Július végén jön a Rise of the Triad

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Interceptor és az Apogee készen áll arra, hogy kiadja a Ride of the Triad remake-jét. Az őrült nácis lövölde egyébként július végén jelenik meg a digitális elosztókon, de ha előrendeled, további bónuszokban részesülsz.l

A Rise of the Triad végre rászabadul a világra, igazi régivonalas FPS van kilátásban, feszes multiplayer élménnyel. A fejlesztők bejelentették, hogy a cím július 31-én jelenik meg a Steamen, a GOG-on,a Green Man Gamingen és más áruházakban 15 dollárért. 

Ha előrendeled a produktumot, akkor megkapod a Apogee Throwback Packot, melyben helyet kap az eredeti Rise of the Triad: Dark War, az Extreme Rise of the Triad kiegészítő és a Blake Stone: Aliens of Gold, valamint a Blake Stone: Planet Strike. A csomag normál esetben 10 dollárt kóstál.

7.
7.
Lomha 8V
Nagy kedvenc volt anno, igazi beteg őrültség. Az eredetit kéne inkább megcsinálni valami modern motorral. Az lenne ám az igazi királyság! :D
6.
6.
captain planet
#2: akkor mar miert nem csinalnak hexen vagy heretic jellgu jatekot. vagy blood!! az volt a vilag legjobb jateka :D
az lenne tuti vetel. de ez igy nem :(
5.
5.
Moltes
Nekem ebbe az tetszik hogy ilyen regi modi quakes stilus. Tuti nem fogom kiprobalni de egy videot nezek rola majd :)
2.
2.
Alastor01
Én most hallok róla 2.-szor de hidd el nekem jó lesz ez, egy kis agyatlanöldöklés, feszültséglevezetésnek nagyon is jó. Nekem egy kicsit ég a Hexen 1-et is idézi úgyhogy mindenképpen egy üde színfolt lesz.
1.
1.
captain planet
omg ezt a hl1es graf motort honnan kapartak elo?!
ertem en h poen akar lenni, de ez igy nagyon tre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...