithatsz meg.

A demót egészen augusztus 31-ig tölthetjük le a PSN-ről. A Gran Turismo 6 nem pusztán egy autószimulátor, a legtehetségesebbek valódi versenyzői karrierjüket is ezzel alapozhatják meg. Mit kell tenned? Folyamatosan farigcsálni a köridőkön, túljutni a selejtezőkön és aztán már bármi lehet.

9.
9.
Yanez
Ez remek hír! Nem vagyok egy sniper, de ezt leszedem!
8.
8.
Hidalgo
#7: elvileg erre volt a GT5 Academy edition
7.
7.
gyerecske
az 5 elég félkészre sikeredett, lehet azért jön ez ilyen gyorsan , mert azt fejezik be.
:-)
4.
4.
_Tappancs_
így kell ezt csinálni,nem úgy ahogy mostanság szokás,hogy 5 évvel előtte beharangozzák, majd képeket mutogatnak, majd fél játék gameplayt utána rá félévre meg kiadják a demot......
3.
3.
KeXxX
király. már most tölteném ha lehetne :D
2.
2.
RangerFox
Ennek nagyon örülök! Várom!
1.
1.
EBR2000
Ez gyorsan jött... Várom! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...