ArmA III PC

Készül az Armed Assault, ismertebb nevén az ArmA harmadik része. A csehek is nagyobb fokozatra kapcsoltak, ha már a Codies ennyire elhúzott!
Típus: Akció, FPS, Háborús, taktikai

ArmA III: Contact - megérkeztek az ufók

A Contact alcímre keresztelt DLC-ben egy kitalált, ám alaposan felfegyverzett kelet-európai népnek gyűlik meg a baja az űrlényekkel; míg kezdetben csak analizáljuk a furcsa nyomokat, később konkrét összecsapásokra is számíthatunk.

ArmA III: Contact - jönnek az ufók

A Bohemia Interactive katonai háborús játéka a játékosok fejében úgy él, mint a műfaj egyik legrealisztikusabb alkotása. Legalábbis eddig így volt, nyáron azonban mindezt sutba dobva beköszönt az űrlények kora.

Ingyen hétvégével és leárazással erősít az ArmA III

Mi is lehetne stílszerűbb Valentin-napon, mint belekezdeni egy olyan kapcsolatba, amiről előre tudod, hogy számos kihívással jár, rengeteg erőforrást igényel és közel sem tökéletes, de mégis adsz neki egy esélyt. Ingyen lesz tölthető az ArmA III.

Mégsem készül az ArmA 4

A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.

Komoly újítások előtt az ArmA III

A Bohemia Interactive népszerű, realisztikus katonai FPS-e nem sokat fog pihenni a 2018-as évben sem; új DLC-kre, küldetésekre és egyszemélyes hadjáratra számíthatnak a rajongók.

Humble Bundle-ben az ArmA-játékok

Az utóbbi években meglehetősen a háttérbe szorultak a realisztikus, taktikai FPS játékok. Az új Humbe Bundle ezen próbál meg némileg változtatni; viszonylag olcsón juthatunk hozzá az ArmA-franchise remekeihez.

Kipróbálható játékok a hosszú hétvégére

A Steamnek hála ezen a hétvégén sem unatkoznak azok, akik nem tudják, mivel játszanak a következő napokban. Ingyenesen kipróbálható lett az ArmA 3, a Day of Infamy és a Payday 2, sőt a VR-szemüvegeket is leporolhatjátok!

Amikor az ArmA III-at vágják be az esti hírműsorba

Ismét megviccelte egy videojáték a tévéseket, ezúttal az orosz Channel One TV hírműsorába vágtak be egy be rövid jelenetet az ArmA III-ból, hogy a szíriai helyzetet illusztrálják vele.

Májusban jön az ArmA 3: Jets

Az idei évre a Bohemia Interactive több DLC-t is bejelentett az ArmA 3-hoz, melyek közül az első a Jets című kiegészítő. A fizetős tartalmak mellett természetesen egy ingyenes frissítés is érkezik.

Hárommillió példánynál jár az ArmA 3

A Bohemia Interactive és az ArmA harmadik része komoly mérföldkőhöz érkezett, hiszen a 2013 szeptemberében megjelent katonai szimulátor elérte a hárommilliós eladási álomhatárt.