Elrajtolt a DOTA 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Véget ért a maratoni bétatesztelés, elrajtolt a DOTA 2 végleges változata. A játék ráadásul free-to-play, bárki hozzáférhet, igaz, egyelőre csak hullámokban engedik be az embereket a rendszerbe.

A DOTA 2 hivatalos blogján jelentették be tegnap, hogy véget ért a játék maratoni, két évig tartó bétatesztelése, egyúttal el is rajtolt a végleges változata. A free-to-play anyag egyébként a Steamen keresztül érhető el, és jelenleg ő tudhatja magáénak a legnagyobb aktív gamer közösséget.

Ha szeretnél csatlakozni, nincs más dolgod, mint ellátogatni a DOTA 2 steames adatlapjára, és letölteni azt. Ha nem sikerül azonnal, és várnod kell egy kicsit, az nem véletlen: a Valve el szeretné kerülni a szerverek túlterheltségét, ezért hullámokban engedi be az új játékosokat. A várakozás alatt elolvashatod a mi bétatesztünket is.

26.
26.
Skyer
#24: Nem-nem, a játék jól van balanszolva, az emberek idióták hozzá. Lusták venni wardokat, vagy normális counter itemeket, mert az a logika van a fejben, hogy: "hurrdurr inkább a divine rapierre gyűjtök, nembaj ha riki megkúr szárazon 60-szor hurr".
25.
25.
AkosDK
#24: nem nagyon erthetsz a jatekhoz ha ilyet mondasz..:)gondolom 1v1 re gondolsz ami teljesen lenyegtelen, a dotaban csak a teamsetup es a teamplay szamit.
24.
24.
goblinfing
Ez az unbalance ami itt van CSIHAJ!! Maradok smite.
23.
23.
Neurotic
#22: Nekem semmi bajom az Oroszokkal, ha tudnak játszani. De tény, hogy sokszor nem tudnak. Általában társasággal játszom együtt, de ha épp nem vagyunk meg öten akkor azért megy a drukk, hogy ne valami gyökeret dobjon be mellénk akinek fogalma sincs semmiről.

Azért az poén, hogy bár be lehet állítani, hogy angolul beszélő játékosokkal dobjon össze, sokan még akkor is valami érthetetlen nyelven irkálnak a chatbe amikor haverokkal négyen vagyunk magyarok és ő egyedül más nemzetiségű, tehát tuti nem értünk abból egy kukkot sem amit ő ír be oroszul, hollandul, svédül, ufóul ... stb. Persze olyan van, hogy mi is magyarul kommunikálunk a chaten, de olyankor van valaki aki érti is és nem a levegőbe megy a chat.
22.
22.
AkosDK
1#Sajnos nem, az oroszok ugy terjednek a dota2 vilagaban mint a rak.Hiaba kered szepen hogy beszeljenek angolul, mintha meg semm hallanak. Ha viszont 4-5 fos premade kent jelentkeztek kisabb aaz eselye hogy efele mocskokkal dob ossze a gep.
Maga a jatek szerintem nagyon ott van, en kb 10 eve dotazom kisebb nagyobb megszakitasokkal, par hete megint rafuggtem a szerre..:)
20.
20.
Neurotic
#2: Kezdőknek némi segítség: http://gamernaplo.hu/dota2_e1

Egyébként valóban nehéz a Lol-hoz képest. Nekem valahogy a Lol nem jött be, igaz én már elég régóta dota játékos vagyok. A Lolban túl egysíkúak a hősök és valahogy unalmas a játék, az meg hogy nem lehet játszani az összes hőssel hanem meg kell őket venni az meg ahhoz képest, hogy a Dota 2-ben azzal játszol akivel csak akarsz kifejezetten vicces :)

Sajnos sokat vonják le azt a következtetést, hogy Lol-ban királyak, a Dotában szívnak ebből nekik az következik, hogy a játék a szar.
19.
19.
Palcikaman
#17: my bad
kicsit félreértettem mit írtál:D
18.
18.
AnimeWarlord
Kezdődik a noob áradat...
17.
17.
biohazard rex
#15: igen, ez van dota-ban és a lolban?
16.
16.
Lorthirash
Én is kipróbáltam nem rossz ez de nekem is jobban bejön lol
15.
15.
Palcikaman
#7: Már nem azért de az ilyen consumable cuccokat odaadhatod társaknak, vagy csak simán rájuk használod el
14.
14.
Adamknight
Kipróbáltam. Játszottam vele 9-10 meccset. Nem tetszett. Maradok a LoL-nál :D.
13.
13.
Skyer
#12: Hagyd rá, szegénynek az IQ-ja egyenlő egy moszatéval.
11.
11.
Skyer
10.
10.
DarkLord
Mekkora helyet foglal amúgy? mert a szerver busy szóval most rákapott mindenki, mint tyúk a takonyra..csak kb. telepítve mennyi?
8.
8.
K.Bandi
Nagyon jó játék, a legjobb MobA.
Csak az oroszokat utállom... :D
Mindenkinek ajánlom.
7.
7.
biohazard rex
#3: Nekem a LoL-ból csak a deny rendszer (a saját creeped/tornyodat/társadat tudod last hitelni, ezzel akadályozod, hogy pénz és xp-t szerezzen.) és a társaddal caló cuccok cserélgetése hiányzik (társad low hp-s de neked van 1 potid és oda adod neki). Egyébként Tusk-al voltál :D
Amúgy annyi fog változni a rendes és a beta között, hogy nem írják oda, hogy beta. Mint anno a cs:go-nál...
6.
6.
Giga0509
Lehet kipróbálom,de szerintem maradok a LoL-nál úgy is.
5.
5.
Cuppak
Már kb 500 órám van béta óta.. nagyon bejön! :D Mindenkinek ajánlom, persze nagyon sok idő megérteni.
4.
4.
Cooper911
Nemrossz, de én maradok az AirMech-nél.
Remélem kitörlik a steam accountomból azt a 625 bétakulcsot amit kaptam.
Akit kicsit is érdeket a dota2 az már rég kipróbálta annyi béta kulcsot osztottak szét.
3.
3.
giga321
Egyszer ki próbáltam. Valami jeges karakterrel voltam egy rozmárral azt hiszem. Óriási jéggolyóvá vált az ultija meg az volt, hogy felüti az ellent a levegőbe. Az az igazság, hogy 1 éves LoL-ozás után az ember azt hinné vérprofi más MOBA gamekban, de bizony, hogy pofára estem. 2/12-es statom volt, hát ez valami űbernoob. Maradok a LoL-nál, nekem túl nehéz a DOTA.

Nem hiába mondta egyik haverom, hogy ha bármelyik karaktert átraknák LoL-ba azonnal nerfelni kéne mert hihetetlenül OP lenne.

Jó szórakozást mindenkinek a játékhoz.
2.
2.
Obiwan HUN
Lent van egy ideje, már csak meg kéne értenem a játékot! :D
1.
1.
Hondoro
Vegre. Kivancsi vagyok milyen valtoztatasok lesznek benne. Remelem az oroszokat kitiltjak az europai szerverekrol mert katasztrofalisan sikan vannak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...