Launch trailert kapott a konzolos Painkiller

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 30.
  • Videó
Link másolása
Sokat kellett böjtölni, de végre megérkezett: péntek óta PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is kapható a Painkiller: Hell & Damnation. A remake-nek és folytatásnak is szánt játék launch traileréért erre fáradjatok!

A játék PC-re tavaly október óta vásárolható meg, a konzolos változatra pedig péntekig kellett várni - de legalább magyar felirattal jött. Persze a Painkillerben sosem kellett sokat olvasni, hiszen a főszerepet a sok kisebb vagy a kevés nagyobb ellenfél változatos eszközökkel történő ledarálása kapta, de mi pont ezért szeretjük:

13.
13.
Ecneb
#12: Egyet értek! Mostanában én is egyre több olyan hozzászólást olvasok, hogy: "Az előző kommentjei mind ilyen szarok", "Songoku beszélni kicsit magyartat?" stb.....
Olyan, mintha mindenki a másik hozzászólását lesné! Én elsősorban a cikkek miatt vagyok itt, és ha istentelenül fontos a hozzászólok véleménye, akkor elolvasom azokat is.

Egyeseknek mennyi idejük van.
12.
12.
Dontrip
#9: Mióta itt vagyok, mindig volt valami rafferd-hez hasonló felhasználó, de általában leszarták. Most a nyári hullámmal jöttek az olyanok, akik nem bírják megállni, hogy basztassák.
7.
7.
PrimYaz00
esküszöm velem a worlds of tanksot ezzel a sok undorító reklámmal utáltatják meg...
5.
5.
Csoola
#3: én az elsőt szerettem, karóvető rulzz! :D
4.
4.
KeXxX
Ezt a játékot mindig ki akartam próbálni, állandóan arra késztet hogy szedjem le, de amikor megnézek egy videót akkor elkeserít..
3.
3.
Hardy
Hogy utálom ezt a játékot. Kis koromban sokat tolta vele nevelőfaterom azóta sincsenek jó emlékeim erről... :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...