ArmA III PC

Készül az Armed Assault, ismertebb nevén az ArmA harmadik része. A csehek is nagyobb fokozatra kapcsoltak, ha már a Codies ennyire elhúzott!

A Bohemia Interactive fellép a kamu háborús videók ellen

Az Arma 3 megjelenése óta időről időre megesik, hogy egyes híroldalak a játékból származó felvételeket mutatják be valóságként. Az ukrán-orosz háború kitörésével a jelenség viszont új szintre lépett.

Az ArmA fejlesztőibe is bevásárolta magát a Tencent

Folytatódik a kínai óriás, a Tencent terjeszkedése, ezúttal az ArmA-játékokat és a DayZ-t is jegyző Bohemia Interactive-ba vásárolta be magát a vállalat - igaz, csak egy kisebbségi részesedéssel.

A héten ingyen játszható az ArmA III

A legendás katonai szimulátor a következő napokban nem csak ingyen próbálható ki minden Steam-felhasználó számára, hanem mind az alapjáték, mind pedig a DLC-k az eddigi legalacsonyabb áron vásárolhatóak meg.

ArmA III: Contact - megérkeztek az ufók

A Contact alcímre keresztelt DLC-ben egy kitalált, ám alaposan felfegyverzett kelet-európai népnek gyűlik meg a baja az űrlényekkel; míg kezdetben csak analizáljuk a furcsa nyomokat, később konkrét összecsapásokra is számíthatunk.

ArmA III: Contact - jönnek az ufók

A Bohemia Interactive katonai háborús játéka a játékosok fejében úgy él, mint a műfaj egyik legrealisztikusabb alkotása. Legalábbis eddig így volt, nyáron azonban mindezt sutba dobva beköszönt az űrlények kora.

Ingyen hétvégével és leárazással erősít az ArmA III

Mi is lehetne stílszerűbb Valentin-napon, mint belekezdeni egy olyan kapcsolatba, amiről előre tudod, hogy számos kihívással jár, rengeteg erőforrást igényel és közel sem tökéletes, de mégis adsz neki egy esélyt. Ingyen lesz tölthető az ArmA III.

Mégsem készül az ArmA 4

A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.

Komoly újítások előtt az ArmA III

A Bohemia Interactive népszerű, realisztikus katonai FPS-e nem sokat fog pihenni a 2018-as évben sem; új DLC-kre, küldetésekre és egyszemélyes hadjáratra számíthatnak a rajongók.

Humble Bundle-ben az ArmA-játékok

Az utóbbi években meglehetősen a háttérbe szorultak a realisztikus, taktikai FPS játékok. Az új Humbe Bundle ezen próbál meg némileg változtatni; viszonylag olcsón juthatunk hozzá az ArmA-franchise remekeihez.

Kipróbálható játékok a hosszú hétvégére

A Steamnek hála ezen a hétvégén sem unatkoznak azok, akik nem tudják, mivel játszanak a következő napokban. Ingyenesen kipróbálható lett az ArmA 3, a Day of Infamy és a Payday 2, sőt a VR-szemüvegeket is leporolhatjátok!