Clementine visszatér a The Walking Deadbe

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 22.
  • Hír
Link másolása
Vártuk már nagyon a Telltale Games bejelentéseit a Comic-Conon, s nem is kellett csalódnunk. A The Walking Dead-kalandjáték második évadában visszatér a kislány, Clementine, ahogyan mások is.

A Telltale Games illetékesei a San Diego-i Comic-Conon megerősítették, hogy Clementine "minden bizonnyal része lesz" a The Walking Dead-kalandjáték második évadának, ahogyan sok más visszatérő karakter is, akiknek sorsa még tisztázatlan. 

A rendezvényen egy teaser kép is feltűnt, amin Clementine-t láthattuk egy másik, ismeretlen gyermek társaságában. A további szereplőkről annyit, hogy Kenny sorsa még nem dőlt el, annyi bizonyos, hogy az első évad mentéseit importálhatjuk a folytatásba, ahogyan a 400 Days DLC-jét is. Természetesen önálló történetet kapunk a pénzünkért, de egyre valószínűbb, hogy a régi szereplők közül sokan visszatérnek - minimum vendégszereplőként. Persze a halott hősök nem támadnak fel.

A széria atyja, Robert Kirkman ezúttal is közreműködik a Telltale-es arcokkal. Lee és Clementine párbeszéde az első évad végén nagyban befolyásolja a folytatást.

A második széria várhatóan ősszel érkezik szinte minden létező platformra.

31.
31.
adam6751
#30: "Egyébként a játék grafikailag 10 éves elmaradásban van"

Nincs 10 éves elmaradásban, hanem képregényszerű és kész...
30.
30.
Cipo3
SPOILER
Tegnap este toltam végig. Kenny nem biztos, hogy meghalt, de semmi elszaladó hang nincs meg csapódó ajtó. Úgy néz ki mintha körbezárták volna. De ilyen mászkálókat akár százat is könnyű kinyírni egy emelvényről egy vasrúddal. Tehát nekem nem lenne annyira bagatel ha megmenekülne.

Viszont Kenny halála baromi hülyére sikeredet. Ott maradt, hogy főbe lője mikor azt megtehette volna úgy is, hogy lelép.

Szóval csak hárman maradtak tuti életbe Clementine, Christine, Omin vagy Omid, vagy nemtom.

Egyébként a játék grafikailag 10 éves elmaradásban van és az a fura, hogy senki sehol nem teszi szóvá. Köszönhetően a jó játékmenetnek.

Ebből is látszik, ha fogunk egy ingyenes motort (quake2 vagy hasonló) akkor lehet egy jó játékmenettel még nagyot szakítani.
28.
28.
lacinho01
a fenébe kicsinálták kenny-t !!!!
27.
27.
KeXxX
király játék volt, várom már a folytatást.
26.
26.
Tücsök112
#25: mondjuk igaz:D
Azt is eltudom képzelni hogy ezt a hírt azért hozták föl hogy még több legyen az érdeklődő a második évad iránt..a játékban meg kiderül hogy Kenny meghalt...megvan a nagy leleplezés-.-
Nem kizárt...gondoljunk csak vissza arra amikor a 400 Days-nél hogy átverték a fejünket..az első évad döntései befolyásolja a 400 Days-t is...

*SPOILER*
Kb annyiban játszott közre hogy az úton Carley vagy Doug fekszik és Joyce elmondja hogy Lee-vel és Vernonnal mi történt...Vicc!
25.
25.
Mr. Wagner
#24: IGN-en az áll, hogy: "the fate of Kenny will be explored.” Ez azért nem ugyanazt jelenti. :)
24.
24.
Tücsök112
el kell hogy szomorítsam a kedélyeket,de az IGN-en és angol oldalakon azt írták hogy Kenny"s death will be revealed,vagyis az fog kiderülni hogy hogyan halt meg.
Lehet walkerként jön vissza?
23.
23.
isaac024
Ne legyen már benne Kenny.... Meghal mindegyik választásnál... jó hogy nem kitalálják hogy a sikátorban belemászott 1 kukába és túlélte...kész röhej lenne
22.
22.
bodortamas1
Ajj hogy fogom én kibírni addig :( Rég nem játszottam ilyen játékkal, tényleg egy érzelembomba, jó értelemben. 1. évad nagy nyomot hagyott bennem, 400 daysra még magyarítást várok és remélem a 2. évadnál sem lesz másképp...
21.
21.
d.riki
"A rendezvényen egy teaser kép is feltűnt, amin Clementine-t láthattuk egy másik, ismeretlen gyermek társaságában."

Valaki nem tudna linket adni a képhez? Sehol nem láttam :/
20.
20.
Mr. Wagner
#15: Nem is Benről volt szó egyik kommentemben sem, hanem Kennyről.
19.
19.
Dontrip
#15: SPOILER

Ha nem hagyod leesni, akkor az EP5-ben leesik egy sikátorba és átszúrja egy vasrúd. Kenny és Lee lemegy megmenteni, de látják hogy nem lehet. Ben elkezd visítozni, bekerítenek a zombik, ezért Kenny kizárja a sikátorból Lee-t. Aztán egy lövés hallatszik. (Lee azt mondja Kenny lelőtte Bent, hogy ne kelljen szenvednie.) De Kenny-t nem látja meghalni.
18.
18.
Mr. Wagner
#16: SPOILER
Itt már a kór kitörésének négyszázadik napjában járunk, és ekkor a Kormányzó már halott, vagy legalábbis nagyon közel van az ideje. Nem hiszem, hogy a Telltale olyan közel vinne minket a képregény vagy a sorozat történéseihez.
Plusz, egy fórumon olvastam, hogy Tavia említ valamit Statesboro átkutatásáról, Woodbury pedig majdnem 200 mérföldre van onnan.
Én őszintén nem örülnék neki ha ebbe is belekevernék Woodburyt, pláne, hogy a Kormányzó nélkül már nem lenne izgalmas. De ki tudja? Lehet, hogy oda lyukadunk ki. :)
17.
17.
Necreon
#15: Oh igen és ő volt az egyetlen akit direkt hagytam megdögleni a francba, mindig csak a szart keverte és szívem csücske Carley miatta megmenthetetlen, otthagytam a templomban. Nem mondom hogy jól éreztem magam miatta, de a folyamatos hazudozásai akár félelemből eredtek akár nem, túl sok halált okoztak már amit nem tudtam megbocsájtani.
16.
16.
wolfwarrior
Legjobb mindenben amit csinál a játék, alig várom, hogy újra lássam a kis Clemt.

SPOILER:
A 400 days végén az a fekete nő szerintem a Govenor csoportjából való úgy, hogy lehet hogy ott is kikötünk majd.
15.
15.
Necreon
#5: Ben nálam konkrétan 10m-t zuhant a templomtoronyban miután eleve sérült volt, és szétszaggatták. Nem számítok rá S02-ben valahogy.
14.
14.
Necreon
#3: Én sokáig nem csíptem Kenny-t, valahol EP3 elején sikerült összebarátkozni vele mert a fiához viszont mindig rendes voltam. Hát igen, EP3... játék még nem sokkolt ennyire mint a TWD EP3.
13.
13.
Necreon
Mi az hogy Kenny sorsa még nem dőlt el? Ő volt a családapa ha jól emlékszem, ugye?

SPOILER

Csak mert nálam Ep5-ben amikor Christie bezuhant a tetőn a sötét szobába tele élőhalottakkal, ő ment le utána hogy feltolja, és lent maradt. Ő és a pár voltak az utolsók egyébként akik megmaradtak nálam. /SPOILER.
11.
11.
Mr. Wagner
#8: Én arról beszélek amikor megmented a negyedik részben, és az ötödikben leesik az erkélyről.
10.
10.
Mr. Wagner
#9: Ha nem szeretted őket akkor még nagyobb öröm lesz majd látni ahogy széttépik őket a zombik. Nekem éppen Russel volt az unszimpatikus, de Vince-t én is bírtam. :)
9.
9.
Dontrip
#6: Van benne valami, de remélem nem így lesz. Russell és az ázsiai fickó még elmegy, de a többi karakter elég unszimpatikus volt.
8.
8.
goblinfing
#5: Én bent hagytam meghalni, leesett és megették a zombik.
7.
7.
Tücsök112
FIGYELEM!!!FIGYELEM!!!
Sörbontás:D
6.
6.
Mr. Wagner
A 400 days-el szerintem az volt a tervük, hogy mivel mind az 5 szereplőt irányíthattuk egy darabig és komoly döntéseket kellett hozzunk velük, így egy erős érzelmi kapcsolat alakult ki mindannyiukkal. (nem olyan erős mint Leevel, de akkor is) A második évadban pedig szerintem ők lesznek a túlélőcsapatunk tagjai, így még nehezebb lesz döntéseket hoznunk, és sokkal jobban megizzaszt majd egy olyan választás, hogy kit mentsünk meg, mint az olyan karakterek esetében akiket alig 20-30 perce ismerünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...