Jön a The Elder Scrolls Anthology

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Bejelentést hozott a QuakeCon, a Bethesda masszív gyűjteményes kiadást ad ki a The Elder Scrolls-sorozatból. A csomagban az összes rész benne lesz, és öt térképet is tartalmaz majd.

A The Elder Scrolls Anthologyban minden benne lesz, ami a szerepjátékos sorozathoz hozzátartozik, így 1994-től 2012-ig mind az öt alapjáték, és természetesen az időközben megjelent DLC-k sem hiányoznak a repertoárból. A kalandorok ezen felül öt - Tamrielt, Iliac Bayt, Morrowindet, Cyrodiilt és Skyrimet ábrázoló - térképet is kapnak.


A QuakeConon bejelentett csomag szeptember 10-én érkezik PC-re, és az ára is kifejezetten jónak tűnik: 80 dollárt kell leszurkolni érte.

A teljes felhozatal:

  • The Elder Scrolls Arena
  • The Elder Scrolls 2: Daggerfall
  • The Elder Scrolls 3: Morrowind
    • Tribunal
    • Bloodmoon
  • The Elder Scrolls 4: Oblivion
    • Knights of the Nine
    • Shivering Isles
  • The Elder Scrolls 5: Skyrim
    • Dawnguard
    • Hearthfire
    • Dragonborn
24.
24.
drat576
80 $ ezért a csomagért szerintem teljesen rendben van
23.
23.
sutgab
22.
22.
B-Bird
Igazán elférhetett volna benne még bónuszként a Redguard és a Battlespire, ha már az Elder Scrolls világában vagyunk.
21.
21.
kúpajószomszéd
20.
20.
PiszkosFred
#19: Akkoriban nem nagyon nyúltam TESCS-hez (voltak erre rátermettebb emberek is, akár a magyar közösségben is), de ha jól emlékszem, akkor a Morrowind féle szerkesztő nem a Morrowind cuccaival dolgozott és töltötte be (meshes, textures, stb), hanem külön a CD-ről. Később már nem bonyolították túl (Oblivion és Skyrim), és az alapjáték cuccait használta a CS.

De javítson ki valaki, ha tévedek, Morrowind modokat csak user szinten ismertem :)
19.
19.
PiszkosFred
#18: Morrowindhez külön CD-n jött a TESCS.
18.
18.
gnossos
Már félre is raktam rá a pénzt.
Morrowindtől kezdve újra végig is játszom majd :) a régebbi részek iszonyú bugosak. Mostanában játszottam a daggerfallt a pentium 2 gépemen, de már az első negyed órában kikészített. Bementem egy fogadóba pihenni, és alvás után a padlóBAN ébredtem.. Onnan pedig nem tudtam szabadulni, akárhogy próbálkoztam. használható savegame híján pedig nyomtam egy altefnégyet, azóta nem nyúltam hozzá.. El nem tudom képzelni ki tudta ezt anno végigvinni..
A képen az a külön construction set lemez az miaz?? :D
16.
16.
névtelenség
Franc.. franc.. franc! Ennyit arról, hogy takarékoskodok a fizetésemmel! :(
14.
14.
mateszking34
Nekem a kedvencem a Morrowind meg az anyukámnak a testvérének megvolt és odaadta nekem.
13.
13.
mateszking34
Ez az megvan mit kérek szülinapra!
12.
12.
Extol
Érdekelne a dolog, ha nem lenne meg a teljes Skyrim DLC-kkel mindenestül. Egy játékot nem veszek meg kétszer. Pedig ezen kívül kéne mind.
11.
11.
Dreadlox
#9: hát az első és a második résznél nehezen javítanak, hacsak újra nem írják az egészet:D szerintem nosztalgikusabb a régi grafika:D
10.
10.
PiszkosFred
#9: Nem fognak, ugyanazt veszed meg a korábbi címek esetében, amit anno megvettél. Van némi lehetőség javítani itt-ott a grafikán vagy felbontáson, stb, de ezek se nem remastered, se nem retextured verziók, hanem a klasszikus 20 évvel ezelőtti játékok az RPG hőskorából.

Nem azért veszi meg az ember az Anthologyt, hogy játsszon vele :), ahogy egy Puskás által aláírt focilabdáva sem kezdesz el focizni a grundon, vagy egy Rolling Stones bakelitet sem kezdesz el hallgatni, vagy pl a Fradi/Loki stadion bontásakor ha megveszed/vetted azt a széket, amelyre 20 évig szólt a bérleted, azt sem azért viszed haza X pénzért, hogy továbbra is leülhess bele. stb.

Egyszerűen más cél vezérli az embert ha beszerzi ezeket, inkább a tisztelet és elismerés jele, mint sem a gyakorlati szempontok keresése. Az más kérdés, hogy természetesen játszhatsz is, de mivel az Aréna és a Daggerfall is ingyenesen tölthető, a Morrowind, Oblivion és a Skyrim pedig már korábban olcsón beszerezhető volt, így tényleg csak azoknak szól ez a kiadás, akik szeretik az ilyen "díszeket" a lakásuk egy zugába kirakni.

És mielőtt indulna a pánik, lesz még TES játék, nem a Skyrim volt az utolsó, ezt Pete Hines erősítette meg pont a tegnapi napon.
9.
9.
adikas
Ha a grafikán kicsit újítanának a korábbi részeknél még meg is venném.
8.
8.
Kougat
hm, pont most hogy be jéne szerezni a legendary editiont, de ez sem tűnik rossznak :)
bár nem hiszem, hogy a régiekkel túl sokat játszanék, így is van elég dolog, amit szeretnék kipróbálni :)
6.
6.
Dontrip
#5: Ez pl nem volt gond az American McGee's Alice-nél.
5.
5.
Cuppak
#4 hogy lenne? a régi részek nincsenek konzolon.
4.
4.
Dontrip
Konzolra is legyeeen! :(
3.
3.
Cuppak
Ez nagyon jó csomag :-D, igaz hogy olcsóbban belehet szerezni a játékokat steamről, de ezek a bónuszok kifejezetten jónak néznek ki :-)
2.
2.
KeXxX
aztaku... jó játékot annak akinek ez bejön!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...