Single DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 8.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy single player DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines. A season pass ütemezése szerint ez lesz az utolsó.

Single player DLC-t kap az Aliens: Colonial Marines, a kampányt bővítő csomag címe Stasis Interrupted lesz. A kiegészítőt ugyan hivatalosan még nem jelentette be a Sega, de a trófealistája már elérhető - ezt csak akkor nézd meg, ha nem félsz a spoilerektől!

Noha ez az első Aliens-DLC, ami bővíti a játék egyjátékos részét, valószínűleg egyúttal a Stasis Interrupted lesz az utolsó is: a season pass szerinti ütemezés alapján biztosan, és bár elméletileg elképzelhető, hogy később kapunk más kiegészítőket, további pénzért, ez - lássuk be - nem valószínű.

14.
14.
szerintem nem lett olyan rossz, én élveztem a játékot. ha úgy ülsz neki hogy úristen mindent uberelni fog akkor csalodsz, de ha alien fán vagy és ott akarsz lenni a sulacon és az lv 427on, és alieneket akarsz lodozni akkor szerintem jó gamma. javallott belőle a limited, mert ripley osszeragasztott puskaja nagyon nagy feeling és akkor nehezebb fokoztaon is tolhatod, én nem bántam mefg h kiporgettem, persze azóta eladtam, de ugyanígy a dead space 3mat is már rég pedig kritikakban messze megelőzte az alienst. egymás mellett viszont akkor sztem ugyanolyan szarnak kéne nevezni mint a colonial marinest. mindegy, nekem tetszett.
13.
13.
Jinbobo
Én nekem számításba volt a közeli beszerzése, de ennyi negatív véleményt még egy mostani játékra sem láttam, így inkább kihagyom ezt a játékot. Pedig úgy képzeltem, egy ilyen címből csak is jó játék készülhet. Én a Sega-tól a Thor játékot vettem meg, mert a film nagyon tetszett, gondoltam a játék is szuper lesz. Tévedtem. Nagyon rossz, átgondolatlan és élvezhetetlen lett:(
12.
12.
Sznfctm
Meg fogtok döbbenni, de volt a játékhoz vagy két multiplayer DLC, a Bug Hunt, és a Movie Map Pack. Sajnos a SEGA, ahogy általában, most sem gondolt arra, hogy egy erős közepes játéknál senki nem fog fizetni a multis DLC-ért, és így az a maroknyi ember, aki megvette, most erősen küszködik, hogy bármit tudjon kezdeni az egyébként egész tűrhető DLC tartalommal. (Pl igen multiplayer meccset találni szinte lehetetlen, úgyhogy hiába jött ki pár hete az amúgy a filmeken alapuló és állítólag egész jó térképcsomag.)

Nagyon kár a játékért, végülis úgy tűnik, hogy a DLCt jobban kitalálták és megvalósították, mint az alapjátékot. Legalább a single playert nem hiába veszi meg az ember, ott nem kell arra várni, hogy vajon adott-e érte pénzt más is.

A SEGA amúgy elkövette u.ezt a hibát a nem túl sikeres AVP játékkal is anno, fizetős DLC multiplayer nem kellett a kutyának se. Én személy szerint úgy vélem, h pl a Mass Effect 3-ról tessék példát venni, az még mindig ott van a szeren, és mennyi extra tartalom jött hozzá ingyen, van is multi meccs fél percen belül bármelyik pályára.
9.
9.
tabu3x
ez az a játék, amit előrendeltem, de...
sem megjelenéskor, sem azóta nem hívtak a boltból, hogy vegyem át. pedig néhányszor rendeltem ezt-azt azóta, szóval lehetőségük lett volna rá.
azt gondolom, mikor kiderült, h mekkora sz*r lesz, egy darabot sem rendeltek a boltban, megkímélvén a hűséges vásárlókat a csalódástól:-)
8.
8.
dcba
a sok idiota barom elorendelte.EN IS!!!!!!!!!!! :).Erdekes multiplayrezni sosem sikerul multkor 15 percig vartam h jatekba rakjon es semmi.A single-t vegig toltam a ket utolso nehezsegi fokon.Egynek elment de sokkalom azta a 30 fontot amit kiszortam erte :(
6.
6.
dBLOOD
Valójában nem lett bukta. Üzletileg nem lett olyan rossz, 1.3 millió példányt adtak el belőle. A minősége valóban borzasztó. Ennek ellenére mégsem lett kimondottan bukás.
A Witcher 2-ből 2011-ben 1.1 millió fogyott. Forrás: http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-21-the-witcher-2-sold-1-1-million-copies-in-2011
4.
4.
Marcus T.
DLC? Ehhez már pofa kell. :D
2.
2.
DON GONDOCS
Legalább ezaz FPS kap single player dlc-t, ez ritkaság. De a játék mégígy közepesen rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...