Sacred Citadel PC, PS3, X360

Arcade formában hódíthat hamarosan a Sacred.
Típus: Akció

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.

Itt a Games with Gold februári kínálata is

Ez gyors volt. Nem sokkal a Sony listája után a Microsoft is megerősítette, hogy februárban milyen játékok járnak a Gold-előfizetés mellé. Xbox One-on a Styx: Masters of Shadow például.

Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.

Kibővült a Humble Deep Silver Bundle

Három játékkal bővült ki a Deep Silver-címeket tömörítő Humble Bundle akció, aki már korábban befizetett a csomagra, ingyen játszhat a Metro 2033-mal, a Sacred Citadellel és a Risennel is.

Sacred Citadel teszt

Gyülekeznek a baljós, sötét fellegek Ancaria egén, az Ashen birodalom förtelmes grimmoc-seregei pedig végső rohamra indulnak a kontinens szívében tornyosuló Szent Fellegvár ellen.

Launch traileren a Sacred Citadel

Megérkezett a Sacred-széria mellékágának szánt Sacred Citadel, a játék tegnap óta tölthető le a legnagyobb digitális üzletekből. Ha fogalmad sincs, mi ez, ne bánkódj, a launch trailerrel képbe kerülhetsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti termés már határozottan korrektebb, mint a legutóbbi, megjelenésből lesz bőven, és talán akad is egy-két cím, ami érdemes lehet a kipróbálásra. Mi a magunk részéről az Injustice-ra voksulunk.

Dead Island- és Sacred-bemutatók a jövő héten

Lehet izgulni a jövő héten, a PAX Prime rendezvény keretei között ugyanis bemutatkozik az új Dead Island és a Sacred harmadik része is. Bár eddig mindkét játék készültéről tudtunk, először most láthatjuk majd őket mozgásban - erősítette meg a kiadásért felelős Deep Silver.