Visszakerültek az Outcast jogai a fejlesztőkhöz

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 3.
  • Hír
Link másolása
A belga Appeal bejelentette, hogy az Atarival folytatott tárgyalások sikerrel lezajlottak, az 1999-ben megjelent klasszikus, az Outcast jogai visszakerültek az eredeti gárdához. A srácok hamarosan bejelentéssel szolgálnak.

A veterán rajongók mind a mai napig visszasírják az 1999-es Outcasttel átélt élményeiket. Való igaz, amikor a játék megjelent, alaposan felkavarta a nyitott világú címekről alkotott elképzeléseinket. A harmadik személyű perspektívát használó, egérrel és billentyűzettel irányítható cím előremutató alkotás volt, NPC-kkel való beszélgetéssel, parázs tűzharcokkal és remek M.I.-vel. 

Jó hír a rajongók számára, hogy "a frencsájz az ébredés útjára lépett", miután az eredeti fejlesztőgárda, az Appeal bejelentette, hogy megállapodást kötöttek az Atari Europe-pal, így a játék jogai visszaszálltak rájuk. Immáron Yann Robertnél, Franck Sauernél és Yves Groletnél a brand, csak rajtuk múlik, hogy mit kezdenek vele.

A belga stúdió persze nem ül ölbe tett kézzel, letették a nagy esküt, hogy hamarosan leleplezik a jövőbeli fejlesztésüket. S hogy ez mit takar? Nagy eséllyel az Outcast második részét, vagy egy remake-et - reméljük, hogy a fanok ebben a pillanatban nem kaptak szívinfarktust.

Joggal bizakodhatunk a jövőre nézve.

10.
10.
Bugrisparaszt
Nálam minden idők kedvenc játékai között szerepel. Extol -> Tény, hogy megkavarodott a sztori itt ott, de azért mégis annyit poroszkáltam abban a világban. Ulukai rulez!
9.
9.
Extol
Kissé bánnám ha csupán remake lenne, viszont jelen pillanatban örülök h egyáltalán újra foglalkoznak a címmel. Emlékszem anno vártam nagyon a második részt, amit fejleszteni kezdtek ugyan, de utána sajnos törölték. Talán ennyi idő után folytatódik a kaland.
8.
8.
Extol
Birtam nagyon, viszont az igazság az, hogy néha nagy történet sorrendi bugokkal kellett megküzdeni...
7.
7.
megalonagyix
Q* jó játék volt anno, emlékszem alig vitte a gép. Hihetetlen milyen világa volt.
6.
6.
SLi
pont a múlthéten jutott eszembe a játék, kb 10 éve játszottam vele, elég elvont világa volt.
5.
5.
balint23h
#3: Huhh ez a mod érdekes. Remélem alakul még.
4.
4.
budk
Már nem is emlékszem mikor toltam vele :D
3.
3.
sztewe
Nagy kedvenc volt! Mikor láttam még a télen hogy írtak cryengine 2 s mod ot Open Outcast névvel akkor már próbáltam is ki
http://www.openoutcast.org/wp/
De csak egy város volt meg egy tengerpart és ott vége mert nem lehetett átjutni
Hoppá de mintha azóta fejlesztették volna. Hoppá :D
1.
1.
DON GONDOCS
Régi idők kiemelkedő játéka az Alice és TR melett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...