Ultra Street Fighter IV PC, PS3, X360

Öt új karakterrel kibővített verzió, pluszban a meglévő hősök is átestek némi finomhangoláson.
Típus: bunyós, Verekedős

Street Fighter - a bunyó társasjátékként folytatódik

Egy teljesen új, hivatalos Street Fighter-társasjáték érkezik, ami első ránézésre sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint ahogyan képzelnénk; előrefestett, részletes minifigurák, hatalmas táblák és „rombolható” környezet várható.

Újra TV-sorozat készül a Street Fighterből

Zöld utat kapott egy új élőszereplős Street Fighter-sorozat, amit az Assassin’s Fist című 2014-es websorozat alkotói raknak össze. Ha mondhatjuk így, remek kezekbe került a frencsájz, nagyobb költségvetéssel bármi lehet belőle.

Frissítve: Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

A Capcom játékai kapták a főszerepet a legújabb Humble Bundle-ben, több Resident Evil-epizód, Lost Planet, Devil May Cry és Street Fighter is helyet kapott a csomagban. Csapj le rá!

A hétvégén kipróbálható az Ultra Street Fighter 4

A Capcom steames promóciójának köszönhetően most ingyen játszható az Ultra Street Fighter 4. A "kódolatlan hétvége" egészen vasárnap estig tart, s ha beruházunk a bunyós címbe, 66 százalékkal olcsóbban jutunk hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hét játékmegjelenéseit a letölthető fejlesztések, a megkésett portok és a különböző kiegészítők uralják, pénteken érkezik meg az idei év talán legjobban várt Nintendo-játéka is.

Traileren a PS4-es Ultra Street Fighter IV

Jövő hét kedden PS4-re is megjelenik az Ultra Street Fighter IV, mely elvileg az utolsó változata lesz a 2009-es játéknak. A PlayStation 4-es változat tartalmazza az eddigi összes javítást és DLC-t.

Májusban jön a PS4-es Ultra Street Fighter IV

Pontos megjelenési dátumot kapott a a PS4-es Ultra Street Fighter IV, mely remélhetőleg már az utolsó változata a 2009-es játéknak. A PS4-es verzió tartalmazni fogja az összes eddigi DLC-t és javítást.

Ezt tudja a PS4-es Ultra Street Fighter IV

A Sony felfedte az Ultra Street Fighter IV PlayStation 4-es változatának fícsörlistáját, most már tudjuk, hogy ez a verzió tartalmazza a közelmúltban megjelent Omega módot is - többek közt. Tavasszal újra bunyózunk!

Tavasszal jön PS4-re az Ultra Street Fighter IV

A PlayStation 4-tulajok a korábbi rész minden földi jóval megpakolt kiadásával üthetik el az időt a Street Fighter V megjelenéséig. Igen, az Ultra Street Fighter IV tavasszal ezen a platformon is napvilágot lát.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.