Elindult az új Alice-kampány

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 16.
  • Hír
Link másolása
American McGee nem ül ölbe tett kézzel, elindította az Alice-rajzfilmsorozat Kickstarter-kampányát. A dizájner az Alice-történet befejezésének szánja az animációs szériát, ez alapján úgy tűnik, új játék nem is készül már.

Miután az OZombie-ét lelőtte, American McGee új Kickstarter-kampányt indított, ezúttal egy Alice-rajzfilmsorozat jogaira és elkészítésére gyűjtene össze 200 ezer dollárt.

McGee elmondta: az Alice feldolgozásaira mindig is trilógiaként tekintett, és míg az első két felvonás videojátékként látta meg a napvilágot, a harmadik rész, az Alice: Otherlands animációs sorozatként mutatkozik majd be - ezzel együtt az is eldőlt valószínűleg, hogy a Spicy Horse nem tudott megállapodni az EA-vel, és egyelőre lemondhatunk a harmadik Alice-játékról.

Az Otherlands története szerint 1875-ben, Londonban járunk, Alice egy nagyobb összeesküvéssel találja szemben magát, és szupererejével képes lesz belemászni más emberek elméjébe. További csavar, hogy a "más emberek" alatt híres és hírhedt személyeket is érthetünk, McGee Mark Twaint, Thomas Edisont, Charles Darwint, Viktória királynőt és Hasfelmetsző Jacket emlegette.


McGee szerint a kampány sikere ahhoz is közelebb hoz bennünket, hogy a korábban felvázolt terveinek megfelelően egész estés film készüljön az Alice alapján.

9.
9.
Gora
Én csak a Madness Returns-el toltam egy kicsit, az nagyon tetszett. Szívesen megnézném rajzfilmben is :D
5.
5.
dBLOOD
LOL McGee nem tud leszakadni már erről a cuccról. Ez már kezd egy kicsit nevetséges lenni, bár az eredeti történetet még nem láttam jól elkészítve.
1.
1.
DON GONDOCS
Sok sikert, hajrá emberek. jó filmet lehet belőle csinálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...