Carmageddon IPHONE, MAC, PC

Klasszikus játék, amit ma már mobileszközökön is élvezhetünk!

E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

A THQ Nordicnál landolt a Carmageddon is

Szorgosan építgeti a portfólióját a THQ Nordic, a kiadó a minap a Carmageddon címre is lecsapott, így a jövőben az ő szárnyai alatt készülhetnek a sorozat folytatásai.

Indul a második androidos Humble Bundle

A Humble Bundle már a mobilokra is kivetette a csápjait, immár második alkalommal kínálnak az akció szervezői olyan játékcsomagot, ami az androidos okostelefonok és tabletek tulajdonosainak szól.

A hétvégén ingyenes a mobilos Carmageddon

Ma és holnap ingyen tölthetjük le a Carmageddon mobilos verzióját iOS-re és Androidra. Mi a gáláns gesztus oka? Csupán annyi, hogy a Stainless Games most ünnepli tizenhatodik születésnapját! Isten éltesse!

Carmageddon - jövő héten jön az androidos verzió

Nemsokára Androidra is letölthetjük a Carmageddon mobilos változatát, sőt a készítők korábbi ígéretüknek megfelelően az első napon teljesen is ingyenessé teszik a játékot. Repüljetek rá!

E3 2012: Mobilokra költözik a Carmageddon

A Stainless Games bejelentette, hogy a Carmageddon klasszikus első része mobileszközökre, iOS-es és androidos okostelefonokra, illetve tabletekre költözik. A játékot egy napig ingyen tölthetik majd le a játékosok, amiért a legújabb játék Kickstarter-akciója sikerrel járt.