Szeptemberben jön az Outlast

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A horrorrajongók tapsolhatnak örömükben: az idei év egyik legígéretesebb zsánerdarabja, az Outlast szeptember folyamán landol a Steamen - egészen baráti áron. A kézikamerás filmekre emlékeztető játékról pár képünk is van.

Colorado távoli hegyei közt, a Mount Massive elmegyógyintézetben különleges borzalmak várnak rád. A létesítmény nemrég nyitotta meg újra a kapuit a "kutatás és szeretet" jegyében a transznacionális Murkoff Corporation jóvoltából.

Egy belső forrás fülese szerint a körülmények egyáltalán nem olyanok, mint ahogy a közvélemény tudja, újságíróként a helyszínre utazol, ahol a vallás és a tudomány rémisztő eseményeket gerjeszt, hamarosan menekülnöd kell.

A Red Barrels túlélőhorrorja szeptember negyedikén landol a Steamen 19,99 dolláros áron. Az Outlast egyébként PlayStation 4-re is megjelenik, várhatóan 2014 folyamán.

7.
7.
Tücsök112
#6: úgy tudom ez még csak 3-as lesz
6.
6.
DON GONDOCS
ugye ez lesz az első unreal engine 4-es játék?
3.
3.
Tücsök112
vártam már rá...kicsit csalódott vagyok a dátummal,augusztus vége jobb lett volna,de most már tudom hogy hányszor kell aludjak..
2.
2.
IceColdKillah
Ez a játék nem más mint az Amnesia: The Dark Descent grafikai feltupírozása, és átnevezése. A történet klisékre épül, ugyan úgy mint az Amnesiaban, itt sem tudsz harcolni, csak futni a szörnyek elöl. Az egyetlen egy dolog ami újdonságnak számít az a kamera. Ha bekapcsoljuk akkor azzal látunk a sötétben, ezzel azt a hatást kelti a játék mintha egy kézi kamerával felvett horror filmet néznénk. Itt egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=CrGa54rpvF4
1.
1.
bodortamas1
Hát ez óriási játék lesz :D Végre egy jó túlélő-horror!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...