Infinity Blade: Dungeons IPHONE

Az Infinity Blade: Dungeons több ezer évvel az Infinity Blade előtt játszódik, ahol tanúi lehetünk a neves kard megalkotásának.
Típus: Akció, RPG

Hivatalos: Infinity Blade Dungeons törölve

Noha már az sem sejtetett túl sok jót, hogy februárban bezártak az Infinity Blade Dungeons fejlesztői, akkor az Epic Games még nem jelentette ki egyértelműen, hogy a stúdióval együtt a projekt is meghal.

Mike Capps végleg otthagyja az Epicet

Mike Capps még decemberben jelentette be, hogy lemond az Epic Games elnöki posztjáról, akkor viszont úgy határozott, hogy az igazgatótanács tagjaként jelen marad a fejlesztőcég életben.

Bezártak a készítők, veszélyben az új Infinity Blade

Az egykori Big Huge Games veteránjaiból verbuvált Impossible Studios is lehúzta a rolót, ezúttal az Epic Games döntött a stúdió bezárásáról. A történtek miatt szünetel az új Infinity Blade fejlesztése.

Visszavonul az Epic Games elnöke

A magyar Game Developers Forumot is megjárt Mike Capps a családja miatt mond le az Epic Games elnöki pozíciójáról. Nemrég Cliff Bleszinski hagyta el a fejlesztőcéget.

Nem jelenik meg idén az új Infinity Blade

A várakozásokkal ellentétben nem fog megjelenni idén az Infinity Blade: Dungeons. A játékot még tavasszal mutatták be, azóta viszont nem hallatott magáról; mint kiderült, az új fejlesztőcég felszerelése és az eltervezett ötletek összerázása extra időt vett igénybe, ezért késik ennyit a premier.

Infinity Blade: Dungeons bejelentés, trailer

Az Apple tegnap bejelentette az iPad következő felvonását, ami a várakozásoknak megfelelően brutális felbontású kijelzővel és még erősebb hardverrel érkezik. Így éppen megfelelő platformot nyújt az Epic Games számára a következő Infinity Blade kifejlesztéséhez.