Wasteland 2 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout elődjének nevezhető Wasteland folytatódik, Brian Fargo a rajongók pénzéből csinálta meg a második részt.

Ingyenesen tölthető a Wasteland 2: Director's Cut

Elindult a GOG téli akciósorozata, amit egy ingyenes játékkal is megfejeltek a szervezők: a következő két napban fizetés nélkül csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz a Wasteland 2: Director's Cutot!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Meglehetősen ütős hétre virradt a mai reggelen, ugyanis a következő napokban jócskán el leszünk eresztve izgalmas játékokkal; jön az őrült Rage 2, a pestissel támadó A Plague Tale: Innocence és még mesterlövészkedhetünk is.

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!

Switch - terítéken a közeljövő indie címei

Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.

Nintendo Switchre tart a Wasteland 2

Az inXile Entertainment tájékoztatása szerint augusztusban Nintendo Switchre költözik a Wasteland 2: Director’s Cut. Egyelőre pontos dátumunk nincs, de a következő havi premier már biztos.

Switch-re költözik a Wasteland 2

Újabb fejlesztőcsapat fedezte fel magának a Nintendo Switch-et, ezúttal az inXile Entertainment célozgatott rá, hogy már javában dolgozik a konzollal: a jelek szerint készül a Wasteland 2 átirata!

Brian Fargo a Wasteland 3 után visszavonul

Az iparági veterán, úgy néz ki, 2019 tájékán leteszi a lantot. A szakember az eredeti Fallouttal kezdte az Interplaynél, de ő az inXile Entertainment alapítója is. Nem hagy elvarratlan szálakat maga után, a Wasteland 3-at még befejezi.

Próbáld ki a hétvégén a Wasteland 2-t!

Hétfőig ingyen játszható a Steamen a Wasteland 2: Director's Cut, az inXile Entertainment hardcore szerepjátéka. A posztapokaliptikus senkiföldje csak arra vár, hogy három nap alatt csapatoddal meghódítsd.

Így áll most a brit és az amerikai toplista

Két toplista is érkezett a héten. Menetrendszerűen futott be a legfrissebb brit toplista, amit megint a FIFA 16 vezet, és az NPD is közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményéről szóló összesítését.