Mégsem jelenik meg idén az Age of Wonders III

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 20.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén az Age of Wonders III, igaz, a fejlesztők sosem rejtették véka alá, hogy esetleg eltolhatják a premiert. A lehető legjobbat akarják kihozni a folytatásból, ezért a csúszás.

A holland Triumph Studios bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben mégsem ősszel, hanem csak 2014 elején jelenhet meg az Age of Wonders III. A srácok szerint a harmadik rész lesz a legnagyobb projekt a sorozatban, és szeretnék a plusz fejlesztési időt arra felhasználni, hogy a lehető legtökéletesebb játékot tegyék le az asztalra.

"Mikor bejelentettük a játékot az év elején, 2013 őszét jelöltük meg a megjelenéshez" - mondta a csapat közösségi menedzsere, Jimmy van der Have. "Utána azonnal arról kérdeztetek minket, hogy az ősz elején vagy végén jön-e a játék, és hogy mikor kezdődnek az előrendelések. Nos, rengeteget haladt a fejlesztés azóta, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy szóljunk: egy kicsit több időre lesz szükségünk ahhoz, hogy mindent funkciót és tartalmat beépítsünk a játékba."

2.
2.
adriano28
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
1.
1.
RangerFox
Nekem nagyon átlagosnak tűnik a játék, de dolgozzanak rajta még egy kicsit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...