Launch traileren a Civilization V új kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 28.
  • Videó
Link másolása
Noha még két hetet kell várni a Civilization V: Brave New World megjelenésére, a 2K Games és a Firaxis már most kiadta a kiegészítőlemez launch trailerét. Történelmi kedvcsináló következik Civilization módra!

A Civilization V második kiegészítője kilenc civilizációval, nyolc csodával és két szcenárióval bővíti az alapjátékot, kiemelt szerepet kap benne a diplomácia és a kultúra. A játék július 12-én jelenik meg, viszont a launch trailer már most megérkezett hozzá:

 Köszi, ArrowCross!

4.
4.
mrfire
#3: Én csak egyszemélyes hotseatet tolok, ott egyetlen módot találtam a nehézség beállítására (ezt: http://www.civfanatics.com/civ5/difficulties), ami a játékoshoz van rendelve és nem a gépi ellenfelekhez, így csak számomra tudom nehezíteni a játékot, és a gép nem lesz erősebb. Először normálon kezdtem, de már akkor is feltűnt, hogy gyenge az ellenfél, újrakezdtem emperoron, de már most is nekem van a legtöbb pontom. Szerintem ez így kiábrándító, ahhoz képest, hogy ez a második indított állásom a játékban, úgy hogy a tutorialt nem is vittem végig.
3.
3.
Terawatt
#1: Lehet azon állítani és egyből nem lesz olyan könnyű. :) Egyszer csináltam egy olyan mentést ahol poénból fel cheateltem az egységeim/városom erősebbre. A végeredmény totális anomáliához vezetett. Gépfegyveres egység az indiai harci elefántok ellen. :D
1.
1.
mrfire
Én csak a legutóbbi hír óta kezdtem el játszani vele, de nagyon tetszik. Csak az zavar, hogy kicsit gyengék a gépi ellenfelek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...