A hétvégén ingyenes a mobilos Carmageddon

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 29.
  • Hír
Link másolása
Ma és holnap ingyen tölthetjük le a Carmageddon mobilos verzióját iOS-re és Androidra. Mi a gáláns gesztus oka? Csupán annyi, hogy a Stainless Games most ünnepli tizenhatodik születésnapját! Isten éltesse!

A Carmageddon igazi klasszikus botrányjáték. Véres és visszafordíthatatlan fejlődési zavart okoz a kis lurkók lelkivilágában. Ja, nem. Érdemei felsorolhatatlanok, s a tetejébe még a zúzós játékmenet is a helyén van. A fejlesztőcsapat, a Stainless Games most ünnepli tizenhatodik születésnapját, s ennek apropóján két napig ingyenessé tette a Carmageddon iOS-es és androidos változatát.

Ha meg akarod kaparintani siess, látogass el az App Store-ba, vagy a Google Playbe. Hétfőn már újra fizetnünk kell érte.

24.
24.
Dreadlox
#19: vagy lekéne csekkoltatni a villanyórátokat és a kábeleket, vagy tényleg rohadt sokat fogyasztotok áramból:D nálunk havi ha 10 k a számla, pedig a gépek használatba vannak ( 3 is) plusz hütő világítás stb...amúgy ajánlom figyelmedbe hogy akkor valami kis dualcore-os cuccot vegyél sok rammal, az megteszi programokhoz meg netezéshez
23.
23.
Ghost26Dave
Nem indul el
22.
22.
mestermagyar
#17: Hé! Ne mondj ilyet, nekem a 600mhz-s zte blade olcsótelón a gta is beindult legalább, mégha nem is ment túl jól. :D
21.
21.
Birkazoli
#17: Szerintem azon azért elég szépen futna a játék, hisz nekem a telefonomon (HTC Desire C - 600MHz processzor, 1 magos, 512MB RAM és elég szépen fut.) Maximum akkor szaggat be, ha gyors száguldást követően azonnal kézifékezek, és akkor ha füstöl akkor tud nagyon leesni az FPS szám.
20.
20.
markoci555
kösz hogy szóltok, apám telójára letöltöttük, de öcsém nem száll le róla, ki se tudom próbálni :)
19.
19.
Csoki80
#16: Igazad van eltúloztam. A Gépem kb átlagban 200w fölött eszik óránként ha nyúzom többet, ha nem nagyon kevesebbet.. Mivel sokan vagyunk szerintem 10-15 órát megy naponta legyen átlag 12 az 2,4kw ami 120Ft. Havi 3600Ft. lDe legyen csak 3000 hátha elmegyünk kirándulni strandra stb néha. Az egy évre 36e. Három évre 108 ezer.
Ez is szép összeg azért. Amúgy a villany húsz fölött van havi szinten.
Hűtő stb. Egy kis kompakt gépet akarnék, már úgysem játszok a gépen, csak egyszerűbb játékokat.
18.
18.
PAtr0n
#17: Igazából futna rendesen, mert nem folyamatosan akad, hanem idegesítően be-beakad. A RAM kevés neki, nem a CPU+GPU páros, arra jól van optimalizálva. Azért tegyél egy próbát, mert nekem főzőcskézett ROM van fent, lehet gyárin vagy egy másik főzötten jól fog menni.
17.
17.
Rayzax
#1: akkor sima Xperia Arc-al nem is teszek próbát
16.
16.
Dreadlox
#10: ehh, nem tudom hogy nálatok mennyi a villanyszámla, de nálam korántsem zabál annyit a gép, pedig szinte majdnem mindennap használatba van, évente ha 200kilowattot megzabál az egész az kb 10k HUF
15.
15.
mestermagyar
#13: Hát azért van az, hogy a mostani alsókategória már lassan 2 magos. Amúgy meg inkább az akkor csúcs galaxy s2-höz hasonlítsd, ne az évvégi középkategóriához.
14.
14.
lesik20
#13: Az cink, mivel itt nem a proci számit hanem a GPU.
13.
13.
Starkiller89
#1: Az cink, mert iPhone 4-en akadásmentesen megy, és annak csak 800MHz a procija :)
12.
12.
Csoki80
#10: Jah egyébként a 20k alatti tabon is tökéletesen fut jó kis retró :-)
10.
10.
Csoki80
#9: Azért, ha kiszámolod két három év alatt ha jó sokat nyomatod egy ilyen öreg pentium (még a leírásától is levert a víz XD ) Megesz neked annyi áramot, hogy az árából vehetnél egy 200 k telót. Ezért akarok megszabadulni a gépemtől egy kompaktabbat akarok.

Sok barmot ismerek amúgy aki nem óhéber, meg újhéber akinek ugye futja rá, hanem sima idióta szittya a hitelét nem tudja fizetni de aztán a teló ott figyel, meg nem képes főzni sem hanem rendel. De olyat is ismerek a fűtést nem tudta fizetni de a merci az kell.

Szerintem mindenki döntse el neki mi a fontos.
9.
9.
Oldskoolgamer
#4: Jaj nem kell az álszent óhéber duma az "összegyűjti rá a pénzt" szöveg. Jelentős százalék ugyebár így veszi meg az iPhone-t... Kapásból aki gyűjtésre adja a fejét ne ilyen szarra gyűjtse mert minden oldalról csak a rövidebbet hozza vele. 200-ból már olyan gépet hozol össze. Nem kell itt a Core i7 meg a legcsúcsabb gtx. Egy öreg LGA 775-ös izmosabb Intel Procival, Öregebb Amd-vel. Akár egy "régebbi" 6000-es szériás radeonnal átlag 4gb ddr2-rammal értelmes kocka ember örül fejének és bőven lehet játszani. És még lehet nem is tartasz 200-nál. Nem Codos buzzancsnak kell lenni. Játszani akarok és nem filmet nézni szarrá scriptelt átvezetőkkel, amcsi vagyok fasza vagyok megmentem a világot komplexussal miközben leejtem a gránátot és leválik a fél kontinens. A Carmageddont meg lehet más architektúra, de anno öreg Pentium gépeken nyomtuk 16,32 mb rammal. jobb esetben 3DFX-el. Szóval rohadtul igaza van "mestermagyarnak". 200k-ért ne ezért essek már hasra.
8.
8.
Krees
Én még a megjelenés napján töltöttem le, szintén ingyen, és nagyon jó játék :) Ráadásul a kis 20k-s tabletemen is tökéletesen megy, úgyhogy nem kell neki 200 000-es telefon sem.
7.
7.
Dreadlox
#4: ja csak itthon rohadt drágának számít egy előfizetés, fölleg annak aki nem beszél annyit. És a nagyobb kategóriás telók nagyobb előfizetői csomagot igényelnek(6-8k havonta) plusz erre ráül még az egyéb tarifa meg a havi biztosítésás és egy hónapba kb 12-20 k-t fizetsz feltéve ha beszélsz is meg internetezel, össze lehet gyüjteni a telóra amúgy a pénzt, de szerintem fölösleges, akkor már valami hasznosabbra verem el a pénzt mint egy gagyi telóra... pl abból a pénzből autót is lehet már venni, vagy elmenni nyaralni...de tegyük hozzá, aki ilyen telefont vesz azzal a tudattal hogy nincs a megfelelő pénzügyi helyzetben, az megérdemli a túlórát meg a gagyi kaját,néhányan még mindig elfeljtik hogy a telefon telefonálásra való se többre se kevesebbre.
5.
5.
Dontrip
#4: Ööö... És most mi miatt törtél ki?
4.
4.
dcba
miert hiszi mindenki h akinek van egy draga teloja azt felveti a penz.Olyat meg nem hallottal h vki osszegyujti kinkeservesen??Nekem is van ps3mam xboxom ps vitam pcn 42 colos nagy tvm xperia play es van olyan h egy 2 fontos jatekot nem tudok megvenni.H csinaltam??osszegyujtottem,.Lehet am sporolni is kemenyen az ember nem megy sehova sokat tulorazik gagyi kajat vesz, ill ha kulfoldon el akkor rohejesen konnyen hozzalehet jutni egy iphone 5 hoz.Itt angliaban pl havi 30 fontos elofizuert kapsz inygen iphone5-t.Havi 30 font kevesebb mint egy minimal beres dolgozo 8 oras napja ami kb 43 font.Ergo egy nap alatt megkeresi azt amit havonta kell kifizetni.Bocsi a kitoresert de regota mergesit az a tevhit h ha vkinek van egy draga ketyereje akkor azt biztos felveti a penz
3.
3.
mestermagyar
#2: You dont say? Azért 200ezres telefontól minimum elvárható.
2.
2.
XuChi
Iphone 5-ön tökéletesen fut. Eddig meg akartam venni, de most hogy ingyenes nagyon örülök neki :). Újra végigjátszom :))
1.
1.
PAtr0n
Letöltöttem Androidra (Arc-S), akadós, így nem tudom élvezni, de jó kis nosztalgia :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...