Kibővült a Humble Deep Silver Bundle

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 7.
  • Hír
Link másolása
Három játékkal bővült ki a Deep Silver-címeket tömörítő Humble Bundle akció, aki már korábban befizetett a csomagra, ingyen játszhat a Metro 2033-mal, a Sacred Citadellel és a Risennel is.

Ahogy az lenni szokott, új játékokkal bővült a Humble Bundle akció, és mivel most Deep Silver-napok vannak, még több Deep Silver-játék került be az amúgy is masszív csomagba. Még hat napig lehet befizetni rá, és ha befizetések átlagán (ez most éppen 5 dollár 5 cent) felüli összeget költesz, már a Metro 2033-at, Risent és a Sacred Citadelt is megkapod.

Aki már korábban befizetett a csomagra - mindegy, mennyit - ingyen játszhat az új játékokkal.

Az új Humble Bundle július végén indult el, az akció keretében legalább egy dollárért Steam-kulcsot kaphatsz a Saints Row 2-höz, a Saints Row: The Thirdhöz, a Risen 2-höz és a Sacred 2: Gold Editionhöz. Eredetileg az átlagon felüli értékű vásárlásért csak a Dead Island és a Saints Row: The Third DLC-i jártak, legalább 25 dollárért pedig a Dead Island: Riptide is bekerült a csomagba.

3.
3.
simon 555
#2: Gondolom szükséges óvintézkedés volt ez részükről, hogy ne tudják eladni az emberek külön-külön őket:S
2.
2.
godzilla2
Nekem is ez volt a terv....a csomagból a Dead Island GOTY-t még GMG-n vettem meg bagóért, a Saints Row 3 meg korábbi bundle-ből volt meg, így adta volna magát, hogy ezeket vagy elpasszolom havernak, vagy mennek Steamgiftsre... de sajna kiderült h ezek nem külön-külön, hanem csomagokban vannak értékesítve (az első négy egyben, amikért bármennyit fizethetsz, aztán a DI GOTY és a SR 3 Full Package meg a következőben, most meg a három újonnan hozzácsapott játék... egy db kódot kapsz a csomagokhoz, azzal tudod az adott csomag összes játékét hozzáadni a Steam fiókodhoz... és ha már megvan bármelyik, akkor az megy a levesbe :( ), így ez a módi bukott... ettől az apróságtól eltekintve viszont 5 dollár ezekért nagyon nem sok (a Sacred 2 már nagyon régóta a kívánságlistámon volt úgyis :) ), szóval összességében még így is bőven megérte a vásárlás :)
1.
1.
simon 555
Kár, hogy a Metro, a Saint Row 3 meg a Dead Island már meg van egy korábbi bundleből.
Lehet megérné megvenni aztán eladni őket :) Bár szerintem most mindenki megveszi őket akinek kell...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...