Outcast: Second Contact PC

Az 1999-es klasszikus újragondolása az eredeti fejlesztőgárdával.
Típus: Akció, Kaland, Sci-Fi

Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold-előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék remake-je és két fantasztikus klasszikus vár ránk.

Ismét lecsapott a THQ Nordic pénztárcája

A THQ Nordic pont ugyanúgy kezdi az idei évet, ahogy befejezte a tavalyit. Ezúttal az Outcast jogait vásárolták meg az Appeal Studiostól, ami talán azt is előrevetíti, hogy folytatást kaphat a kultcím.

Ingyen tölthető az Outcast: Second Contact

Tavaly jelent meg az Infogrames klasszikus nyitott világú játékának remake-je, az Outcast: Second Contact. A Humble Store jóvoltából most néhány napig ingyen bezsákolhatjuk a címet, amely jó pár órára elvarázsolhatja a műfaj rajongóit.

Outcast: Second Contact teszt

Az 1999-ben megjelent Outcast messze túlmutatott a korszak akkori akció-kalandjátékain. A belga Appeal játékának innovatív megoldásai még ma is megállják a helyüket, kár, hogy a körítés ebbe olykor csúfosan belerondít.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!

Megvan az Outcast: Second Contact dátuma

Noha a pletykák októberi premierről szóltak, végül novemberben kerül a boltokba az Outcast remake-je az Appeal Studio jóvoltából. Ennek örömére egy vadiúj trailert nézhettek meg, amely a főhősre koncentrál.

Október elején jön a Outcast: Second Contact?

Az Appeal Studio ugyan hivatalosan még mindig nem erősített meg semmit, de ha hinni lehet az amerikai GameStopnak, akkor már tudjuk, hogy napra pontosan mikor jelenik meg az Outcast: Second Contact.

Így fedezzük fel az Outcast: Second Contact világát

Az Appeal Studio kiadott egy új gameplay videót az Outcast remake-jéről. Ezúttal a felfedezésen lesz a hangsúly, megismerjük a világ különböző régióit és az ott élő NPC-ket. Már közeleg a megjelenés!

Outcast: Second Contact - Okasankaar mocsarai

Az Appeal csapata szorgalmasan tolja ki az újabb és újabb pályamustrákat az Outcast remake-jéről. Ezúttal Okasankaar lápvidékére kalauzolják a játékosokat, amely egyedi lényekkel és törzsekkel várja a hősünket.

Outcast: Second Contact - tizennyolc évvel később

Idén ősszel érkezik az Outcast felújított változata, ráadásul az a kivételes helyzet állt elő, hogy épp az eredeti csapat készítheti el az 1999-es klasszikus remake-jét. Az új előzetes abból ad egy kis ízelítőt, hogy mennyit változott a látványvilág.