Diabolik bejelentés!

  • Írta: Colt
  • 2005. november 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az olasz illetőségű Artematica a mai nap folyamán bejelentette legújabb művét a Diabolik-ot. A game egyaránt készül PC-re és konzolra is.

(bluesnews) - Az olasz illetőségű Artematica a mai nap folyamán bejelentette legújabb művét a Diabolik-ot. A game egyaránt készül PC-re és konzolra is.

Az elbűvölő és izgalmas DRUUNA, a mulattató TOMMY & OSCAR és a MARTIN MYSTERE játékaik után, elérkezettnek látták az időt, egy történelmi és híres képregény karakter főhőssé válásának, egy újabb játék ketretein bellül. Az 1962-ben született Giussani testvérek fejéből pattant ki Diabolik és az ő társa Eva története, így váltak rajzfilm, reklám, képregény és sok más dolog szereplőivé. Ha minden igaz akkor újtó jellegű grafika és teljes mértékben hű karakterábrázolás lesz megfigyelhető a stuffban.

2.
2.
Ford Fairlane
Daks: Biztos, hogy ez azonos az adatbazisban szereplo Diabolique-kal? Mert ez olasz jatek, nem "amcsi", tovabba az eredeti licenc neve valoban Diabolik, ahogy Colt irta, es ami a koncepcios rajzon a rendszamtablan is olvashato.



Mellesleg en is duhosen akartam hozzaszolni, hogy "minek 2 jatekot csinalni 1 temaban", de megeloztel. :) Ugyanis azonos cimmel a Simulmondo egy nagyon korrekt, 12 reszes akcio-kaland jateksorozatot tolt mar a licencbol 1993-ban Amigara, bizonyara kevesen ismerik, mert emlekeim szerint csak olasz nyelven jelent meg Olaszorszagban, de ettol fuggetlenul ez az uj resz majd szepen osszeakad a nagyobb adatbazisokban (Mobygames, GameFAQs) a regivel, miert nem tudnak legalabb egy arva uj alcimet kitalalni?
1.
1.
Daks
ennek "diabolique" az igazi neve, sőt már készül egy ilyen jatek, lasd adatbazisunkat... ezek az amcsik meg vannak kattanva, minek 2 jatekot csinalni 1 temaban? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...