Mobilokra jön a Thor 2 játékadaptációja

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre a fejlesztők is tudják, hogy nem éri meg teljes árú konzolos adaptációt erőltetni egy-egy mozifilm alapján. A World War Z és a Man of Steel után a Thor 2 játékadaptációja is mobilokon lát napvilágot.

A Gameloft jóvoltából egy felülnézetes akciójátékot kapunk Thor: The Dark World címmel, vélhetőleg az akción lesz a hangsúly, semmint az agymunkán, de ez így is van rendjén, lévén "csak" egy mobilos címmel lesz dolgunk iOS-re és Androidra.

A brawler ősszel jelenik meg.

12.
12.
Effecta
#7: Szerintem a Fantastic Four elfogadható volt, én szórakoztam rajta.
11.
11.
Dreadlox
#9: a wolverine játék jó volt szerintem, bár nem eget rengető, de el lehetett pötyögni vele
10.
10.
zsocwargear
A gameloft csődbe mehetne már a fenébe... mindenkinek jobb lenne, ha észbe kapnának, és valami érdemit tennének le az asztalra, de az, hogy egy stúdió még életében nem tett le mást az asztalra min:
A.) Nyúlás (Halo = N.O.V.A, Dungeon XY = Diablo, de hogy csak a legnyilvánvalóbbat említsem Modern Combat X = Call of Duty: Modern Warfare)
B.) Valami aktuális film feldolgozása

Na ez gáz... arról nem is beszélve, hogy sokan őket tekintik referenciának...
9.
9.
Quent1n
"Végre a fejlesztők is tudják, hogy nem éri meg teljes árú konzolos adaptációt erőltetni egy-egy mozifilm alapján." Ez azért így nem igaz. Megérné az ha nem hulladék játékokat készítenének de egyszerűen elveszik az emberek kedvét ezektől a címektől. Persze ez nem a fejlesztők sara hanem azoké akik a névvel akarják eladni a játékot és gyenge fejlesztőcsapatokra bízzák rá a címeket.

Őszintén szólva nem is emlékszem olyan játékra ami nem a távoli múltban jelent meg, mozifilm alapján készült és jó lett.
8.
8.
Dreadlox
ez kéremszépen egy bullshit:D miért nem lehet legalább annyira megcsinálni egy Marvel játékot mint a Deadpool? vicces volt, elszórakoztatott és kész... ennek meg az első része is monoton szar volt
7.
7.
DON GONDOCS
Merem állítani hogy az egyik legjobb marvel adaptációval lesz dolgunk, mert elég hullámzó a minőség, de ez rész minőség kategóriát képviseli meglátásom szerint. elég hacsak az előző thor/ Iron Man 2/ Fantastic Four játékra gondolunk
5.
5.
dareal
#4: handheld piacon a mobil játékok már most jóval nagyobb bevételt tudhatnak magukénak, mint psp stb. de ha konkrétan erre a címre gondolsz, biztos hogy lesznek akik megveszik.
4.
4.
Tücsök112
vmilyen hírt úgy látom ki kellett rakni...kit érdekel ez?kifog ezért fizetni?vicc...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...