Kulisszák mögött a Ryse: Son of Rome

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Videó
Link másolása
A Crytek jóvoltából betekintést nyerhetünk a Ryse: Son of Rome munkálataiba egy videó keretében, amely számos érdekességre derít fényt a véres és látványos akciójáték kapcsán. Lehet, hogy mégis jól sül el?

Habár kicsit egyszerűnek tűnik, a vádak szerint a játékos keze meg lesz kötve, ám a fejlesztők több, mint százféle kivégzést építenek a végleges kódba, amely mindenképp ígéretesnek tűnik. Most betekinthetünk a színfalak mögé, többek közt a motion capture munkálatokról is megtudhatunk ezt-azt.

A Ryse: Son of Rome Xbox One-exkluzív lesz és novemberben jelenik meg.

17.
17.
supair
#16: Ez majd kiderül ha nyomjuk..:-)
16.
16.
Bred
Nagyon szép és a történet is biztos jó lesz csak mennyi lesz benne a tényleges játékmenet amikor nem Qte-ket kell nyomkodni? Az E3 bemutatón a 10 perces felvételen vagy 1 perc volt ahol a játékos szabadon nézhetett egyáltalán arra amerre akart.
15.
15.
Hidalgo
#14: és akkor ott van még a god of war meg az uncharted nem tudom mire várnak

idei az Ascension és a TLoU is ...
Én is durván szeretnék egy Uncharted 4-et, de gondolom legelőbb mostanában állhat majd neki a "kutya"
14.
14.
Feca1984
Nekem csak az a bajom hogy a microsoft miért tudott pont a a nyitásra olyan címekkel jönni ami 360-on is ütős volt. A sony meg erőlteti a gt6-ot ps3-ra mikor novemerre pont ki lehetett volna hozni egy nagyon jó gt6-ot ps4-re fenomenális módon, és akkor ott van még a god of war meg az uncharted nem tudom mire várnak , egyedül a killzoneos fiúk jönnek valamivel ami a videok alapján nem egy nagy durranás (és még szaggat is),azért egy konzol eladási adataiban sokat jelent a megjelneésnél kiadoptt játékok minősége. Idegesít a sony mert én imádom őket de ez a drive clu is nulla forzához képest a killzone sablonos más meg nem nagyon lesz ugye exkluzive egyenlőre. Most akkor mit csináljon az egyszerű játékos csak azt veszi amire jobb játékok jönnek még ha 20 ezerrel többe is kerül!!?
13.
13.
trion96
#12: Ja igen igazad van! Ott a gears judgement. Egy pillanatra azt hittem h tavalyi!
12.
12.
Dontrip
#11: Gears of War Judgment, sok XBLA-cím. Több mint a semmi. De ha megnézed a tavalyi évet, hol jelent meg több AAA exkluzív?
11.
11.
trion96
#4: Ezt tényleg durva így kijelenteni! Egyelôre talán a box tényleg erôsebb, de ne felejtsük el h a mostani generáció is így indult. A 360 sokkal erôsebben kezdett, mára viszont..... Nézzük pl az idei évet. Ps3: God of war ascension, Last of Us, Beyond, Gt6 Xbox 360: Asszem SEMMI!
10.
10.
Dontrip
#4: Azért ezt meredek így kijelenteni. De remélem legalább olyan jó exkluzívok lesznek, mint a PlayStation-nek ebben a generációban.
9.
9.
REMUX2013
Majd jönni fog ps4-re is exklusiv cimek,hogy csodálkozni fogunk,de nem mondom jó lenne ha be tudnám ruházni mind két konzolra,mert nem bánám meg az biztos.Amugy Rise:Son of Rome,valami nagy ütős játék lesz,GarantÁlt.
8.
8.
Meg mindig nalluk keszulnek a legpengebb karakterek ahogy latom.
Talan azert is rohadt elethuek, mert nem ilyen mernok tervezte, rendellenesen ultraszabalyos, idealiazalt fejeket gyartanak
De jatek az kerdes mennyi lesz benne.
6.
6.
kopic
#5
Remeljuk !
5.
5.
supair
Mindenki pocskondiázza.
De szerintem akkorát fog szólni hogy beleremeg a föld.
Ez géppel együtt jön velem haza.
Imádtam a háromszázat és a spartacus sorozatot is.Felkorbácsolta az érzéseimet.
Ez is azt teszi ha ránézek.......:-)
4.
4.
southbronx
Igen XBOX ONE-ra sokkal ígéretesebb játékok jönnek mint ps4-re, és akkor hol van még a Quantum Break. Én biztos hogy xbox one-t veszek.
3.
3.
Feca1984
Hát eddig a ps4 mellett voltam de kezdem úgy érezni hogy az xbox jobb címekkel fog nyitni. A ryse meg a dead rising meg az új forza elég nyerőnek tűnnek. Ezeken valahogy jobban megdobbant a szívem mint a ps4-es felhozatalon, olyan érzésem volt mint amikor a mostani generáció bejött alig várom.
1.
1.
b48xll
nekem ez nagyon tetszik.......kár h PS4-re nem jön ki :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...