Részletek a Titanfallról

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 23.
  • Hír
Link másolása
A Respawn Entertainment illetékese elhintett pár érdekességet a mechákról, illetve megerősítette azt is, hogy különbségek lesznek a jelenlegi és a next-gen változatok között. Ugye nem lepődtünk meg?

A Titanfall égimeszelő robotjai egy logikus szisztéma szerint jelennek meg a csatatereken, s az egész mérkőzés alatt a rendelkezésünkre állnak. Ha jól teljesítünk a gyalogos katonánkkal, akkor gyakrabban pattanhatunk be a mechák botkormánya mögé, melyek folyamatosan válnak elérhetőé, ám megjelenésük időzítőhöz van kötve - ismertette a tényeket a Respawn közösségi menedzsere, Abbie Heppe.

Míg az időzítő le nem jár, addig gyalogosan kell érvényesülnünk, a killek felgyorsítják a visszaszámlálást, ahogyan a feladatok teljesítése is. A Titanfall térképei kellően nagyok ahhoz, hogy akár minden játékosnak legyen egy húsz méter magas titánja (nyilván ez ritkább eset), ám vannak olyan mappok is, ahol a bakák, úgynevezett Pilotok kapják a főszerepet. Megijedni nem kell: a terep kellően nagy ahhoz, hogy ne lépjünk egymás bokájára.

A Titanfall egyébiránt a színtiszta multiplayer élményre koncentrál, az offline mód kimerül a gyakorlásban. Az Xbox 360-as, az Xbox One-os és a PC-s verziók közt különbségek lesznek, de hogy pontosan miben térnek el egymástól, arról Heppe még nem beszélhet.

A srácok egyébként megkapták az Oculus Rift fejlesztőkészletét is, s arra a kérdésre, miszerint támogatja-e a készüléket a Titanfall, a Respawn ennyit válaszolt: "soha nem lehet tudni.". Bizakodjunk!

19.
19.
supair
18.
18.
metercsiken
Nekem is tetszik....tetszene ez a cím, ha lenne benne single, és multiplatform lenne! : )
Szóval, számomra ez sajnos kimarad! Kár!
Akik majd játszanak vele, azoknak jó "zúzást"! : )

15.
15.
Blackhard89
Az eddigi videók alapján nagyon jónak tűnik a játék :D
Lehet hogy a pc és konzolos változat között az lesz a különbség mint a bf3 -ban. Szerintem PC- n többen játszhatnak egy szere egy pályán, tovább fog tartani egy meccs mint 10 -15 perc + stb
11.
11.
Split
#9: Ez még nem garancia semmire, elvégre elég megnézni az Unreal Engine 3 első változata, és a legfrissebb UDK közötti különbségeket.
9.
9.
ribizly
És ami a legfontosabb, hogy valószínűleg egy kávéfőzőn is el fog futni, mert egy módosított Source Engine hajtja majd (http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Source_engine_games, http://en.wikipedia.org/wiki/Titanfall), úgyhogy az fps-el nem lesz gond. :)
8.
8.
shatterhand
ps3ra nem is jön?
ba.ák meg
7.
7.
kamgecam
Szerintem ez a játék igazi instant klasszikus lesz.
Quake,Duke Nukem(nem az új)és Call of Duty mix,
mégis újnak hat! :)

3.
3.
Thane
Jön PC-re is
https://www.facebook.com/Titanfallgame?fref=ts
ott van a leírás szerű résznél:
Coming to PC, Xbox One and Xbox 360 in Spring 2014!
Tehát ja, jön az, nem kell fosni.
2.
2.
EBR2000
Ez az egyetlen multyra kihegyezet cím ami tetszik nekem. Jól néz ki!
Van benne lehetőség.
Kár hogy only xbox... :'(
Szurkoljunk hogy támogatva lesz az ocolus rift!
1.
1.
NinjaNorb
De lesz majd PC-re is nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...