Diablo III - túl késő, nem menekülünk!

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 27.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard szám szerint a negyedik kézikamerás teaserrel borzolja a idegeinket. A gonosz már az otthonunkban jár, a befolyása alá kerültünk, nincs menekvés! Pedig naivan csak a konzolos Diablo III-ba ruháztunk be.

Az Evil Reborn-videósorozat negyedik részében a gonosz befolyása alá kerültünk, testközelből tapasztalhatjuk meg a sötétség erőinek káros hatását. Jó dokumentarista módjára az érintettek mindent felvettek egy kamera segítségével.

Tudjátok már betéve: szeptember harmadikán itt a Diablo III PS3-ra és Xbox 360-ra.

12.
12.
Giga0509
Remélem miután kiadták a konzolos verziót csinálnak valamit az endgammel mert rohadt unalmas ez a paragon húzás + farmolgatás újra meg újra ugyanazokon a területeken...Vagy legalább beraknák a rendes pvp arénát,ez a brawlingozás is egy rakás sz*r.
9.
9.
zsoze
#7: Eltekintve a fogalmazási és helyesírási hibáidtól, teljesen igazad van.
7.
7.
UrbyG
#5: A Diablo III rendszerkövetelménye, nem igazán eget rengető, úgyhogy több mint valószínű, hogy a konzolosok köztük én is már kipróbálták, mivel egy sima laptopon vagy akármilyen asztali PC-n is elfut. De annak ellenére kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lesz kontrolleren játszani,illetve jön ez az offline co-op, amiben nem is osztott képernyőn, hanem egyszerre az összes játékost egy képernyőn megjelenítve lehet zúzni! :) Én leginkább emiatt ruházok be rá! Jó amikor haverok átjönnek sörözni, vagy meccs után egy kicsit Diablo III-ni és ez még kimondottan közösség építő is, mert nem az van, hogy elveritek egymást pld. MK-ba vagy FM-ba... :) Én főleg emiatt ruházok be rá. De másfelől igazad van, hogy effektíve a produktumhoz nincs sok köze a reklámnak.
5.
5.
#4: De, aki Ps3-n játszik, az már biztos látott róla videót, vagy hallott róla kritikát.
Nem hinném hogy ég és föld lenne a Pc-s és a konzolos D3 között.
4.
4.
suresz
pedig marha jók ezek a teaserek és értelműk is van és hangulatuk is és akik nem játszanak PC de játszanak PS3-on azoknak nem jött ki másfél éve a Diablo3, azoknak csak most fog megjelenni és már alig várom!!!
3.
3.
captain planet
foleg, h mar lassan masfel eves jatek. nemtom minek kellenek ezek a gagyi teaserek.
nem hiszem, h vki ezek miatt akarna megvenni...
2.
2.
1.
1.
De ennek már tényleg semmi értelme. Semmi köze a játékhoz.
(és enyém az első komment ilovejoci, és senkit sem érdekel a véleményed kemuri)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...