Előzetesen a konzolos Farming Simulator

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 6.
  • Videó
Link másolása
Itt a verőfényes nyár, az aratás ideje. Derék szántó-vetőink éjt nappallá téve azon szorgoskodnak, hogy legalább egy évig friss kenyér legyen a pocakunkban. A Giants Software meglepett minket egy ütős trailerrel.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Farming Simulator hiánypótló alkotás PS3-on és Xbox 360-on. A gépiesített földművélésbe kóstolhatunk bele rengeteg feladaton keresztül. A következő előzetesben pattogó dubstep szól, hirtelen nem is tudjuk elképzelni, hogy ez a fajta zenei stílus miként egyeztethető össze a traktorokkal, de a készítők mégis meggyőztek minket.

A Farming Simulator szeptemberben jelenik meg konzolokra.

72.
72.
adam6751
#3: Sorry but I Didn't know*
Handheld*
70.
70.
akifourteen
#67: Nem az a gond ha valaki leirja a velemenyet az adott hirhez, a gond akkor van amikor hirhez semmi koze es csak provokativ trollkodas az egesz de ezt nem nekem kene eldontenem arra itt vannak a szeresztok.
69.
69.
Ghost26Dave
Elég sok komment összegyűlt a semmiért :D beszarás
67.
67.
#66: Olyan kéne ide mint a YouTube-on (gondolom te is erre gondoltál)

...

A népszerűtlen hozzászólásokat a moderátor törli, ha meg túlságosan népszerűtlen vagy téged is törölnek. :P

Szerintem ez sok mindent megoldana, például többé én sem trágárkodhatnék meg nem dagonyázhatnék önnön egómban más emberek igénytelen oltogatása közben.

Belekönnyezett a faxom olyan szép gondolat ez... xD



UI: A GK-ért már úgyis késő... Addig amíg ilyeneket leírhatok bannolás nélkül teljesen reménytelen a helyzet.

Vicc az egész. LOL

Szánalmas oldal xD
66.
66.
akifourteen
Skacok komolyan mondom az FBI oldalon nincs ennyi ellensegeskedes mint ezen az oldalon. Kb 2 honapja regisztraltam de nem volt olyan hir amibe nem lett volna ez :a konzol szar, a pc szar. Tudom,hogy valahol ki kell tombolni magadat de tiszta folosleg mert csak szitkozodas a vege. Nincs meg egy magyar jatek oldal ahol ennyi anyazas megy. Uzenet a szerk. Be kene vezetni a pozitiv-negativ rendszert mert komolyan mondom itt mar szemelyeskedesek mennek.
65.
65.
DON GONDOCS
#61: Szegény csak figyelemre vágyik mert kiskorában megerőszakolták, tudom mert én voltam.
64.
64.
Oldskoolgamer
#56: Én ugyanezt írtam le a karaoke játékos cikknél. Az Xbox hasonlított mindig is leginkább egy PC-re. Egy PS2 meg brutál módon nagyon más volt. Ezért kell az elvetemült fejlesztésű PS2 emunak nyers órajelben 4Ghz. Egy dolog a más utasításkészlet. de a PS2 brutál módon különbözött. És azt a cuccost lefordítani az X86-nak oda kell Kakaó és az eredeti hardver csak 300mhz..
63.
63.
foolblack
Egyből kevesebb lenne a viszály, ha megvesz az ember egy címet, akkor bármelyik megjelent platformon használhassa.
55.
55.
Sanyeszpaloc$
Jaj már megint! Én pc-n is meg konzolon is tolom , és akkor belehaltok? Mint ha oviban lennénk...
52.
52.
Jinbobo
Miután beszereztem a Last of us-t és a Killer is Dead játékokat, EZT iS BESZERZEM! :D Biztos hajmeresztő trófea listája lesz:)
49.
49.
Ghost26Dave
Ban ban és meg egy ban :D
40.
40.
Oldskoolgamer
#39: Nem nyert! Max kopik a bill!
39.
39.
SLi
#38: Ilyenkor habzik is a szád közben?
36.
36.
danez11
Most komolyan az a baj, hogy egy játék MEGJELENIK konzolra is?? Édes istenem, sok 12 éves pesti gyökér, nincs odaírva a dobozára, hogy kötelező megvenni!
35.
35.
Kreto
Bár tudom hogy egyesek ezt nem érik fel ésszel de a szimulátorok azért készülnek hogy bizonyos helyzetet visszaadjanak a játékosnak. NEm mindenkinek van traktor a hátsó kertbe :D . Amúgy tényleg ezt nem itt kell elképzelni hanem olyan városi embereknél akik csirkét is csak sütve láttak. Valakit ez kikapcsol nem kell fikázni a játékot azért mert nem érted. Amúgy meg elég pofásan néz ki. Repcsi szimulátorokkal én is toltam el lehet repkedni pár 100 órát :)
34.
34.
Ghost26Dave
Egy ilyen játékot nem tudom hogy lehet élvezni bugos ronda, igen ha már ez érdekel akkor ne a géped előtt rohadj hanem menyj ki a szabadba és ott tedd próbára magad :D
31.
31.
Csoki80
Azon gondolkodtam az előbb kellene szervezni aratásra valami városi csoportot.
Lebeszélném a gazdával, hogy hozok egy csomó munkást aki még fizet is nekem játszana lóvét vissza, a tehenek alól is ki lenne szedve a sz@r meg kiélné magát a sok ember is, én meg gazdag lennék és tök jó lenne :-)
26.
26.
randall13
#25: Szerinted mit kell csinálni egy olyan játékban, aminek az a neve, hogy Farming-simulator?
25.
25.
EBR2000
#22: XD
Akkor megveszem!
Na most komolyan?
24.
24.
SLi
#12: Hagyd őket, a konzolozás elszívta az agyukat, nem érik fel ésszel ezt a fantasztikus játékot, esztétikailag és filozófiai mondanivalóját tekintve egyszerűen meghaladja a mezei konzolparasztok értelmi képességeit.
23.
23.
greenmelon
22.
22.
randall13
#19: Eliminálni kell a másik csapatot. Csak a sok low tönkreteszi a játékot, mert állandóan a búzában kempelnek csipával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...