Hivatalos: Infinity Blade Dungeons törölve

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Noha már az sem sejtetett túl sok jót, hogy februárban bezártak az Infinity Blade Dungeons fejlesztői, akkor az Epic Games még nem jelentette ki egyértelműen, hogy a stúdióval együtt a projekt is meghal.

Az Epic Games legutóbbi podcastjében Donald Mustard, a Chair Entertainment társalapítója mondta el, hogy az Infinity Blade Dungeons projektet lelőtték, ráadásul ezt már nagyjából akkor eldöntötték, amikor a játék fejlesztői bezártak - csak elfelejtettek róla szólni.

Az Infinity Blade Dungeons 2012 elején, a harmadik generációs iPaddel együtt mutatkozott be, a legutóbbi tervek szerint az izometrikus kameranézetet használó hack & slash idén jelent volna meg. A projektnek amúgy is kalandos életútja volt: tavaly októberben a néhai Big Huge Games fejlesztőiből alakult Impossible Studios vette át a munkálatait, a srácok viszont februárban lehúzták a rolót. Az Epic akkor úgy nyilatkozott, hogy az új Infinity Blade fejlesztése szünetelni fog, míg el nem döntik, mi lesz a sorsa.

Most, hogy ezt is tudjuk, Mustard azért megjegyezte: az Infinity Blade, mint cím, nem tűnik majd el, számolnak vele a jövőben is.

6.
6.
Moltes
Uhh...kar, pedig az elso ket reszevel meg ma is sokat szoktam jatszani :( na nem baj
5.
5.
eximmice
#3: Na,hát kb el is mondtál mindent,amit kell mindenki helyett.Köszönjük!Így nem kell 77x leírni!
3.
3.
Batman
Kár.. Majd mindjárt jönnek az antimobil pártiak és 77x elugatják, hogy nem jó érintőn játszani, buzi apple, meg kötsög telefongaming, értelme sincs stb... És mosz csak az elmúlt mobilos cikkek hozzászólásaiból idéztem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...