Nagyon kemény lesz az új Amnesia

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 27.
  • Hír
Link másolása
Azt hiszed, hogy ha végigjátszottad az Amnesia: The Dark Descentet, akkor már mindent tudsz? Nos, ha rájöttél az előző rész csínjára, akkor felejtsd el, hiszen a folytatásban semmire sem mész vele.

A thechineseroom fejese, Dan Pinchbeck az Edge magazinnak elmondta, hogy a csapat tisztában volt vele, hogy a The Dark Descentben sok játékos kihasználta a játék kiskapuit, s úgy vették sikerrel az akadályokat. A fejlesztők letették a nagyesküt, hogy az Amnesia: A Machine for Pigsben a korábbi hibákat kigyomlálják és egy sokkal zavartalanabb horrorélményben lesz részünk.

Mivel a folytatást már nem Frictional Games készíti, hanem a Dear Estherről elhíresült thechineseroom, így a srácok előző játékából kölcsönvett ötleteket az új Amnesiában is kamatoztatják, de nem mindenáron. Természetesen az utóbbiban meg is halhatunk, míg a Dear Esther inkább nyomasztó és hátborzongató volt, de nem ijesztő.

Ha szorul a nyakunk körül a hurok és a halál ott kopogtat az ajtónkon, az fontos része a játéknak, ezáltal megfelelően kell kezelni. A stresszhelyzetek szimulálásába már több stúdiónak beletört a bicskája, a fejlesztők viszont megígérték, hogy a halálfélelem gyakori vendég lesz az Amnesia: A Machine for Pigsben. E tekintetben a játék nem ismert kegyelmet, "nagyon kemény" alkotással állunk szemben.

A túlélőhorror nyár végén, vagy ősz elején startol a boltokban. Reménykedjünk, hogy még augusztusban megkaparintjuk.

36.
36.
KopyAti
Hi! Mik voltak azok a könnyítések, amikre ha rájöttél könnyebb volt a játék?
35.
35.
br1Koo
#30: Blood az nekem is parás volt, voltak benne kegyetlen részek. Nekem a silent hill korai részei azok amik verhetetlenek nyomasztó, életkedvelvevő játékként :D olyan összetett hangulatot senki nem fog tudni letenni még 1x, az fix
34.
34.
Ecneb
#2: Én is, annyira szar volt! Remélem ebben lesz tényleg olyan elem amire elmondhatom, hogy horror a javából.
30.
30.
Hondoro
Sztem meg oruljunk h van nekunk ilyen jatek is vegre es nem F.E.A.R szeru horror amitol nevettem inkabb mert a japan vagy kinai horror a gyerek kozpontu ijesztokkel mar tok gaz. Jo volt a Kor elso reszeben de aztan annyi.
Amugy nekem a legparasabb jatek a Blood elso resze volt. Lehet azert mert meg fiatal voltam :)
26.
26.
Espio
#25: Igen? oO Na akkor majd kitolom újra és megnézem magamnak :D
Azt hittem, csak a Justine-ban van másfajta.
25.
25.
thelegendary
#23: 3 féle szörny van. Az, hogy nem láttad csak annyit jelent, hogy jól bujkáltál :D
24.
24.
nomcsa
én máig emlékszem, mikor egy éve megvettem az amnesiát steamen, lévén hogy ha ennyire jó horror akkor nosza toljuk ki..nem mertem egy óra után tovább játszani és kiléptem, a 14 éves öcsémnek poénból megmutattam, új játékot kezdett és másnap kijátszotta, azt mondta tök jó volt a sok "lődözés" után. kíváncsi vagyok hogy ennél mit fogok tapasztalni!:D
23.
23.
Espio
#22: Hát, látod, emberfüggő. Nekem az Amnesia kevésbé jött be. Volt egyféle szörny, amit kb. 2x láttam a játék során, azt menekülni alig kellett, végig hide&seek volt az egész.
22.
22.
Tücsök112
#17: csakhogy tudd énis amnesiával kezdtem és utána toltam ki a penumbra 3 részét..
amnesiát 2011 nyarán vittem végig,penumbrát meg most nyáron vittem ki...
és hát félelem alapján a penumbra egyátalán nem veri az amnesiát...alig vannak benne félelmetes részek...volt az a szörny a black plague-ben az volt félelmetes nagyon...de sokkal gyorsabb voltál mint ő és ha shiftel rohantál akkor nem kapott el...penumbra inkább puzzle feladatokban jobb...sokkal több van belőle és izgalmasabb mint az amnesiáé...még asszem a kukac volt amitől féltem...de azok az ordító hangok...nem jöttek be....amnesia majdnem mindenben nyer...ez az én véleményem
20.
20.
thelegendary
Most játszom újra az Alapjátékot és a modokat... fergeteges, nyomasztó és ijesztő. Jobban tetszene bár ha a para nem csak scriptekben merülne ki, hanem random monszták is mászkálnának fel alá, mindig rettegésben tartva.
19.
19.
Zombiekiller6
Csak egy képet találtam ijesztőnek az egyben, de azt nagyon :D De az atmoszféra tetszett is jöhetne, ha nem lenne trágya gépem :DDD
17.
17.
Espio
#8: Azok, akik tolták az Amnesiával a mai napig nem hallottak a Penumbráról. Nem kapott akkora PR-t, mint az utódja. Jó volt az Amnesia, nem azt mondom, csak a Penumbra sokkal jobb. (Mármint félelem-faktor szempontjából)
14.
14.
metercsiken
Ettől én nem fogok "félni" az tuti.....mivel biztos nem szerzem be! : )
Nem bírom a nagyon parás játékokat! : )

De biztos jól lesz megcsinálva!?
13.
13.
Jared
nagyon király lesz ez a játék :)
12.
12.
DarkLord
Amúgy aki még nem vette meg az első részt most 2 másik játékkal együtt mindössze 1000 pénzért beszerezheti :) Ezt meg várjuk nagy szeretettel.
10.
10.
KENKILL
Kedvenc horrorom végre folytatást kap :D Már alig várom!
9.
9.
Giga0509
Na király.Alig várom :D
8.
8.
Tücsök112
úgy bírom az ilyen szakértő embereket akik mindent megmagyaráznak meg mondják hogy amnesia így szar úgy szar....azért lett ekkora hírneve a frictional games-nek mer szar lett az amnesia-.-a penumbrától is híres lett de az amnesiától még híresebb...1,4 millióan vették meg a játékot úgy hogy elötte szét warezolták...köztük énis...mindenki mondja hogy milyen jó lett..meg ijesztő...kilenc pontot kapott emberek...mindig ha van egy horror játék akkor rögtön az amnesiához hasonlítják...vajon miért...mer túl lapos lett a játék-.-
7.
7.
PolluxHUN
6.
6.
PolluxHUN
Akár ki akár mit mond az emberi psziché úgy van felépítve h mindig attól rettegünk leginkább amit nem látunk.
Engem meg már a tortureporn-szerű értelmetlen baromságokkal nem lehet meghatni...számomra értelmetlen és megerőszakolja a horror fogalmát, mint játék mint film fronton (szegény Hichcock forog a sírjában)
3.
3.
Espio
Az Amnesia elég lapos volt a Penumbrához képest. Remélem, ez már tényleg színvonalasabb lesz.
2.
2.
daneelolivaw
már az első részt is kikapcsoltam 20 perc után, ez milyen lehet, jóisten...:D
1.
1.
RangerFox
Nem szeretem a horror játékokat.... Már most is bekakilok amikor rá gondolok! :DD De attól függetlenül beszerzem! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...