Így néz ki a The Evil Within női főhőse?

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 17.
  • Képek
Link másolása
A The Evil Within Twitter-csatornáján egy meglehetősen sokatmondó kép tanúskodik arról, hogy a túlélőhorrorban egy női főszereplő is tiszteletét teszi. Persze lehet, hogy csak Sebastian csajával van dolgunk.

A Tango Gameworks egy káprázatos artworköt tett közzé a játék Twitter-csatornáján, amin egy távolba meredő, gondolataiba merülő leányzót láthatunk. Lehetséges, hogy a The Evil Withinben egy női főszereplőnek is örülhetünk?

Shinji Mikami horrorjátéka első ránézésre ígéretesnek tűnik, a dolog szépséghibája csupán annyi, hogy csak jövőre jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és next-gen konzolokra.

9.
9.
azureknight0715
Hát inkább mindkettő. Az is bajom hogy resi meg az is hogy nem jó játék. Félre ne értsétek csak a demoval játszottam(mindkettő demoval) de nekem az bőven elég volt. 4. rész jó volt nekem az nagyon tetszett, 5. szintén jó volt bár az már kevésbé. Demo alapján a 6. kaotikus volt már. A dolog ott bukott el hogy gépfegyverekkel lövöldöztek ránk. Ezt a kijelentést meg hogy "ADA meg LEON kampany hasonlit egy picit a regi RE-kre" átgondolnám mert köze sincs hozzá. A baj hogy tipikus agyatlan amerikai bőrlehúzos sikerjáték lett ami az utolsó résznek egy kis sikerét csak a neve miatt köszönheti. Nekem hiányzik a régi mászkálos, logikai feladatokkal megáldott játék ahol folymatosan nyögtek a zombik és fertözött varjuk károgását lehetett hallani midnenhol, ahol pl kastélyos résznél csak a mozgásodat lehetett hallani ahol nyikorgott a padló és midnen ajtónál bejött a szép lassan nyikorgatos ajtónyitás video:D Én nagyon várok egy resi 2 remaket ebben az új fajta köntösben(értem ezalatt a jó grafikát és a 4,5,6-hoz hasonló kameraállást. De am meg lehet nézni hogy akkor hol volt a sorozat és most hol van. Elégé elszomorító.
2.
2.
Matt8888
Hát mit ne mondja azért elég férfias egy kézfeje van..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...