Képeken a mobilos Transport Tycoon

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 20.
  • Képek
Link másolása
Megérkeztek az első screenshotok a Transport Tycoon mobilos változatából. Érdemes vetni rájuk egy pillantást, Chris Sawyerék ugyanis belenyúltak egy csöppet a grafikába. Tetszik?

A mobilos változat még idén megjelenik iOS-re és Androidra, az átirat munkálatait maga Chris Sawyer felügyeli. Noha a játékmenet az eredetit idézi, a grafika megváltozott, méghozzá így:

15.
15.
Quent1n
#14: Azért a Rollercoaster Tycoon még bőven jó játék volt :)
14.
14.
SP4C3F0X
Illendő lenne az ilyesmiből is készíteni új generációs változatot, mivel szinte egy örökzöld játékról beszélünk. Ez volt az igazi Tycoon, nem pedig az a sok baromság ami már egy évtizede jön ki Tycoon név alatt pizzafutártól kezdve az állatkertig. Nagyon szórakoztató játék volt, egy új köntösben amibe lehet közelíteni, távolítani, esetleg gyalogos szemszögből is nézni a dolgokat mint egy Cities XL-ben már meg lennék elégedve.
13.
13.
Terawatt
#12: OpenTTD-t azt toltam is és androidra is megvan mondjuk a telefon kis kijelzőjét eléggé pain in the ass szóval az szerintem tabon jó.
12.
12.
Gubi
#11: Ez az eredeti Transport Tycoon. Pontosabban annak egy felújított változata. Az OpenTTD pedig ennek a nyílt forráskódú mása. Utóbbiban sok dolog van ami az eredetiben nincs, ilyen például a többjátékos mód is.

Imádom ezt a játékot, de maradok az OpenTTD-nél :) Az új grafika ott sem jött be, maradtam az eredetinél. Őszintén szólva ennél sem nagyon jön be, nagyon szokatlan számomra.
11.
11.
Terawatt
#10: Ezt annyira nem ismerem. Mi a különbség az OTTD és e között?
10.
10.
mrfire
Ez is nagyon rajzfilmes még, de látszik, hogy történt egy két fejlesztés, szerintem nem annyi, hogy ne ismerjünk rá, vagy azt mondjuk ez már nem is hasonlít.
Az utak sínek szebbek lettek szerintem és a vonaton is látszik, hogy most már nem csak 8 irányba fordul a vagon.
Nekem sokkal jobban tetszik, mint az a HD mod amit egyszer felpakoltam (nem tudom létezik-e több), 5 percig nem tudtam vele játszani, de ezt meg tudnám szokni.
Játszani viszont nem fogok vele, az OTTD-nek így is rengeteg előnye van, amit ez valószínűleg sosem fog tartalmazni.
8.
8.
Oldskoolgamer
A pillanat mikor rájössz az eredeti változat rajzfilmszerű grafikája mérföldekkel jobban néz ki.
7.
7.
Grekton
#6: én is örülnék egy újnak PCre régen sokat TTD-ztem
6.
6.
Quent1n
#5: Vicces is lenne ha az OpenTTD-ért pénzt kérnének :D Egyébként meg nem láttam még infot arról, hogy fizetős lesz e de ha igen akkor se biztos, hogy rossz választás lesz. OpenTTD-től nem voltam elájulva androidon egyáltalán.

Asztalin meg lassan el tudnék képzelni egy új TT-t. :)
5.
5.
dBLOOD
#1: Az is, csak mobilon. Nehogy azt hidd, hogy Sawyer akárcsak egy bájt új tartalmat is beletesz, gondolom fogja a Locomotiont, vagy az eredeti Transport Tycoont, és átportolja. Fejik tovább a tehenet, miközben az OpenTTD egyaránt ingyenesen elérhető androidra és FagOS-re (utóbbiban nem vagyok biztos).
4.
4.
Trekmen
1.
1.
Birkazoli
Elsőnek azt hittem ez a Rollercoaster Tycoon, a fák meg a talaj is nagyon hasonlít rá:D Egyébként nagyon szép, remélem nem lesz drága és beszerzem tuti!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...