Farming Simulator 2013 PC, PS3, X360

A földművelő szimulátor aktuális része konzolokra is megjelenik.
Típus: Szimulátor, Traktorverseny

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Harmadik hete vezeti a brit toplistát a Saints Row negyedik része, hiába tört be a múlt héten négy új cím is a legjobbak közé. Azt is hozzá kell tenni, hogy egy hajszálon múlott a dolog.

Megjelent a konzolos Farming Simulator

A német fejlesztők hiánypótló alkotással jelentkeztek Xbox 360-on és PS3-on. A PC-n már évek óta hódító széria multiplatformmá vált, így szántással, vetéssel és betakarítással már a TV-k képernyője előtt is foglalkozhatunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sulikezdés ide vagy oda, a kiadók nem állnak le. Erre a hétre is betáraztak néhány nagyobb (és persze nívósabb) címet, mindenképpen érdemes lesz körülnézni a játékboltokban és az online üzletekben!

Előzetesen a konzolos Farming Simulator

Itt a verőfényes nyár, az aratás ideje. Derék szántó-vetőink éjt nappallá téve azon szorgoskodnak, hogy legalább egy évig friss kenyér legyen a pocakunkban. A Giants Software meglepett minket egy ütős trailerrel.

Farming Simulator 2013 - konzolos képek

A Giants Software megnyitotta a csapot a konzolosok előtt, így már látnivalókkal is szolgálhatunk az eredetileg PC-re megjelent Farming Simulator 2013-ból. A látvány miatt nem kell szégyenkezniük a srácoknak?

Ősszel jön konzolokra a Farming Simulator 2013

Derék szántóvető olvasóink! Jó hír számotokra, hogy a tavaly PC-re megjelent Farming Simulator 2013 idén szeptemberben érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra. Ez lesz a sorozat első darabja, amely konzolokra is megjelenik.

Launch traileren a Farming Simulator 2013

Ha már valami biztosan jól sült el az idei Farming Simulatorral kapcsolatban, az kétségkívül a marketingkampány. Noha a sorozat évek óta fut, egyetlen epizód sem kapott akkorra figyelmet a sajtó részéről, mint az idei. A Farming Simulator 2013 launch trailere következik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló anyagunk, és a listát elnézve hellyel-közzel elégedettek lehetünk: gyakorlatilag minden platformon akad olyan cím, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, jóllehet még mindig sok a töltelékfejlesztés. Vessetek rá egy pillantást!

Traileren a Farming Simulator 2013 traktorjai

A Focus Home Interactive tényleg nem aprózza el a negyedik Farming Simulator mezőgazdasági gépeinek felhozatalát. Ha imádod a különféle traktorokat, álmaidból felriasztva is vágod a kombájnok típusszámát, akkor imádni fogod az agrárszimulátor legfrissebb előzetesét!

Szerda reggeli galériafrissítés

Most sem maradtok képek nélkül, ma reggelre kilenc játék screenshotjait válogattuk össze Nektek! Az összeállításban lesz mindenféle finomság, Company of Heroes 2, Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Neverwinter, sőt a The War Z című zombis agymenésből is egy rakat képünk van.