Age of Wonders III MAC, Mobil, PC

Tíz év után tér vissza az Age of Wonders. Az Overlord fejlesztői az Epic Gamesszel közösen hozzák el a körökre osztott stratégia új fejezetét.
Típus: Fantasy, Körökre osztott stratégia

Ingyenes az Age of Wonders III

Hamarosan érkezik az Age of Wonders: Planetfall, így a hype növelése érdekében három napon át ingyen zsákolhatjuk be a Steamen az Age of Wonders III-at, ráadásul a franchise további epizódjai is ütős akciókkal vásárolhatóak meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg rengetegen várjátok már tűkön ülve a holnapot, amin nem csodálkozunk: végre boltokba kerül a GTA V számítógépes változata, és a Mortal Kombat-sorozat is visszatér...

Fél óra az Age of Wonders III: Eternal Lordsszal

A jövő héten érkezik az Age of Wonders III legújabb bővítménye, az Eternal Lords, amely két új fajjal bővíti a körökre osztott stratégiát. Ezúttal a tigranokkal ismerkedhetünk meg egy 28 perces gameplay videóban.

Ingyen Age of Wonders a GOG.com-tól

Ma kezdődik el a GOG.com téli akciója és ennek örömére ingyenesen elérhető lesz az Age of Wonders első része. Emellett természetesen több játék is kedvezményes áron lesz beszerezhető.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hétfő, úgyhogy ideje szemrevételezni a következő napokban megjelenő játékokat is! A fő attrakció természetesen a The Elder Scrolls Online, de akad még egy-két érdekesség a listánkon...

Age of Wonders III - íme, a warlord kaszt

Több mint 19 perces gameplay videót zsákmányoltunk az Age of Wonders III-ról, melyben a warlord kasztról hull le a lepel. Hatféle faj mixeléséből jött létre az osztály, különféle szakirányokba fejleszthetjük.

Húsz percig mozog az Age of Wonders III

Gameplay előzetest kapott az Age of Wonders harmadik része, méghozzá eléggé hosszút: most húsz percen keresztül nézheted, hogy milyen lesz, amikor teokratikus birodalmat építesz majd.

Age of Wonders III bétateszt

Tizenkét év után tér vissza az Age of Wonders. Az Overlord fejlesztői az Epic Games-szel közösen hozzák el a körökre osztott stratégia új fejezetét, a játék március 31-én érkezik, de mi már most kipróbáltuk.

GC 2013: Tíz percig mozog az Age of Wonders III

Habár az Age of Wonders legújabb részének megjelenése egy fél évet csúszik, a Triumph Studios alkotása Kölnben is tiszteletét tette. Most több mint tíz percig mozog a fantasy stratégia, így mélyebben is elmerülhetünk benne.

Mégsem jelenik meg idén az Age of Wonders III

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén az Age of Wonders III, igaz, a fejlesztők sosem rejtették véka alá, hogy esetleg eltolhatják a premiert. A lehető legjobbat akarják kihozni a folytatásból, ezért a csúszás.