Traileren a Ultra Street Fighter IV

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 23.
  • Videó
Link másolása
A Street Fighter IV legteljesebb csomagja a jövő év elején lát napvilágot dobozos formában vagy DLC-ként. A legújabb előzetesben a friss karakterek - Hugo, Poison, Elena és Rolento - akcióznak.

Ha azt hitted, hogy a Super Street Fighter IV volt az utolsó bővített kiadás, akkor nagyon tévedsz. Az Ultra Street Fighter IV-ben öt új karakter kap helyet, valamint a meglévő hősöket is átdolgozták a rajongói kívánalmak szerint. Jelenleg négy játszható bunyós ismert: Hugo, Poison, Elena és Rolento.

A csomag 2014 elején érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, de a Super Street Fighter IV-tulajok DLC formájában is magukévá tehetik.

16.
16.
DarkLord
#15: Örülök neki, hogy azért ezt sokan belátják, hogy ez a 9 igenis mintha az első 3 rész bármelyikével játszana az ember :)
15.
15.
keiji maeda
#14: igen igen ez a mortal 9 nem hasonlíthtó a többi próbálkozáshoz , az előzőek elég gagyik voltak külön fegyver mindenkinek meg harc stílús váltás , de ez a mortal 9 igencsak a régi fényében ragyog :)
14.
14.
DarkLord
Abban egyetértek, hogy a SF meghalt ezekkel az új részekkel viszont a MK ezzel a 9-el viszont igenis, hogy visszahozta az első 3 rész feeling-jét mai színvonalon szóval akinek nem tetszik a mai MK az a régiekete se szereti (hisz én is a régi részeken nőttem fel és ha nálam ez a mostani visszahozta a 90-enes évek feeling-jét akkor az angy szó :D)

Mondjuk még a SF VS. Tekken az nekem bejött ,ég az újakból, de onnan is inkább pár Tekken karakter.
13.
13.
spikee576
#11: Hello mindenkit megkell hagyni a saját hitében így téged is ha neked tetszenek a mai mortálok hát sok sikert kívánok hozzájuk és jó játékot velük.Sztem azóta nemjó a mk mióta beletették a fegyveres harcot én mint mk fan én nagyon sajnálom ezt dehát ez van.
12.
12.
JoHnNiEE
minek megvenni hiszen pár hónap múlva jön a Mega verzió, aztán az Über, meg az ultimate fick fuck.
11.
11.
aordog
Én is azokon nöttem fel, s azt kell, hogy mondjam, természetesen a legnagyobb sajnälattal, hogy tévedsz.
A Mortal ott van a toppon.
A Street Fighter- rel + csak annyi a baj ( ez Capcom féle munka mostanäban) hogy mindig ua. adjäk ki...persze vannak kivételek: DMC ( példa)
10.
10.
spikee576
Ezt a sikercímet is jól tönkretette a capcom a régi streetfighternél nincs jobb, a mai napig a SF2 az az etalon nem ezek a mostani Sf nevet megszégyenítő szutykok.A mortál szériából is az 1meg a2tő volt az igazi aki ezeken nőtt fel mint énis azokra nemtudják rásózni ezeket a mostani kiadásokat.
9.
9.
DON GONDOCS
#8: Te sem lehetsz egy éljátékos, ha így ítéled meg. (igen a kinézetét)
8.
8.
SP4C3F0X
Hányok ettől a grafikától.
7.
7.
keiji maeda
bár leszállnának már ezekről a sok folytatásról mibe telne kitalálni egy új verekedős játékot ?!!! állandóan cask street fighter , tekken, soul calibur , dead alive és ezek végtelen részei jönnek majd szinte 0 fejlődéssel, vagy vegyenek elő egy régi címet én mai napig várok egy rival school united by fate- re a capcom leporolhatná már az anyira jó volt
5.
5.
DON GONDOCS
#4: hmm a street fighter alpha animében elrángatják őket egy tournamentre. Meglehetne oldani egy egymást követő és össze kapcsolodo story módot, csaj egy kis fantázia kell. És igen tudom hogy nem lesz, az SF már ilyen
4.
4.
Necreon
#3: Arra készülj fel hogy nem lesz. A karakterek nem egy tournament-en vannak mint az MK-ban hanem saját háttérsztorija van mindnek amit főleg a képregényekből, anime-kől ismerhetsz meg. Annyira szét vannak szórva a világban és sokszor annyira közük sincs egymáshoz hogy egy majdnem mindenkit felölelő történetet összehozni képtelenség, egyenként pedig azért nem lehet mert rengetegnek nincs kapcsolata a többiekkel ill. jó részükkel egyszerűen mert távol "élnek" egymástól.
3.
3.
DON GONDOCS
Ja is ami a legfontosabb, nem fő szempont de kaphatna egy normális story módot.
2.
2.
Necreon
Végül is csak egy hete küldtem be erről hírt, hosszú leírással az érkező tartalomról, extrákról, ~20 screenshottal stb.
1.
1.
DON GONDOCS
Ezek a karakterek benne voltak a streetFx tekkenben is kivéve elena, de lehet dlc formában elérhető volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...