Jön az ingyenesen játszható F.E.A.R. Online

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Free-to-play, online multiplayer shooterként tér vissza a F.E.A.R.-sorozat, a fejlesztést a koreai Aeria Games végzi. A F.E.A.R. Online visszahozza a korábbi részekre jellemző, feszült és ádáz küzdelmeket.

A horrorsorozatból látszólag kikopott a félelemkeltés: F.E.A.R. Online csak a nevében emlékeztet a hideglelős elődökre: egy csapatalapú online FPS-sel lesz dolgunk, amely ingyenesen játszható mindenki számára.

A fejlesztésért a koreai Aeria Games végzi, a stúdió alelnöke, Tom Nichols kifejtette, hogy bemutathatja az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb horrorfrencsájzának következő darabját, amely visszahozza feszült, adrenalinpumpáló harcokat, melyek mindig is jellemezték az előző részeket.

 

A játék középpontjában több, csapatalapú játékmód áll, s tíz térképen keresztül tehetjük próbára tudásunkat a szervereken. Szerencsére a helyszínek nem csúfolják meg önmagukat: véres húscafatok lógnak kampókon, a falakra vérrel felfestett üzeneteket találunk.

 

Visszatér a F.E.A.R. 3 közkedvelt Soul King játékmódja, melyben a játékosok az elhullott ellenfelek lelkeit gyűjthetik be és új képességekre tehetnek szert. Találunk némi történetet is a játékban, főleg a kooperatív mókában, amely a F.E.A.R. 2: Project Origin körüli eseményekre lesz kihegyezve. Akár négy játékos is összeállhat az Armacham emberei ellen, de a nehézségek ebben nem merülnek ki: undorító szörnyek leselkednek rájuk minden sarkon.

Megjelenési dátum még nincs. Köszönjük, DON GONDOCS!

23.
23.
Extol
Ott vannak a ronggyá reklámozott Left 4 Dead játékok, annyira unalmasak mint a parlamenti napirend előtti felszólalások a Duna tévén, az első rész még hagyján, de a másodikba már csak bele-bele néztem.
22.
22.
Extol
Megint egy online játék? Már annyira elegem van belőlük, inkább egy normális egyjátékos FEAR-t vennék, efféle ingyen se kell.
21.
21.
Rakottkrumpli
#16: Nekem ,aki az első részen és a kiegjein ismertem meg a címet, az az akcióvarázslós szarság vicc kategóriába SEM sorolható. Mert ez már viccnek is kicsit durva, ami lett a fear-ből...
19.
19.
ÁDÁMFESTÕ
#18 Igen, valószínű ez lehet az ok, meg a szerver leépítés oka is ugyanez. Ugye ott kiadták ingyenessé téve a játékot. Meggondolták magukat. Viszont akkora durranás szerintem nem lesz, úgyhogy amit beleraktak az jön vissza max pénzben.
18.
18.
Dreadlox
#11: mert itt fizethett cuki festésekért a karakterre....
17.
17.
Dreadlox
Az Aeria Games rengeteg címet baszott el, mert mindből P2W szarokat csinált... emlékeztek amikor az AVA megjelent? nem volt egy nagy szám, de játszható volt... most már ritkafos, EU szerveren van 150es pingem... gratula... ráadásul az item shop is tök fos... ez a cég rosszabb mint a webzen vagy a hajdani Ijji
16.
16.
uristen, neked hulladek a harmadik? nem semmi milyen kulonbozoek vagyunk, szerintem a sorozat legjobb resze, nekem sokkal jobban bejott mint a tobbi :-)
15.
15.
Split
Iskolapéldája lehetne annak, hogyan kell még egy alaposat belerúgni a döglődő címekbe.

Ez a F.E.A.R. cím jogtulajdonosán kívül senkinek sem éri meg! Koreában lehet hogy fognak vele pörögni egy kört, de borítékolom, hogy itthon nagyobbat fog esni mint az ólajtó!
14.
14.
Rakottkrumpli
A hulladék harmadik rész után ezen már meg sem lepődök. A második és a kiegje is csak éppen éppen nevezhető folytatásnak.... A fear más sosem lesz fear.
12.
12.
Dunmer
Ezt most miért kellet? Miért F.E.A.R ez? Lelomboz mostanában, hogy bejáratott jó nevekkel próbálnak eladni olyan játékokat amiknek szinte semmi köze nincs az eredetihez, vagy teljesen elferdítik az egészet és belekavarnak mindenfajta hülyeséget.
11.
11.
McDuff
a F.E.A.R. Combatot sokáig toltam,de aztán szépen lassan kihaltak a szerverek sajnos,de néha-néha még most is előkerül LANpartykon,jó pörgés volt és szintén ingyenes,nem értem hogy ez miért volna jobb,úgy beszélnek róla a cikkben mintha most ez nekik jutott volna először eszükbe.
9.
9.
Nemrég vittem végig a FEAR harmadik részét, nagyon jó volt, végre elérte tökéletes formáját szerintem. Erre itt egy online dolog...azért kipróbálom, bár nem látok sok esélyt rá, hogy jó lenne, inkább Gondoccsal együtt én is remnykedem egy FEAR 4-ben ami next-genre jöhetne!
6.
6.
bodortamas1
FPS shooter? :D Miért, eddig mi volt? Horror? Azt nem mondanám :)
4.
4.
Moldren
#1: Én egy F.E.A.R. rebootnak örülnék.
3.
3.
EBR2000
És ennek miért az a neve hogy F.E.A.R.?! Ja! Hogy jobban eltudjak adni...
Ugyan olyan lesz mint a többi f2p shootter
1.
1.
DON GONDOCS
Hát én azért még reménykedek egy Next Gen Fear4 ben teljesen új helyszínnel, szereplőkkel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...