Outlast PC, PS4, XBOXONE

A játékipari veteránokból álló Red Barrel csapatának első nagy dobása, mely a túlélőhorror műfajában tör babérokra.

Új Outlastet teasel a Red Barrels?

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan leleplezik az Outlast következő részét, a Red Barrels által közzétett teaser kép legalábbis erre enged következtetni. A kérdés már csak az, hogy mikor ejtik meg a bejelentést?

15 millió eladott példánynál jár az Outlast-sorozat

A GamesIndustry.biz nemrég interjút készített a Red Barrels vezetőjével, Philippe Morinnal, aki büszkén jelentette be, hogy az Outlast-sorozat mostanra elérte a 15 milliós összeladást. Ezúton is gratulálunk hozzá!

Nintendo Switch-re is megjelent az Outlast

Meglepetést kaptak a Nintendo Switch-tulajok ma délután, az imént ugyanis minden különösebb előzmény nélkül felkerült az eShopba az Outlast című horrorjáték és az előzményeket elmesélő kiegészítője.

Switch-re költözik az Outlast-sorozat

Meglepően bőbeszédű Facebook-bejegyzésben jelentette be a Red Barrels, hogy biztosan folytatást kap az Outlast, az első két rész jön Nintendo Switch-re, továbbá egy, a játék univerzumában készülő másik projekten is dolgoznak már.

Ingyenesen tölthető az Outlast

Lezárásához közeledik a Humble nyár végi akciósorozata, aminek keretein belül újabb ingyenes játékot zsákolhattok be. Az Oddworld: Abe's Oddysee után most az Outlast és annak kiegészítője lett ingyenes.

Traileren az Outlast 2 és az Outlast Trinity

Jövő héten érkezik meg az Outlast második része, melyben ezúttal az arizonai Sonora-sivatagban fogunk nyomozni egy rejtélyes gyilkosság után. A folytatást magában, vagy az első résszel egybecsomagolva is megvásárolhatjuk.

Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

Ismét négy remek játékkal gazdagodnak decemberben a Gold-előfizetők. A sandbox címek rajongói a Sleeping Dogs: Definitive Editionnek örülhetnek, a horrorrajongók a zseniális Outlastnek.

Frissítve: Outlast - bemutatkozik a folytatás

Tavaly októberben vált hivatalossá, hogy folytatást kap a két évvel ezelőtt bemutatott Outlast. Egy twitteres bejegyzés szerint az első részleteket valószínűleg a mai napon jelenti be a Red Barrels Games.

Torchlight 2 és Outlast az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Indie Bundle 14 és az akció keretében olyan független címeket zsákolhatsz be potom pénzért, mint a Pixel Piracy és az UnEpic, ám ha az átlagnak megfelelő összeggel szállsz be, tiéd lehet a Torchlight 2 is.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!