Frissítve: ArmA III - kampány csak megjelenés után

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 8.
  • Csúszás
Link másolása
A Bohemia Interactive bejelentette, hogy az ArmA III kampányát csúsztatni fogja, így az csak a játék megjelenése után, ingyenes DLC-k formájában láthat napvilágot. Az alapprogram azért így sem lesz tartalmatlan.

Késésről számolt be a Bohemia Interactive, jóllehet az ArmA III maga nem, csak a kampánya fog csúszni. A cseh fejlesztők három ingyenes DLC formájában jelentetnék majd meg a sztorivezérelt missziókat, az első a játék bemutatkozása után számolt egy hónapon belül mutatkozhat be. A DLC-k címe Survive, Adapt és Win lesz.

A Bohemia szerint nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de az ArmA III "eseménydús" fejlesztése sajnos megkövetelte: a végleges verzió hegesztése mellett támogatnia kellett az alfa- és a bétaváltozatokat is, és a két munkatársuk hírhedt görögországi ügye is sok energiát vett ki a srácokból.

Az ArmA III azért így sem lesz tartalmatlan, kezdetben tizenkét egyjátékos missziót, multiplayer szcenáriókat, challenge-eket és küldetésszerkesztőt kapnak a játékosok. Ha minden jól megy, szeptember környékén, mert a Bohemia korábban 2013 harmadik negyedévére ígérte a premiert.

Update! A Bohemia mára azt is bejelentette, hogy szeptember 12-én jelenik meg az ArmA III - mind digitálisan, mind dobozosan.

20.
20.
CJgabor
#5: Van egy olyan ézésem, hogy ebből nyolcat az alpha és beta verziók showcase küldetései tesznek ki.
#4: Jogos, én is nagyon vártam már a kampányt, de szerintem ha így döntöttek, annak nyomós oka van. Ráadásul én első sorban úgyis multizok vele, úgyhogy valahogy csak túlélem majd a hiányt.
Mellesleg nem tartom valószínűnek, hogy a BIS csak úgy f*szságból visszatartaná a kampány megjelenését.. inkább csiszolnak rajta. De ha már így alakult, remélem csiszoltabb lesz, mint az Arma 2 kampánya...
#19: Korrekt kis géped van :D Bár szerintem a megjelenésig már maradni fog ez az állapot, ugyanis asszem ez volt az utolsó Beta-patch, azaz a 0.76-os, ha jól emlékszem.
Hááát az én gépem biztosan örülne egy jobb optimalizációnak, úgyhogy ha megjelenéskor nem is, de az elkövetkezendő patchekben elvárom a teljesítmény javulását. :D
19.
19.
penyasz
En fuggoje lettem az arma3 nak de az fps drop tenyleg idegesito i7 3770 gtx 660 50-90 fps szerver fuggo nagyon, de ha bazist epitesz es jon az enemy foleg varos kozeleben olyan laggok vannak....hogy amulsz es bamulsz :D sry nincs ekezetem arab bill :D ui > sztem az optimalizalas nem fog valtozni a megjelenesig max patchek sorozata minden heten erre szamitok...de aki jo multit akar kihivassal, taktikaval nagyon jo csapat feelingel az vegye :P
17.
17.
Tücsök112
sokan fogják megvenni a nagy GTA-lázban...akárcsak az Outlast-ot...
16.
16.
leviske
Jaj de jó lesz a felhasználóknak, majd szedhetnek le jobb esetben minimum 10GB-ot utólag netről. :D
15.
15.
DON GONDOCS
Hamar megjelenik az 'egyik' első next-next-gen fps, Kíváncsi leszek milyen értékeléseket kap.
14.
14.
#13: Király j-nek csak egyszerűen nincs agya. Nem minden gyökér tag Kemuri-nak a profilja.
13.
13.
kopic
kemuri neked hany profilod van, hogy rohadnal meg ?!:O Vagy király j a testvered vagy mi a rak ???
10.
10.
Grekton
#7: Szerintem is a multi a lényeg ebben a játékban nehinném, hogy sok embert érdekel a single és jó döntés volt tőlük ez.
9.
9.
Qbász
#8: Azt azért még mindig nem oldották meg hogy (most néztem megint a reportokat) FPS multiplayerben ne menjen le a béka segge alá. Low beállítás mellett is sok embernek lemegy 20 alá, bika gépekkel. Nekem is a singleplayer vígan szalad 60 fps-el a multi meg szabályosan élvezhetetlen sokszor.
8.
8.
EBR2000
#7: Ja és: Ugye gépen mindenkinek van nete (majdnem...) és ehhez steam is kell szóval nagy valószínűséggel ez itt a legkissebb probléma.
7.
7.
EBR2000
Szerintem aki megveszi az a multiplayer miatt is! Ergo van netük... Méghozzá ingyenesnszóval nem kell felháborodni...
Bár ennek a játéknak a multy az erőssége (szerintem)!
5.
5.
markoci555
12 egyjátékos misszió kicsit megnyugtató
4.
4.
Hát nem is tudom, hogy ezt hogy gondolják? Ez csak szerintem röhejes? Ez olyan, mint ha az Assassin's Creed IV is csak epizódikus formában jelenne meg. Oké, hogy ingyenes, de azért az embereket a kampány is hajtja..
3.
3.
Giggsy
Engem mondjuk pont hogy a single érdekelne jobban. Ez nem jó hír.
2.
2.
KeXxX
A single player jó szokott lenni az Armákban?
1.
1.
király j
jó játék lehet csak a kép szerint jó lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...