Még egy esély a Shadow of the Eternalsnak

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 14.
  • Hír
Link másolása
A hónap végén indul újra a Shadow of the Eternals Kickstarter-kampánya, miután az első adományozás befuccsolt. A Precursor szerint túl sokat beszéltek az stúdióról, s kevesebbet a játékról. Ennek vége!

A Precursor újra elindítja a Shadow of the Eternals közösségi adománygyűjtését a Kickstarteren. Az előző kampány kudarcát a fejlesztők azzal indokolták, hogy túl sokat beszéltek az újonnan alakult stúdióról, s nem összpontosítottak eléggé a játék részleteire.

A cég honlapján az olvasható, hogy sokat tanultak az első kampányból, mostantól jobban figyelnek majd a közösség visszajelzéseire, egyúttal megköszönték a követőik megingathatatlan támogatását és türelmét - ez hatalmas inspirációt adott a számukra.

A stúdió renoméját nemrégiben az is rombolta, hogy az alapítók egyik tagját, Ken McCullochot pedofília vádjával letartoztatták, de ő már nincs a cég soraiban.

Az új crowdfunding kampány július huszonötödikétől várja az adományokat, ezúttal sokkal kevesebb lesz a kitűzött cél - korábban 1,3 millió dollárt reméltek. Ha az akció sikeres lesz, a Precursor különálló kezdeményezéseket is indít a Kickstarteren.

Ha összejön a pénz, akkor a Shadow of the Eternals PC-re és Wii U-ra jelenik meg epizodikus formában.

6.
6.
Kár ennek folytatás, vagyis szellemi örökség...úgysem lesz olyan jó, mint a GC-s cím volt.
5.
5.
DzsungelCsirke
#2: A fejlesztő cég egy 2002-es GameCube játék szellemi örökösét készíti, ami Eternal Darkness néven futott. Szóval senkitől nem loptak, a régi játék is hasonló elemeket mutatott.

Ettől függetlenül nem érdemlik meg a pénzt, a Precursor games-ben több olyan alak is dolgozik akik évekig csak pénzszívással és szar játékok készítésével foglalatoskodnak. Anno nagy botrány is volt egyikőjükkel, szóval én nem bánnám ha most bukta lenne.
4.
4.
aordog
Ha ez nem jelenik meg, akkor sem érzem magam szerencsétlennek!
Ami nem megy, azt nem kell eröltetni.
Ez pedig nem megy...
Bär, hogy mäsodszor kunyerbälnak pénzt a fejlesztök, ez szerintem azt jelentheti, hogy a cigänyok a " csalädit" megszerzik. ( mint mindig)
2.
2.
randall13
Nekem olyan cigányosnak tűnik, mintha minden játékból loptak volna egy picit. Assassins Creed, Thief, DMC, a logó meg a Hősök sorozatból. Persze lehet hogy csak én láttam már túl sokat és csak beleképzelem ezeket, de fura, na.
1.
1.
RangerFox
Ha pénzt is akarnak akkor ki kéne majd adniuk PS3-ra és Xboxra + a nextgenre is. Bár nem tudom hogy ki akarna ezzel játszani, nem az én stílusom..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...