Nyugi, lesz Dead Island 3 is

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 9.
  • Teaser
Link másolása
Hivatalos bejelentés még nem történt ugyan, de jó eséllyel harmadik részt is kap majd a Dead Island-sorozat. A kreatív igazgató szerint biztos maradna a nonlinearitás, és Hawaii is "szuper lenne" helyszínnek.

Guido Eickmeyert, a Dead Island-sorozat kreatív igazgatóját arról kérdezték a Redditen, hogy lesz-e harmadik része a Dead Islandnek, ő pedig erre csak annyit válaszolt sejtelmesen: "Nem hinném, hogy a sorozat be fog fejeződni itt. :)"

Hozzátette, ha jön a harmadik rész, mindenképpen nonlineáris marad, szerinte ugyanis egy nyitott világú játékban a felfedezés öröme jelenti a legnagyobb mókát - nem is feltétlenül a méret számít, hanem maga a szabadság, és hogy nincs a játékos folyosók közé szorítva. Külön kérdésre azt is elmondta, Hawaii "szuper lenne" helyszínnek, de még semmit sem döntöttek el: "Csak annyit kérek, várjatok még egy kicsit, és néhány nagyon jó dologról beszélünk majd a Dead Island jövője kapcsán."

A legújabb Dead Island-játék egyébként egy MOBA lesz, a Gamescomon mutatják be.

18.
18.
mad hatter222
Kijátszottam a dead space sorozatot gears of warokat és egyéb horrort de ilyen undorító véres és brutális játékkal még nem találkoztam:)Bár az elsőnek jó volt a sztorija de a második szinte ugyanaz volt még a sziget neve is majdnem ugyanaz volt.De a játékmenet gondolom ebbe is az lesz mint az első kettőnél menj egy zombikkal teli ösvényen hogy a küldiben még több zombit ölhess majd azután vissza térj a támaszpontra de útközben ölj meg pár zombit:)
17.
17.
zala122
a riptide nekem tetszett de az 1 az ratyi volt hozd el az üdítőt a pálya másik végéreől ahol hemzsegnek a zombik.Tökéletes.kivittem az 1-et de a végén annyira untam hogy amikor leültem játszani csak ez ment a fejemben "legyen már vége".a riptide sokkal jobban tetszett
16.
16.
Drazhar
A Riptide-ot kitoltam a "ha már megvolt az első rész" alapon is, de ha marad a játékmenet a régiben (vagyis full unalom és a hozd el a pálya másik felén lévő üdítőmet típusú küldetések) akkor rá se nézek.
15.
15.
DON GONDOCS
Akkor lesz 2 rész is hamár a 3ikat bejelentették :)
14.
14.
medson
kb 2 órát játszottam vele és uninstall, nagyon nem bejövős szóval én sem lettem volna szívbajos ha nem jön több része.
13.
13.
TUNINGmester360
Nyugi nem voltam ideges hogy nemlesz XD
12.
12.
goblinfing
Kalap szar az egész sorozat, szóval tök mind1
11.
11.
SP4C3F0X
10.
10.
Joker606
#5: Jó, de azt hittem ez is olyan mint a GTa Vice City vagy GTA San Andreas. Akkor is erősködtek velem, hogy a Vice City az a 4 mert a3 után jött... aaaahhhaaaa
7.
7.
mestermagyar
#3: Úgyszint, csak fordítva :P
5.
5.
sutgab
#4: miért ne lenne teljes értékű folytatás? A Riptide nem egy önállóan futtatható kiegészítő, hanem Dead Island 2 csak alcímet visel.
4.
4.
Joker606
Basszus javítsatok ki, de a Riptide NEM TELJES ÉRTÉKŰ folytatás. Miért a 3-ről beszélnek ha még kettő sincs?
3.
3.
Espio
Én a Metroval csak fél óráig bírtam tolni, de a Dead Island baromira lekötött. Az első legalábbis. Remélhetőleg tanulnak a második rész hibáiból, és a harmadik rész egyedibb és kevésbé monotonabb lesz.
2.
2.
stufika
Mondjuk az eszetlen keresgélést kicsit javithatnák, mert a játék vége felé már idegesitett. De amugy várós. :D
1.
1.
mestermagyar
Metrot hozzák már ki, ha már megvásárolták a jogokat vagy mi. Sokkal nagyobb húzócím. De lefogadom, az 200 évig mellékvágányra lesz terelve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...