Csúszik a Wasteland 2 megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 21.
  • Hír
Link másolása
Az inXile Entertainment a játék kickstarteres oldalán jelentette be, hogy a Wasteland 2 mégsem jelenik meg ősszel, viszont a bétateszt október folyamán kezdetét veszi. Az ok prózai: túl sok pénz gyűlt össze, több tartalom kell.

Nem hinnénk, hogy gyakran előfordul a játékiparban, hogy egy játék azért késik, mert túl sok pénz jött össze a rajongói adományokból, így pedig a inXile Entertainment még több tartalmat szeretne belepakolni a Wasteland 2-be. Brian Fargo a játék kickstarteres oldalán kifejtette, hogy az összegyűlt pénzt száz százalékig a játékba fektetik, a csapat tagjai nem profitálnak semmit az egészből. Hiszi a piszi.

A Wasteland 2 teljes funkcionalitással felvértezett verziója a jövő hónapban készül el, azaz tartalmazza az összes alapvető funkciót: a harcrendszert, a karaktergenerálást, a rádiót, a világutazásra alkalmas térképet, a naplót, az eszköztárat, a loot-rendszert, a játékmentés lehetőségét és a mesterséges intelligenciát is.

Ez azt jelenti, hogy már csak a hibajavítás van hátra, a bétateszt októberben veszi kezdetét, s ha az sikeres lesz, bejelentik a végleges megjelenési dátumot is.

7.
7.
LiMiT
#4: Azért az a magyar feliratos része fájt. Az a fordítás amit valaki összehányt a 3hoz valami röhejesen ótvarszar. Komolyan, még akkor sem szoktam szidni azoknak a munkáját akik más nyelvről magyarra fordítanak ha van egy két elírás vagy egyéb hiba , de amit a Fallout 3-al műveltek az minimum egy vesénrúgást érdemelne. Egyébként nálam ugyan ez a helyzet, csak én az első részével is játszottam. :)
6.
6.
névtelenség
#5: Zavart érzek az erőben.

Szerintem 2 különböző sztorit gyúrtál egybe. :/
5.
5.
dBLOOD
Nagyszerű lesz, inkább olyan lesz mint a Fallout 2, nem mint az a fos FPS harmadik rész, főleg, hogy azért hívják Wastelandnek és nem Falloutnak, mert a Fuckthesda kiperelte magának a Fallout nevet.
Az inXile nem EA, ahol úgy gondolkodnak, hogy adjunk ki minden évben egy új részt egy játékból, úgyis megveszi a sok paraszt.
4.
4.
Oldskoolgamer
Én azért bízok a srácokban. Mégis csak a kedvenc RPG-m előfutára volt a Wastleland 1 pedig sose játszottam vele meg az amúgy is már nagyon régi. De kimondhatatlanul Imádtam a Fallout első részét (picit vissza is jön annak a designja a videóban, mintha a korai Pip Boy 2000-et látnám :) A 3 rész meg pályázhatott volna minden idők legjobb folytatása címre. Nálam csúnyán betalált. Leirhatatlan atmoszféra volt a magyar felirattal és a +2 kieg lemezzel. Muszáj volt beszereznem és azokban se csalódtam :). Ez visszatér jobban a gyökerekhez a látszólag izometrikus nézethez de bízzunk benne jó lesz.
2.
2.
dBLOOD
Ostobaságokat beszélsz, ahogyan a cikkíró megjegyzése is ostoba.

Ezt a játékot nem egy nagy kiadó, hanem a fejlesztőcsapat adja ki.
Inkább fejlesszék még egy fél évig, mint kiadják a befejezést összesz*rva, mint a Mass Effect 3-mat annak idején.
1.
1.
EBR2000
Hát..ez így sántít!
De reménykedjünk hogy tényleg igazat mondanak és nem zsebbe megy!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...