Fejlesztői naplón a FIFA 14

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
Új fejlesztői naplót kapott a FIFA 14, az EA Sports munkatársai a Pure Shot és a Real Ball Physics fícsörökről mesélnek két percen keresztül. Sajnos a next-gen változatot továbbra sem mutogatják.

A FIFA 14 producere arról mesél az alábbi videóban, hogyan finomítottak a labda fizikáján és a lövések animációján, annak érdekében, hogy a játékmenet még természetesebbnek hasson. A fejlesztői naplót a PS3-as és Xbox 360-as változatokkal illusztrálják, a next-gen verziót továbbra sem mutogatja az EA Sports.

Megjelenés szeptember 27-én.

31.
31.
kulabácsie
#30: Szelektíven olvasol pofi.
Olvad el még egyszer az első mondatot amit a csávó írt.
Szted olyan béna fos fejlesztői csapat dolgozik az EA-nél,hogy nem tudták ezt az "újítást" betenni már a 13-ba ????
Apró kis újítások,és ezért minden évben elkérnek ugyan annyi zsét,mint ha a rák ellenszerét találták volna fel.
30.
30.
balazska01
#28: Látszik, hogy nem nagyon játszol fifával tesó, csak azt nem tudom, akkor miért szólsz hozzá.....aki évek óta játszik pontosan tudja miért éri meg megvenni minden évben ezt a játékot...
29.
29.
lacinho01
blablabla ugyis mindenki megveszi
28.
28.
Dízel
az mondjuk tényleg undorító és gyomorforgató, h. egy nagyobbacska update méretével versengő újításért elkérnek egy teljes értékű játék árát ami 13-14ezer forint, hát a pofám leszakad.
egy új motorral készült részért már érdemes kemény pénzeket kicsengetni.
ez nem csak a fifara vonatkozik hanem ugyanúgy a pesre is. ők sem csinalnak semmi extrat, csak amit muszáj. a szinten tartás végett.
27.
27.
donaukinder
#25 Én azóta nem vettem PES-t, mióta ugyanezt megcsináltam a 10-el :D
26.
26.
donaukinder
#25 Én azóta nem vettem PES-t, mióta ugyanezt megcsináltam a 10-el :D
25.
25.
RoLee-man
Szerintem a PES annyira SZAR, hogy görbíti a teret. Én 10 perc után kivettem a gépből a lemezt és bebasztam a sarokba.(PES13)
24.
24.
KeXxX
#13: Ó.. mer aztán kurva sok újdonság lesz ebben a részben. A 13'-ban voltak de ebbe még nem mutatkozott új. A multit kéne csiszolniuk mert sok benne a netcigány.
És tudok focizni, ha akarod megmutatom :)
23.
23.
kulabácsie
#17: Mi vagy te,egy troll ? :)
Ha szeretitek a Battlefieldet miért nem mentek légiósnak ????
Ha szeretitek az F1-et miért nem mentek versenyezni ???
ect...ect...
21.
21.
dshadow
#19: ezt csak az érti meg aki rajong a fociért ;) egyébként télen nem szokásom kimenni focizni
20.
20.
Gohan
Nem szeretnék beszállni a Pes - Fifa szócsatába, csak szimplán a véleményemet írnám le. Én Fifa párti voltam mindig is, mert nekem jobban bejön az EA munkája mint a Konami játéka. Nem a licenszekről beszélek, hanem magáról a játékmenetről, az élményről. Ahány ház, annyi szokás. Mindenkinek el kéne fogadnia, hogy vannak akik az egyiket szeretik és vannak akik a másikat, és ezt tiszteletben tartva nem kéne folyton a másikat szapulni, csak azért mert eltérő a véleménye. Szerintem idén is látható lesz a változás, az elmúlt évekhez képest, amit pedig az Ignite hoz magával, kifejezetten várom.
19.
19.
greenmelon
#18: Akkor meg minek a gép előtt is? Jobb dolgotok tényleg nincs? :D
18.
18.
dshadow
#17: ki mondta hogy nem focizunk? :D
17.
17.
greenmelon
Ha ennyire odavagytok a PES-ért, hogy hű de realisztikus meg mekkora skill kell hozzá, miért nem mentek ki inkább igazi focit játszani...?
16.
16.
kulabácsie
#12: A Fifa sehol nincs a PES-hez,tőlem akár kék-piros mezben is tolhatja az összes csapat,egyedül a liszensz miatt veszik a szar fifádat,ami a játékmenetet,és a hangulatot illeti magasan veri a PES.
Bakiparádézol ? :))
A fifában nem van egy replay,azt csókolom,a PES-ben szinte mindent visszajátszanak,még ha mellé is lősz,vagy ha jól alád bikáznak,van élet a PES-ben,vannak érzelmek,a fifában faarcú gépek tolják,2 meccs után szét unom magam.
Szóval lesz aki nem veszi meg a fifát,én !
15.
15.
dshadow
#12: PESEDIT patch javítja ezeket a dolgokat, sőt 3x annyi cuccot tesznek a játékba mint a fifa. Kezdve a játékosokkal,mezekkel, labdákkal, cipőkkel egészen a stadionokig mindent megcsinálnak tökéletesre.

Szóval számomra csak a játékmenet mérvadó egy focis játéknál. És ebben a pontban a PES verhetetlen.
14.
14.
Takacs014
Azért ne feledjétek, hogy a PES-hez vannak patch-ek amik berakják a linszenszeket, mezeket stb-stb. Ugyan olyan értékű lesz tőle mint a FIFA, csak jobb játékmenetben a PES. Én várom mind a kettőt.
13.
13.
BrendOoN
#7: Én sem szoktam érteni. Lehet azt akarják, hogy ne labdával focizzanak hanem mondjuk palackokkal és kövek legyenek a kapuk vagy nem tudom. Ezek az évről-évre ugyanaz fanyalgók még a sohasem rúgtak labdába mert valószínűleg inkább azok fociztak akik utálták Őt. :)

Azt sem értem, hogy miért lenne jobb a PES... Idén már végre Bundesligás csapatokkal? És ha igen akkor ez az új benne ami már 2000 óta elérhető a Fifában? Játszhatok a Premier League-ben Fulham - Liverpool meccset? Vagy megint érjem be a North London - Merseyside-al?
12.
12.
Dízel
a pes licenszek nélkül még sehol sem lesz. a fox engine-re azért kiváncsi leszek, de pár évig még tuti h. a fifa fog verni mindent. sok hibat kilehet még javitani rajta, ami nem csak technikai malőr hanem szimplan hangulati elem. pl mik ezek a távoli gólörömök, tiszta gatyi, vagy a visszajátszások... sokszor csak a gólt látni és az előkészítést meg nem. Technikai változtatásban meg a játékos ütközések viccesek, sokszor bakiparádéba mennek át, főleg egy veszélyes helyzetben a kapuk elötti tömkelegben, amiből aztan egy jó nagy makker gól a vége... idegesitő na.
11.
11.
dshadow
#5: pes6-ig. Illetve úgy néz ki pes 2013-tól megint :)
10.
10.
akifourteen
#3: Talan azert mert a next gent az ignate motorral van keszitve es nem akarjak keverni a 360-ps3 verzioval.
9.
9.
SLi
#8: annyira, hogy a PES 6 konkrétan a legjobb focis játék amit valaha csináltak.
7.
7.
Grabowsky30+
Soha nem értettem ezt a "nem változik semmi" dumát! Ha változna minden évben minden akkor az lenne a baj! Ha jól emlékszem a 12ben jött be ez a test test elleni mozgások stb, tavaly a védekezés esett át egy kis reformon! Fifa 13 szerintem nagyon jól sikerült, még picit finomítanak az összeakadásokon meg a játékosok viselkedésén és majdnem tökéletes!
6.
6.
Panda HUN
Lefordítom: most már minden Vér István, aki még csak focit sem látott a tv-ben és fingja sincs róla, hogy mi a játék lényege, könnyebben fog óriási gólt lőni... (természetesen 98%-ban a gép segítségének köszönhetően...)

Sok év után vissza a PES-hez!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...